Let’s go

Α πα πα πα. Και ξανά. Πάμε όλοι μαζί. Α πα πα πα. Άφωνος μόνο μένει κανείς από την στάση τής Ελεονώρας απέναντι στη Μενεγάκη. Το τι σχόλια κάνει η παρουσιάστρια τού Star για την πρώην αντίπαλο της δεν λέγεται. Σηκώνουμε χέρια ψηλά. Και πόδια!

Φτυάρια και μπουλντόζες
Προτείνουμε να το κάνει ενότητα. Με τίτλο «Φτυάρια και μπουλντόζες». Θα έχει τρελό success. Αναλύοντας today τα νούμερα τα χθεσινά ανά μισάωρο με διπλό πλάνο τού τι έπαιζαν απέναντι το ίδιο moment τα πρωινά σχολίαζε με νόημα. Χωρίς κόμπλεξ κι αντικειμενικά. Με εμπάθεια είπατε; Άντε καλέ… Μακριά!

Ένα μέτρο… δεκαπέντε σταθμά
Απλά, σε κάθε ανεβοκατέβασμα τού Πλανήτη έλεγε «πτώση» και γέμιζε το στόμα της (λες κι είχε μπουκώσει μπιφτέκι), ενώ για τα ούτως ή άλλως πιο χαμηλά νούμερα των Καραμέρου-Χαριτάτου (σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό έτσι, γιατί τα πήγαν πολύ great) είχε πάντα την δικαιολογία…

Υ.Γ. Θα αφιερώσουμε song. Η τέχνη κεραυνοβολήθηκε!

Άφησε το ρυάκι στη μέση
Αλλαγή φρουράς στο «Καλημέρα Ελλάδα». Τον μακρυμάλλη τεχνικό με τις διπλοβάρδιες πάνω κάτω να πηγαινοφέρνει τα χαρτιά στο presenter αντικατέστησε ξανθιά ύπαρξη. Φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το guy ξεποδαριάστηκε και πήρε άδεια άνευ αποδοχών (όπου φύγει φύγει) ελέγχονται ως ανακριβείς…

Αυτή είναι πρεμιέρα
Πού να ήξερα ξυπνώντας το morning ότι θα μου είχατε σήμερα στην «Κοινωνία Ώρα» πλάνο με Ανέστη ανεκδοτολόγο. What the fuck. Εκεί στο Mega για ψύλλου πήδημα ενημερώνετε. Εδώ χάθηκε ο κόσμος να βγάλετε ένα δελτίο τύπου… Ε μα!

Κουίζ
Σε ποια εκπομπή σήμερα είδαμε τα παρακάτω σουπεράκια για την πρεμιέρα Λαζόπουλου;

Α. «Χτύπησε Κώστα – Γιώργο – Αλέκα, χάιδεψε… τον Αλέξη!»
Β. «Του φταίνε όλοι και όλα! Προπαγάνδα με ”χιούμορ”»

Κάλτσες… last year
Ουάου το new σποτάκι τού ΠαΣοΚ. Αέρας νίκης μόνο για Παπανδρέου; Μποφόρι! Εξαιρετικό το σημείο όπου το president λέει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο λαό – τηλεθεατή: «Πάμε!». Yes πρόεδρε. Let’s go!

Τι παίζει σήμερα
Αν είδατε χθες Λαζόπουλο και Τατιάνα, για σήμερα έχετε καθαρίσει από TV. Από το πρωί, ήδη, πήζουμε στις επαναλήψεις!

Αλλαγές στα πρωινά
Αυτό θα πρέπει να το πούμε. Μετά τις αδιάφορες χθεσινές χαιρετούρες και τα welcome things τού «10 με 1 μαζί», η εικόνα η σημερινή κυλάει διαφορετικά. Πολύ πιο ελκυστικά. Είναι η ροή, η ζωντάνια τής επικαιρότητας που κάνει τη διαφορά…

Άτιμο breaking new
It’s truth. Αυτό που βλέπουμε today είναι άκρως πιο τραβηχτικό. Σε μαγνητίζει μόνο και μόνο από το ειδησεογραφικό. Αναφέρω example χαρακτηριστικό. Όταν μαθαίνεις πρώτα από εκεί για το θάνατο τής Σπεράντζας Βρανά δεν μπορείς παρά να σταθείς. Simple as that…

Παραλειπόμενο από το Σ/Κ
Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά να σε θεωρεί αναπληρωματικό και να «επιβάλλει» στη Γερμανού να καλέσει από την ομάδα τού «Δέστε τους» μόνο Τσαλίκη – Ηλιάκη – Μουτσινά αλλά έχει και τα καλά του. Γλιτώνεις το κράξιμο από τον Κοσμά Βίδο και τους υπόλοιπους τηλεκριτικούς!

Απάντηση στο κουίζ
…Στο ”Καλημέρα”. Γιώργος Αυτιάς στην αντεπίθεση… Πεθαίνουμε για κάτι τέτοια!

Αφιερώνουμε
Χωρίς πολλά λόγια. Αφιερώνουμε στην Ελεονώρα το τραγούδι «In The Shadows» των Rasmus. Κάντε attention στους στίχους. «Παρακολουθούσα, περίμενα στις σκιές για όλη μου τη ζωή». Διότι ξέρετε. Όσο ψηλά και αν σου έρχονται τα νούμερα τής Agb αν έχεις μάθει στη… δροσούλα, δύσκολα ξεβολεύεσαι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.