Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

Τι είναι αυτό το πράγμα βρε guys με τα πρωινά ενημερωτικά. Όλο τους ίδιους και τους ίδιους περιφέρετε. Πώς πάει το game δηλαδή. Όταν έχουμε κενό, φέρνουμε την Χριστίνα Κοραή και γεμίζουμε το πλατό;

Νισάφι πια
Καλά υπάρχουν κι άλλοι μαϊντανοί. Που δεν αφήνουν στασίδι στα τηλεοπτικά. Αλλά η περίπτωση της όμως είναι από τις λίγες πραγματικά. Σπάνια θα δεις το πρωί TV και δεν θα την έχεις πρώτη μούρη σε κάποια εκπομπή!

Αυτοί πλακώνονται… η τύχη σας δουλεύει
Δεν υπάρχει (επίσης) φορά που θα βγει η Κανέλλη σε πρωινό και δεν θα γίνει μπουρλότο κανονικό. Today πλακώθηκε και έκανε σαματά με τον Πάγκαλο στο Mega. Το γέλιο το πολύ είναι η αντίδραση τού εκάστοτε παρουσιαστή. Κάθεται εκείνη την ώρα αναπαυτικά και αφήνει την AGB να κάνει τη δουλειά!

”Όμορφο κόσμο”, ”10 με 1” ή Ελένη Μενεγάκη;
Λούκα Κατσέλη σήμερα στον Αυτιά. Έτσι. Από την αρχή τής εβδομάδας. Να μου το θυμηθείτε. Με την φόρα που έχει πάρει η υπουργός στα τηλεοπτικά, σύντομα θα την απολαύσουμε και στα ψυχαγωγικά…

Υ.Γ. Περιμένει απλά να δει πού θα κάτσει η περιβόητη μπίλια τελικά!
Solo εμφανίσεις
Εμ… Είδατε που τελευταία φορά έκανε τη διαφορά; Ο λόγος για τον Σπύρο Λάμπρου που today ήταν και πάλι καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Μόνος. Χωρίς Παπαβασιλείου και τα σχετικά. Άρεσε ο τύπος και τον έφεραν ξανά!

Ξεχωρίζουν Μουτσινάς και Λάμπρου
Και τον έκατσαν σε όλη σχεδόν τη ροή. Δοκιμαστικό στο πάνελ τής εκπομπής. Η truth είναι πάντως ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κάτι καινούργιο στο συγκεκριμένο πλατό. Έτσι όταν ο τηλεθεατής δει πρόσωπο φρέσκο και καλό… κολλάει στο λεπτό!

Να απολυθούν οι εμπνευστές
Sorry κιόλα Πλανήτη αυτό δεν ήταν διαφημιστικό, αλλά αποχαιρετιστήριο σαν να την κάνεις από εδώ. Δηλ. θες να μου πεις ότι σου φάνηκε brilliant ιδέα να γυρίσεις αυτό εδώ το spot; Πολύ κακή επιλογή. Ήθελε κάτι πιο αισιόδοξο, πιο ανεβαστικό. Αυτό είναι σαν να είσαι στο τέλος τής καριέρας και λες goodbye στο κοινό!

Φευγάτη περίπτωση
Εντάξει ok. Εσύ κοπέλα μου τραβάς ζόρι χοντρό. Έχεις κολλήσει με UHU στο παρελθόν. Ακούστε σκηνικό τώρα από το πρωί. Έλεγε η Ελεονώρα για τη βάφτιση τής μπέμπας τού Ρουβά και σχολίαζε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή οι γονείς δεν είχαν βρει όνομα….

Όταν το προσωπικό θολώνει
…Και τι είπε η γκόμενα με ύφος στραβωμένο και κομπλεξικό; Ότι το είχε δηλώσει η Κάτια «σε μια συνέντευξη που είχε δώσει». Ακούστε εκεί. Σε ένα interview. Καλέ στην Μενεγάκη είχε βγει το woman. Πες το δεν θα πάθεις τίποτα!

Και σε αυτή τη περίπτωση μια ψυχανάλυση βοηθάει
Όχι τίποτα άλλο βρε παιδιά. Αλλά το πετά το «σε μια συνέντευξη» λες και η Ζυγούλη ξημεροβραδιάζεται στα μεσημεριανά και έχουμε χάσει το λογαριασμό. Καλέ στη πρεμιέρα τού Πλανήτη ήταν. Δεν έχει πάει αλλού. Πες το δεν είναι ντροπή…

Υ.Γ. Όταν όμως αναλύει τα νούμερα τής AGB και εντοπίζει πτώση εκεί να δείτε πώς το εκφωνεί το «Ελένη Μενεγάκη». Το μπουκώνει!

Κάρτσωνα – Καγιά = 1 – 0
Μια χαρά την είπε η Κάρτσωνα στην Καγιά. Εκεί που παρουσίαζε το Lifestyle της χαλαρά, suddenly αρχίζει να εκσφενδονίζει καρφιά! Ότι όλα καλά με το Βικάκι αλλά κοινώς το έχει παραξηλώσει με το επάγγελμα τού μοντέλου και τις δυσκολίες που περνά. Τι να πει λέει και ο εργάτης των 700 ευρώ που δεν θα δει ποτέ του τόσα λεφτά…; (Σωστό το woman!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.