Η ημέρα και η νύχτα

Ε, ρε τι μας έχει βρει. Εκεί που είπαμε μικρή η προεκλογική περίοδος, γλιτώσαμε τα πολλά-πολλά, έχουμε πέσει πάνω στις διαδοχές τής ΝΔ και πλαντάζουμε everyday. Ντόρα σήμερα στο ”Καλημέρα Ελλάδα”… Πάμε!

Να του γίνει αύξηση
Καλά αυτή η εκπομπή ευτυχώς που έχει τον Λιαρέλλη στα πολιτικά γιατί αλλιώς… Δράμα. Ο Παπαδάκης όχι μόνο δεν μπορεί να το σηκώσει, αλλά το καταστρέφει κιόλα. Μόνο χαμογελάκια ξέρει και αστειάκια (ο Θεός να τα κάνει). Από ερωτήσεις… Άντε γεια!

Χαζή είναι;
Για αυτό και το συμpresenter (ο Λιαρέλλης καλέ) λέει σήμερα στη Ντόρα: «Δείχνετε τη συμπάθεια σας στον Παπαδάκη». «Ναι», απαντά αυτή. Ε, τι; Να το κρύψει; Υπάρχει πολιτικός βρε guys που δεν γουστάρει να του κάνουν μία ερώτηση αφού προηγουμένως… τον έχουν «βρέξει» με 5-6 κομπλιμέντα; Ε, μην τρελαθούμε!

Θα κοψομεσιαστείς
Νια – νια (και κάτι παραπάνω) έχουν γίνει τα χειροφιλήματα που κάνει όλη την ώρα ο Χαριτάτος στο γυναικείο πληθυσμό. Καλέ τι περίπτωση είναι αυτός. Τη μισή εκπομπή σκυμμένος πάνω σε μια παλάμη τη βγάζει!

Μια ψυχανάλυση βοηθάει
Αν προσθέσουμε και το απίστευτο άουτινγκ που έχει κάνει τελευταία με αφορμή την «επίθεση» που δέχθηκε από Μουρατίδη, το κοντέρ χτυπάει κόκκινο. Ανάβει θερμοκρασία επικίνδυνα λέμε. Νισάφι πια κύριε παρουσιαστά με τις κακοτοπιές που περάσατε μικρός. Ώρα σας να μεγαλώσετε…

Γεια σου και σε σένα
Πολύ γέλιο χτες ο Αβραμόπουλος στο δελτίο τού Mega. Το director τού κάνει πλάνο για να τον καλησπερίσει η Τρέμη, αυτός δεν το περίμενε, είχε μπουκώσει κόκα κόλα και μας έκανε χαιρετούρα από μακριά… Γιαχαραντάν αρχηγέ!

Ο Πόλεμος των Άστρων
Παιδιά, σιγά τα μπαζούκας, θα μας πάρει καμία ξώφαλτση. Πάνε κι έρχονται (βολίδα μιλάμε) τα πυρά ανάμεσα σε Alpha και Star. Έχθρα κανονική. Πόλεμος σε επεισόδια. Το ”Κους κους” να τους την πέφτει χθες χοντρά για την Άντζελα και το πολιτικό – ψυχαναλυτικό, ο Μαλέλλης να βγαίνει στη Λαμπίρη και να τους ειρωνεύεται και…

Φέρτε τα ποπ κορν
…η Μελέτη today να βγάζει έρευνα-ντοκουμέντο για το εστιατόριο που είδαμε προχθές στο Μποτρίνι με τη μαυρομάλλα τη φωνακλού. Ότι δεν είναι έτσι όπως τα δείχνει ο σεφ τής Κάντζας, «δίνουμε παράσταση» τούς εξομολογήθηκαν άνθρωποι τού μαγαζιού και άλλα ιντριγκαδόρικα. Καθίστε αναπαυτικά… Θα έχουμε συνέχεια!

Άλλος είναι ο πρωτοπόρος
Εδώ θα διαφωνήσουμε. Κυρίες και κύριοι, ε όχι ότι το δίδυμο Καραμέρου – Χαριτάτου πρωτοξεκίνησε το infotainment. Και ο Παπαδάκης δηλαδή τόσους μήνες τι κάνει. Ενημέρωση; Ναι… Hardcore!

Το infotainment βρήκε τον αληθινό του πατέρα
Όπως σήμερα για παράδειγμα. Κάθεται και χαριεντίζεται με το Μουρατίδη, έχει ανεβάσει το επίπεδο τής εκπομπής στα ύψη (στα ουράνια για να είμαστε ακριβείς) και suddenly βγάζει και τον αστυνομικό συντάκτη σε φινιστρίνι να μας ενημερώσει για βυτιοφόρο που αναποδογύρισε στη Καλλιθέα… Φςςςς μπόιντ!

Πάμε!
Τρέχει και δεν φτάνει η Λούκα Κατσέλη… Από τη μία εκπομπή στην άλλη! Για πότε ήταν σήμερα στην ”Κοινωνία Mega” και για πότε στη ”Πρώτη Γραμμή” ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Σιγά μωρέ και τι είναι. Απόσταση; Ένα κουμπί – τηλεκοντρόλ δρόμος!

Εδώ θα παιχτεί το παιχνίδι
Αυτές που θα τραβήξουν το μεγάλο ζόρι τη φετινή χρονιά τελικά θα είναι… οι κλείστρες. Όσοι θα καβαντζώσουν τους πιο πολυπόθητους καλεσμένους για «Όμορφο κόσμο» και Ελένη Μενεγάκη. Εκεί θα παιχτεί το game. Βαστάτε συντρόφοι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.