Σε έφαγε ο Παπανδρέου

Είπε να βάλει στη ζωή του (και την εκπομπή) διεθνή ο Παπαδάκης και το έκανε… Greek way. Δηλαδή εκεί που λέει το breaking new για τις τούφες τού Έλβις Πρίσλει ότι πουλήθηκαν προς 18.300 δολάρια… κάνει χιούμορ και για τα δικά του μαλλιά. Μπρρρρρρρ!

Με λένε Αυτιά και είμαι καλά
Ναι. Δώσε κι εσύ τη χαριστική βολή. Όλα τα είχε ο Αυτιάς τελευταία, αυτό του έλειπε. «Η ομάδα κερδίζει κύριε… Χατζηνικολάου» του είπε today η Ντόρα Μπακογιάννη και τον έστειλε!

Περασμένα μεγαλεία
Καρατζαφέρης σήμερα guest στην «Κοινωνία Mega». Τελικά θα πρέπει να το πω. Από όταν βγήκε prime minister ο George Papandreou με πιάνει μια βαρεμάρα σαν βλέπω την προεδράρα τού ΛΑΟΣ. Έχει χάσει κάτι από την αίγλη του βρε παιδί μου…

Άλλα ήθη και έθιμα
Πριν είχε έναν Καραμανλή να αντιπαρατεθεί, του την έβγαινε από… δεξιά, πέταγε ατάκες και έκανε τη διαφορά. Τώρα φίλε μου ανέβηκε ο πήχης… Αφήσαμε μπριζολάκια και μουσακά και στρωθήκαμε στη δουλειά!

Όχι άλλο κάρβουνο
Αυτοί βάλθηκαν να μας νοικοκυρέψουν. Αφού μας έχουν δείξει αναλυτικά (και πάνω από 1 φορά) πώς να μετατρέψουμε φθηνά τις παλιές μας μπότες από μυτερές σε στρογγυλές και από πού να ψωνίζουμε ρούχα second hand, σήμερα είπαν να μας λούσουν και να μας χτενίσουν με 5 ευρώ. ”Πάνω στην ώρα” όλα αυτά…

Ούτε ένα σφάξιμο
Απουσία μαχαιρωμάτων στην κούρσα τής διαδοχής στη ΝΔ, όλες οι συζητήσεις που διεξάγονται έχουν χαρακτήρα… καφενείου. Όπως η χθεσινοβραδινή στην «Ανατροπή». Είναι ο τόνος, ο ρυθμός, κουβεντούλα μπίρι μπίρι στο σαλονάκι τού σπιτιού…

Αναδουλειές
Ουδεμία σχέση βρε παιδί μου με τα παλιά μεγαλεία τού ΠαΣοΚ. Τότε είχαμε και έναν Βενιζέλο να μπουκάρει πραξικοπηματικά στο Ζάππειο και κάναμε δουλειά μας. Τώρα… Πλήττουμε τα έρημα τα viewers!

Ιατρικά παράξενα
Highlight πάντως της βραδιάς ο Σίμος Κεδίκογλου. Απίθανη περίπτωση ο τύπος. Ακροβατικά έκανε στο πλατό τού Πρετεντέρη. Τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη. Καλέ yesterday έλεγε ότι μιλάνε ακόμα και… οι ευεργετηθέντες και φέρονται κατά του Καραμανλή! Ποιος;

Διχασμένη προσωπικότητα
Αυτός που πριν ακριβώς 2 εβδομάδες στην ίδια σαλονοτραπεζαρία χτυπιόταν ότι δεν έβρισκε ποτέ του το τότε prime minister και δεν του σήκωνε τα τηλέφωνα από όταν ανέβηκε στην εξουσία. Έλα Χριστέ και Παναγιά… Θα μας τρελάνει τούτος!

Red bull εμφανίσεις
Την ομάδα τού «Μες στη καλή χαρά» επιστράτευσε χθες το «Δέστε τους». Παύλος Σταματόπουλος καλεσμένος στο στούντιο και Σίσσυ Χρηστίδου σε link. Βλέπετε τα παγερά νούμερα τής Παρασκευής (6,7% στο γενικό και 8,4% στο νεανικό) έτσουξαν. Θορύβησαν βρε παιδί μου και είπαν να πάρουν κάποια μέτρα… Ακαριαία!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.