Άφαντος ο πάτος

Μωρέ εγώ σας το έχω πει. Το παίζει ο (George) Παπαδάκης το infotainment στα δαχτυλάκια του. Για πότε τσαλαβουτάει από την hardcore ενημέρωση στη… σαχλαμάρα ούτε που το παίρνεις χαμπάρι. Καλέ μιλάμε για ταχυδακτυλουργικά!

Σου σμπαραλιάζει την καρδιά
Είναι να τη συμπονάς την κατάσταση. Ε τώρα εγώ δεν νιώθω καλά με αυτές τις εικόνες. Να βλέπεις τον άλλοτε King των πρωινών να αναγκάζεται να ασχολείται once με τα παρατράγουδα τού X-Factor και σήμερα με το… Next top model;

Τον χάνουμε
Είχε φέρει ο άνθρωπος φίδια στο πλατό, είχε καλέσει τον Χριστόπουλο τής επιτροπής και έπαιρνε πόζες. Παιδιά το νου σας. Το presenter θα ανέβει σε καμιά πασαρέλα ξαφνικά και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Αααα εγώ να σας προφυλάξω προσπαθώ. Μη σας χτυπήσει κατακούτελα!

Πάει ο νους σου στο κακό
Και για να μη ξεχαστώ. Στα πρόσωπα που ξεσκίζονται στις πρωινές εμφανίσεις προσθέστε και την Μαριάννα Πυργιώτη. Τρελή φιγούρα. Κάθε morning στην TV είναι. Σε σημείο που… αν δεν την δεις, την παίρνεις τηλέφωνο γιατί σε ζώνει η ανησυχία. Άνθρωποι είμαστε βρε πουλάκι μου. Κάτι μπορεί να μας λάχει!

Πώς είναι να σε πιάνουν στα πράσα
Την 5αδα τού Mega σε έξοδο της στο εστιατόριο του σεφ της στο Μαρούσι είδαμε σήμερα σε πλάνα στη Πρωινή Μελέτη. «Τους εντοπίσαμε χθες βράδυ» μας ενημέρωνε το σουπεράκι τής εκπομπής. Ναι. Τους ξαφνιάσατε για τα καλά… Τους κοψοχολιάσατε!

Ένα στόμα μια φωνή
Στημένοι και οι 5 τους (ζωή να έχουν) σαν αγάλματα σε μια μεγάλη τραπεζαρία περίμεναν την κάμερα για να ξεκινήσουν το φαγητό. Απορία. Αυτά τα παιδιά βγαίνουν ποτέ μόνα τους ή πάνε ολούθε με… βανάκι; Ούτε κοινόβιο να ήτανε!

Ευκαιρία να μιλήσω για μένα
Κάθε φορά που θα ακούσει η Μελέτη για Αραμπατζή και όσα της λένε για το χώρο που προέρχεται, θυμάται τα δικά της. «Καλά εσύ πού πας μορφωμένη στην πρωινή ζώνη;» τη ρώταγαν μες στην απορία φίλοι της. Τώρα πια… σταμάτησαν. Τα χαμπάριασαν όλα οι άνθρωποι!

Βγάλαμε στη λαϊκή τη πραμάτεια μας
Τα είπαμε, μην τα ξαναλέμε. Πλέον στα πρωινά, με εξαίρεση το «10 με 1 μαζί», επιλέγεις guest όχι εκπομπή. So Παπαρίζου (με link) στον «Όμορφο κόσμο» today το πρωί και Καραβάτου στον «Καφέ με την Ελένη». Διαλλλιέχτε!

Από το κρεβάτι… στο πλατό
Την δε Καραβάτου ο Πλανήτης την έβγαλε πουρνό–πουρνό. Από τις 10.30 και δώθε. Και την ξεζούμισε. Την κράτησε στο στούντιο για… ώρες. Καλέ άστο το woman να πάει να ρίξει κάνα ύπνο να στανιάρει για τη μεσημεριανή της εκπομπή. Με τη τσίμπλα στο μάτι τσακίστηκε να έρθει στο πλατό. Μιλάμε τούμπανο η μούρη!

Και κλάαααμα οι κύριοι
Πολύ θανατικό έχει πέσει στον Ant1 βρε guys. Γυρνάμε σε ζάπινγκ last week πάνω στο Next top model πέφτουμε πάνω στη μοντέλα που έκλαιγε τον father της, χθες στο X-Factor η 16χρονη κύπρια βαλάντωσε για τον δικό της που lost πριν 2 μήνες. Για τον Γιούρι Γκέλερ τι μας ετοιμάζετε… Πρεμιέρα σε νεκροταφείο;

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.