Ας πρόσεχες

Η ίντριγκα τον μάρανε τον Παπαδάκη. Μες στο υπονοούμενο και την τρελή χαρά που φιλοξενούσε τον Σαμαρά με link από την Καλαμάτα ήταν σήμερα το πρωί το presenter. «Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση» έλεγε και χαμογελούσαν και τα μουστάκια του…

Πήξαμε στη σπόντα
Δεν ξέρουμε αν ο πρόλογος του είχε να κάνει με την χθεσινή ατάκα τής Όλγας Τρέμη περί προτίμησης τού μεσσήνιου πολιτικού να παίξουν στο δελτίο τού Mega κομμάτι από την ομιλία του αντί να εμφανιστεί, πάντως κάτι προσπαθούσε να περάσει ο πρωινός παρουσιαστής. Τι άραγε να ήθελε να πει ο ποιητής…;

Αν δεν σε θέλει…
Και γιατί λέμε ότι τον μάρανε η ίντριγκα; Διότι πάει να πουλήσει μούρη ο άνθρωπος και δεν του κάθεται τίποτα. Μια… χαρά (και δύο τρομάρες!) κύλησε η σύνδεση με την Καλαμάτα. Τίγκα στα τεχνικά προβλήματα!

Τεχνολογία… Π.Χ.
Για να καταλάβετε, αφού είχαν τον Σαμαρά ένα τέταρτο στημένο μπροστά στη κάμερα και να μην ακούει τίποτα αυτός, στο τέλος έβγαλαν όλο το interview δίνοντας του ένα κινητό να συνεννοείται από εκεί. Και τι mobile… Κουμούτσα!

Έλεος
Πάντως πραγματικά βρε παιδί μου. Τι κατάσταση πια με το «Καλημέρα Ελλάδα». Ok. Όλος ο Ant1 τραβάει ζόρι με τα technical problems, αλλά αυτό με την πρωινή εκπομπή δεν παίζεται. Πιθανότητες 80 (όχι) – 20 (ναι) να βγει ένα link; Δεν υπάρχει!

Μαύρα μάτια… να σε αναγνωρίσουμε
Έσπασα το κεφάλι μου προσπαθώντας να βρω με ποιον μου έμοιαζε σήμερα ο Γιώργος Καραμέρος. Και τελικά μου ήρθε. Φτυστός… ο Κίμωνας Κουλούρης. Που σημαίνει… το παραπάτησε το μολύβι των ματιών!

Υ.Γ. Έως το πρώτο διαφημιστικό. Μετά υπήρξε διορθωτικό!

Τι πενθούμε ακριβώς;
Sorry κιόλα, αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι ελκυστικό. Σαν να έχει πέσει χρυσόσκονη θλίψης στον Καφέ τού Πλανήτη. Σήμερα ό,τι πλάνο (σχεδόν) και να έπιανε το director όλο κατεβασμένα μούτρα έβλεπες. Guys δεν έχει πεθάνει κανείς!

Μήπως να ανεβαίναμε λίγο;
Στο χέρι όλων είναι να ανασυνταχθείτε, να προτείνετε κάτι καινούργιο και να φρενάρετε τη βόμβα μαυρίλας που έχει πέσει στο πλατό. Δεν γίνεται να έχεις Κάρτσωνα καλεσμένη – την No1 θετική αύρα – και να είσαι σαν Μεγάλη Παρασκευή. Cheer up θέλει η εκπομπή!

Υ.Γ. Ακόμα κι όταν γελάτε, στο γυαλί φαίνεται σαν να κουβαλάτε βάρη ασήκωτα. Πάρτε για Σ/Κ τη σημερινή κασέτα και κάντε την watch μόνοι σας. Θα πάθετε σοκ!

SOS
Εκδίδουμε προειδοποιητικό. Μακριά σήμερα από Δημήτρη Καμπουράκη. Όλο φρου φρου ήταν με τη μύτη του, κομμένη φάτσα, μη σας πω θα είχε και κάνα πυρετό. Βρε λες να την έχει πατήσει από το swine flu; Και να σας πάρει τηλέφωνο κλείστε το από την αρχή. Κολλάει κι από εκεί!

Θα ζητήσει επαναληπτικές
Δεν ξέρω για πολιτικούς πάντως από παρουσιαστές νικήτρια των ημερών είναι η Λαμπίρη και το ”Super Star”. Έχετε δει νούμερα που τσιμπά την ώρα που τα άλλα κανάλια παίζουν τις διακαναλικές; Αφήστε… Δεν θα θέλει να τελειώσουν οι εκλογές!

Καλό βόλι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.