Έριν Μπρόκοβιτς

The only way τελικά να κάνεις τον Παπαδάκη να σταματήσει να μιλά είναι να του φέρεις έναν πολιτικό αρχηγό δίπλα του. Μούγκα στρούγκα ξαφνικά. Όπως today που είχε τον Καρατζαφέρη. Η μπάλα… στον Λιαρέλλη. Σπάνια πλάνα σάς λέω να έχεις το presenter ήρεμο (σχετικά) και χαλαρό. Θαύμα κανονικό!

Δηλώστε συμμετοχές
Κοίτα να δεις σουξέ που του έλαχε του ανθρώπου με το debate. Δεν έχει αφήσει εκπομπή μέσα σε 4 μέρες ο Χρυσόγελος των Οικολόγων. Σήμερα τον θαυμάσαμε στην «Κοινωνία ώρα Mega». Καλέ τέτοιο ξαφνικό success… ούτε από ριάλιτι!

Σύντομα… στα Village
Έχει κάτι το τηλεοπτικό η φάτσα του πάντως δεν αντιλέγω. Και surely πολύ better από Τρεμόπουλου. Ο Χρυσάγγελος (όπως τον κάνει call και ο Αυτιάς) σου βγάζει κάτι απρόβλεπτο και… κινηματογραφικό. Κάτι από Έριν Μπρόκοβιτς για να ακριβολογώ!

Ομοιότητες που κόβουν την ανάσα
Even now που τον βλέπεις στο πλατό λες θα το κάνει το θεαματικό. Θα φέρει live on camera πηγάδι με νερό και θα αποδείξει ότι είναι fully μολυσματικό. Βρε λες να τρέχει σε ποτάμια και αγρούς και να μαζεύει υπογραφές; Σαν την Τζούλια Ρόμπερτς στις αγωνιστικές της εποχές!

Έλα να ξυπνάμε σιγά σιγά
Βρε guys είναι δυνατόν; Μας έχετε πήξει σε σειρές και εκπομπές και μια ταινία το βράδυ δεν υπάρχει πουθενά. Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και το Star. Παίζει μόνο του και χωρίς ανταγωνισμό. Γιατί όλοι εσείς οι υπόλοιποι μάς έχετε πήξει στο σιριαλικό!

Τσιγκουνιές
Έπρεπε να κάνετε ένα ζάπινγκ χθες. Το απόλυτο κενό. Το τίποτα, το nothing το κανονικό. Βάλτε καλέ κάνα Χόλυγουντ τρελό. Ένα movie πού και πού να δει και ο τηλεθεατής. Τα κρατάτε μόνο για την Κυριακή λες και είναι church-oτελετή!

Άσε τα μαλλάκια σου
Λίζα Δουκακάρου επειδή με τα μαλλιά πειραματίζεσαι αρκετά. Σε χτένισμα και τα σχετικά. Λοιπόν για να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτόν τον Γολγοθά. Χθες, ήταν εξαιρετικά. Πλούσια, κάτω και ανέμελα. Μην το κάνεις search και πολύ. Βάλε το τυχαίο στη ζωή!

Διαφωνείτε γιατί χανόμαστε
Καλά αυτά δεν είναι εκπομπές. Είναι μοίρασμα ρόλων σε επιτροπές. Μιλάμε για τα μεσημεριανά. Έχουν ένα θέμα για σχολιασμό και βλέπεις ξαφνικά πανελίστες να πλακώνονται υποστηρίζοντας όλοι τους κάτι διαφορετικό. Αν νομίζετε ότι είναι αυθόρμητο και τυχαίο το γεγονός πλανάστε και θέλω να σας το πω…

Η δοσολογία για ένα πετυχημένο μεσημεριανό
Και είναι βρε παιδί και κακοί ηθοποιοί. Δεν σε πείθουν σαν τηλεθεατή. Άνετα τους κάνεις catch οι ίδιοι τη μία ημέρα να λένε αυτό και την άλλη το ακριβώς αντίθετο. Καλέ viewers κάπως πρέπει να στηθεί και η εκπομπή. 1/4 ρεπορτάζ, πολύ μπλα μπλα και 15 τσακωμοί!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.