Αθώα ή ένοχη;

Κοίτα να δεις τώρα τι μας κάνει ο μπαγάσας. Στο τέλος θα τον λυπηθούμε. Τι 5 χρόνια, τι ακυβερνησία, τι πατάτες που μας εκσφενδόνισε, τι ξίγκια που κουβαλά στην αφράτη κορμοστασιά του το ex (πλέον) prime minister, χτες τον συγχώρησα. Για όλα!

Φέρτε χαρτομάντιλα
Το πλάνο του στο Ζάππειο, tres ψυχοπονιά. Λες και είχα απέναντι μου στην οθόνη τον Πλούτο με κατεβασμένα τα αυτιά. Κι αυτά τα μάτια. Αχ. Μες στη μελαγχολία. Πού να ακούγατε today και τη μουσική υπόκρουση στο «Πάνω στην ώρα». Λες και βλέπαμε μελόδραμα!

Θολώσαμε
Είχαν φτιάξει βίντεο Versus τη νίκη τού Παπανδρέου με την ήττα τού Καραμανλή. Και ανά 5 δευτερόλεπτα πήγαινες από τα γλέντια τού George στη βιολοντσέλικη μπαλάντα τού Κωστάκη. Έτσι είναι η TV. Όταν τα κοιτάς όλα από το γυαλί ξεχνάς τα πάντα. Και δείχνεις μια ανοχή… Νααααα!

Και στα δικά μας
Αν και τώρα μεταξύ μας. Μες στο συναισθηματικο-αντεροβγαλτικό βλέμμα τού Κωστάκη (με υποκοριστικό από δω και πέρα) διέκρινες και μια χαρά. Ξεκινάει από σήμερα η άδεια του… Τυχερούλη!

Neeext…
Και εκεί που όλα almost τα πρωινά ενημερωτικά σήμερα είχαν σουπεράκια τύπου «Σαρωτική νίκη» κτλ. σε τι λέτε εστίαζαν στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» τής ΝΕΤ; Στην… «Αλλαγή σελίδας μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΠαΣοΚ». Βρε. Στο σπίτι τού κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Και στην κρατική για… αλλαγή!

Κουίζ
Ποια πρωινή εκπομπή σήμερα ξεκίνησε με σουπεράκι «Αυτοδυναμία για το ΠαΣοΚ – Πάνω από 10 μονάδες διαφορά με τη ΝΔ» και πλάνο το εξώφυλλο της ”Ελευθεροτυπίας”;

Α. Κοινωνία Ώρα Mega
B. Καλημέρα Ελλάδα
Γ. Καλημέρα
Δ. 10 με 1 μαζί
Ε. Καφές με την Ελένη

Περιμένοντας την ετυμηγορία
Συνεχίζεται το δικαστικό θρίλερ με την Ελένη Μενεγάκη. Στα εδώλια τής «Πρωινής Μελέτη» σήμερα κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας η Ελένη Φωτοπούλου. Remember ε; Η πρώην πανελίστρια τού Πλανήτη που έφυγε νύχτα και έκτοτε δουλεύει σε φαρμακείο. Τα είπε το woman και ξεσπάθωσε!

Ένας – ένας
Ε, ok. Την σιγοντάριζαν και οι άλλοι, μη φανταστείτε. Μόνη της δεν την έκανε τη δουλειά. Η Mrs First Aid αποκάλυψε, μεταξύ (πολλών) άλλων, ότι μία φορά χρειάστηκε να λείψει από τη δουλειά 2 ώρες για θέμα υγείας και την αντιμετώπισαν στην εκπομπή με… καχυποψία. Αχ. Πάει ο νόμος τής σιωπής… Γυαλί και ράγισε!

Υ.Γ. Και μετά δεν ψηφίζετε και ΚΚΕ. Αμ πώς. Όλα πολιτική είναι. Πώς θα σας κατοχυρωθούν τα εργασιακά σας rights κυρίες μου… Με το κουτσομπολιό;

Θυσία αυτή η κοπέλα
Άσχετο. Στο τέλος τού interview τι νομίζετε ότι ευχήθηκε η Ελεονώρα; «Ελπίζω να σε δω σύντομα από κοντά». Καλέ, σε φαρμακείο δουλεύει η γυναίκα. Αχρείαστη να’ ναι!

Το ξεχειλώσατε
Αυτό το πράγμα πια με τα χειροφιλήματα και τις αγκαλιές στις… κάποιας ηλικίας γυναίκες. Νια νια έχουν γίνει. Ο λόγος για ΚαραμεροΧαριτάτηδες που εκστασιάζονται σαν έχουν δίπλα τους Λίτσα Πατέρα, Τιτίκα Σαριγκούλη κ.α. What the fuck. Πιάνουν ζαρωμένο δέρμα και ερεθίζονται;

Απάντηση
Ε. Ο Καφές με την Ελένη. Μωρέ αυτό το infotainment θα σε βάλει μέχρι και exit poll να αναλύσεις!

Πέτυχε
Αποκάλυψη ο Σπύρος Λάμπρου στη σημερινή του εμφάνιση στο πλατό της Μενεγάκη. Με (αναπάντεχο) χιούμορ και απανωτές ατάκες κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να κάνει ακόμη και την εκθαμβωτική Παπαβασιλείου μετά βίας να τραβά ένα πλάνο πάνω της. Σκηνοθέτης και Πλανήτης σημασία δεν της έδιναν!

Υ.Γ. Την ίδια ώρα απέναντι στο «10 με 1 μαζί» έπαιζε θέμα για το καλό… ξεμάτιασμα. Ξεφύγαμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.