Ζωγραφίζει

Ορίστε λυσσάξατε ότι μοιάζουν. Κατερίνα Καινούργιου και Δούκισσα Νομικού χώρισαν τις βαφές τους και τα οξυζενέ. Από σήμερα η πρώτη θα κυκλοφορεί σε πιο σκούρες αποχρώσεις, προς το καστανό… Και εις ανώτερα!

Υ.Γ. Πάντως τώρα… μοιάζει με την Τσουρέκα την περσινή. Να το πούμε κι αυτό!

Κουίζ
Σε ποια εκπομπή πήγαινε πάνω-κάτω για ώρα today το κρόουλ: «Τι κρέας χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε λουκάνικα; Πώς γίνεται ο παστουρμάς;»?

Α. Νηστικοί πράκτορες
Β. Νηστικό αρκούδι
Γ. Καλημέρα Ελλάδα

Η είδηση της ημέρας
Προσωπικά, το breaking new που με συγκλόνισε χθες δεν ήταν ούτε το φρένο στα κρατικά αυτοκίνητα, ούτε και το τέλος στο αστυνομικό protection των επωνύμων. Αλλά…

Διαφορά… προτεραιοτήτων
Η απόφαση τού George να μετακομίσει από Μαξίμου! Αυτό είναι καλέ prime minister. Δεν του κάνει του ανθρώπου το κτίριο, είναι παλιό, ούτε τα ιντερνετικά του δεν μπορεί να εγκαταστήσει…

Υ.Γ. Καλά, ο άλλος (ο απερχόμενος) what the fuck. Δεν είχε πρόβλημα; Να δεις που θα είχε σταμπάρει κάνα καλό σουβλατζίδικο τριγύρω και το καθυστερούσε!

Οι οντισιόν τελείωσαν
Καλέ, τι ουρλιαχτό ενθουσιασμού έκανε σήμερα το πρωί η Μάρα Δαρμουσλή σαν είδε τον Γιώργο Καραμέρο; Σείστηκε το στούντιο τού «10 με 1 μαζί». Κοπελιά, τις μοιράσαμε τις στήλες για φέτος. Του χρόνου πάλι…

Κατοχικά concept
Αυτό δεν είναι η μάχη των πρωινών αλλά της κουτάλας. Με το καλημέρα σας «10 με 1 μαζί», Μενεγάκη και «Όμορφος κόσμος» το ρίχνουν στο φαγητό και χλιμιντρίζουν. Καλέ, what αγένεια. Μόνοι σας χλαπακιάζετε στο κάτω-κάτω δεν το μοιραζόμαστε!

Και να φανταστείτε… δεν μας αρέσει το γιαούρτι!
Πάντως για να πάρουμε θέση στο κοσμοϊστορικό, άλλο Μπαρμπαρίγου κι άλλο τα απέναντι. Για να καταλάβετε, έδειχνε σήμερα συνταγή σπαγγέτι μπολονέζ με πιπεριά, μελιτζάνα και γιαούρτι και ήμασταν έτοιμοι να ανάψουμε την κουζίνα να το μπουμπουνίσουμε. Ααα… το κατέχει το cooking!

Θα μας πεθάνεις
Και για το καπάκι μετά θα έφτιαχνε σουφλέ σοκολάτας (Ωχ Παναγιά). Η μαεστρία της είναι το πώς τα πλασάρει στον τηλεθεατή. Τον πείθει βρε παιδί μου, το πουλά λαχταριστά, το πάει καλά επικοινωνιακά. Δεν ανακατεύει απλώς τα υλικά…

Ωραία τα λες
Ενώ απέναντι, έχεις π.χ. τον σεφ τού Όμορφου κόσμου ο οποίος είναι μεν πολύ καλός αλλά το βλέπει διαφορετικά. Για να κάνετε understood, σήμερα έφτιαχνε σούπα βελουτέ… κίτρινης κολοκύθας και… τάρτα με σπανάκι. (Πιάστο αβγό και κούρεφτο!)

Ας γουρουνιάσουμε
Δεν είναι κακό βρε παιδί μου. Αλλά αν έχεις δει πρώτα απέναντι την παρουσίαση τού μενού μαεστρικά, το άλλο σου κάνει λίγο ξενερουά. Είναι δηλαδή σαν τα φαγητά που θες να λες ότι τα τρως αλλά όχι να τα μασάς… Με πιάνετε;

Ο άνθρωπος μας
Η άλλη (Μπαρμπαρίγου καλέ) έφτιαξε προχτές την τούρτα… περίπτερο. Με υλικά που μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή. Γκοφρέτες και πουράκια. Τον πιάνει τον παλμό η γυναίκα. Σου λέει πού να τρέχεις να αγοράσεις τα περίεργα, θα στο κάνω εγώ απλά. Νια – νια!

Εργένικα
Όσο για Μενεγάκη, αφήστε το. Δράμα οι μαγείρισσες που κάνουν δοκιμαστικά live στο πλατό. Προτείνουμε στον Πλανήτη να το δει εντελώς διαφορετικά. Αντί για στήλη με μαγειρική να κάνει delivery και να προτείνει τα καλύτερα από εκεί!

Απάντηση
Γ. Καλημέρα Ελλάδα. Θεματολογία που κόβει την ανάσα… Μαχαίρι!

Για γέλια (και για κλάματα)
Και να κλείσουμε με το κουλό τής ημέρας. Μελέτη και πρωινό Alpha έπαιζαν today… αποκλειστικά συνέντευξη Κέβιν Κόστνερ. Την ίδια ώρα ακριβώς, με τις ίδιες ερωτήσεις. Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.