Φόρα φόρα κατηφόρα

Σήμερα μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό. Δεν είχαμε στη «Πρωινή Μελέτη» ούτε τέταρτα τής AGB να αναλύουμε ούτε μισάωρα. Καθαρή νίκη Καραμέρου – Χαριτάτου και… απλά το γιορτάσαμε!

Οι εκλογές τελείωσαν
Να σας πω. Τώρα πλάκα – πλάκα καλό είναι αυτό. Ελπίζουμε να συνεχιστεί και στις επόμενες εκπομπές που θα πάρουν τη σκυτάλη. Γιατί guys με αυτό το εξονυχιστικό way που παρουσιάζετε τα νούμερα ανά δευτερόλεπτο μάς γονατίζετε!

Τι μικρός που είναι ο κόσμος
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Την ίδια ώρα ακριβώς today σε «Καλημέρα Ελλάδα» και «Κοινωνία Ώρα Mega» θέμα για το πετρέλαιο και τι να κάνουμε για να μη μας κλέψουν. Καλέ μας την πέσατε κανονικά! Θα προσέχουμε όσο μπορούμε…

Interactive πρωινά
Κάτι τέτοια ακούει ο Αυτιάς και κοπανιέται μετά να αποκαταστήσει τα πράγματα. Ειπώθηκε, λέει, «δεξιά και αριστερά» ότι το ΕΚΑΣ απειλείται από το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ δεν ισχύει. «Ό,τι ακούτε εδώ είναι το έγκυρο» ξεκαθάρισε το presenter τού Alter. Παπαδάκης ακούει; (Η απορία είναι δική μας…)

Η (άχρηστη) πληροφορία της εβδομάδας
Εγώ σας είπα. Οι ειδήσεις από τη μαγειρική προκύπτουν τελευταία. Ποτέ μην ξεπλένετε με νερό τα ήδη βρασμένα μακαρόνια. Χάνουν από το άμυλο και δεν δένει και η σάλτσα!

Υ.Γ. Το breaking new ακούσαμε χθες το πρωί στη Μπαρμπαρίγου, το ίδιο βράδυ στον Έκτορα Μποτρίνι και today στον Όμορφο Κόσμο. Το εμπεδώσαμε!

Φούσκα
Μπορεί να μην πήρε εκπομπή, τσίμπησε όμως διαφήμιση. Ο λόγος για τη μπουμπούκα τής Ελλάδας, Ευγενία Μανωλίδου, που κοσμεί τα νέα σποτ τής Taste and Diet. Με το ίδιο νάζι, τις ίδιες γκριμάτσες, την ίδια τσαχπινιά. Μιας χρήσης φιγούρα τελικά…

Υ.Γ. Σαν τα τραγούδια τα σουξέ. Ωραία στην αρχή, τα βάζεις, τα ακούς παντού, στο τέλος τα σιχαίνεσαι και τα κάνεις φτου!

Ας το πάμε λάου – λάου
Βρε παιδιά. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εσείς δεν είχατε αφήσει να εννοηθεί (για να μην πούμε ότι είχατε πει) ότι το νέο σας πρωινό θα είναι φρέσκο και ανανεωτικό; Και μετά μας πετάτε στα μούτρα αυτόν τον Όμορφο Κόσμο εδώ;

Υποτονική ατμόσφαιρα
Πουθενά το new, καμία έκπληξη, τίποτα το καινούργιο και πρωτοποριακό. Ακόμα και τα βιντεάκια με τα σπίτια των παιδιών που δείχνετε καθημερινά είναι τόσο προβλέψιμα και πανομοιότυπα. Το πλασάρετε το όλο thing πολύ διεκπεραιωτικά…

Καγιά… last year!
Δείχνετε π.χ. τον οικοδεσπότη – παρουσιαστή στην κουζίνα να φτιάχνει το φαγητό και τους άλλους τους τοποθετείτε στα υπόλοιπα μέρη τού σπιτιού να πιάνουν αντικείμενα και να ανακατεύουν. Και το κάνουν τόσο βαρετά. Εντελώς αγγαρίστικα!

Υ.Γ. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να έβγαινε η 5αδα όταν απέναντι έπαιζε η… Καγιά. Για να έχουμε μέτρα ίδια και συγκρίσιμα!

Τι φτάσαμε να αναπολούμε
E, sorry κιόλα αλλά τουλάχιστον ο Γρηγόρης ήταν καλύτερη πρόταση στο πρωινό. Μπορεί να έκανε τις κουλαμάρες κι αυτός αλλά at least είχε άποψη δική του και κατέθετε στο τηλεοπτικό. Όχι τούτοι εδώ που ακούνε μόνο από το control!

Προς Καραμέρο – Χαριτάτο
Αυτή θα βγάλει κάνα μαστίγιο στο τέλος και θα μας κυνηγάει. Πολύ αυστηρό προφίλ έχει βρε guys η Εύη Αδάμ που μας κουβαλήσατε για το σινεμά. Too much δασκαλίστικο. Καλέ μύγα στο σπαθί της δεν σηκώνει. Για να μην αναφερθούμε στο εξωγήινα κουλό από πού κι ως πού να μιλά για το κινηματογραφικό…!

Υ.Γ. Χάθηκαν οι επαγγελματίες κριτικοί;

Συμβαίνει κάτι;
Τελευταία ακούμε όλο και πιο πολλούς fans τής σειράς να διαμαρτύρονται για επαναλήψεις στο στόρι και την πλοκή. Λένε χαρακτηριστικά ότι τα «Μυστικά της Εδέμ» έχουν κάνει «κοιλιά». Και η truth είναι το επιβεβαιώνουμε κι εμείς κανονικά.

Πάμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.