Τα σταφύλια της οργής

Βρε Δημήτρη Καμπουράκη. Αχ. Αχ βρε Αία. Τα πήρε στο κρανίο today με συμβασιούχα των stage το presenter γιατί νόμιζε ότι καταλόγιζε ευθύνες μόνο σε τούτη τη κυβέρνηση και όχι στην προηγούμενη. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η τύπισσα ότι εννοεί και τις δύο, το journalist είχε ανεβάσει κάμποσους σφυγμούς παραπάνω!

Υ.Γ. Ήταν τέτοια η σύγχυση του που με το που αποκαταστάθηκαν τα πράγματα, ακούστηκε τσάφ ο αναπτήρας. Το φούντωσε!

Άνοιξε πέτρα
Γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στην TV my viewers, από το να χτυπιέσαι για κάτι, να ωρύεσαι και μετά να σου εκσφενδονίζουν, coolάρισε φίλε το ίδιο λέμε. Αφήστε. Δράμα κατάσταση. Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί!

Βραβείο (πελατειακής) οργής
Γενικώς today ήταν το πρωινό τού stage. Είχαν στήσει όλοι τις κάμερες στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση τους και τους έβγαζαν με το κιλό. Εντυπωσιακή η παρουσία τής μελαχρινής συμβασιούχας που τσίγκλισε τον Καμπουράκη. Έσκουζε και έτρεμε τόσο πολύ που ήταν έτοιμη να καταπιεί το μικρόφωνο!

Το νου σας
Guys το κόβω. Με τέτοια φόρα που έχει πάρει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε λίγο θα φορέσει την εκπομπή πάνω της και θα δώσει καμιά ενότητα στο δίδυμο να παρουσιάζει. Τρελό αέρα μιλάμε. Μποφόρι!

Δεν κρατιέμαι
Ο δε Καραμέρος είναι ο πρώτος που θα πέσει αμαχητί. Αυτουνού δώστου κάνα κομμάτι κέικ ή καμιά τυρόπιτα σουφλέ με φύλλο κανταΐφι και του πήρες την ψυχή. Τον κέρδισες. Ενώ ο άλλος, ο Χαριτάτος, είναι πιο γάτας. Σήμερα μπουκιά δεν έβαζε στο στόμα του. Άσε σου λέει αυτή θα μας κάνει μπόγους και θα τρέχουμε!

Mentalist μαγείρισσα
Καλέ είναι τέτοια η ενέργεια τής antενικής μαγείρισσας που ρίχνει κατσαρόλες στα απέναντι κανάλια! Δεν το πιστεύετε; Στα πατώματα κυλίστηκε το χταποδάκι στιφάδο που έφτιαχνε today ο σεφ τού Όμορφου κόσμου. Γκρεμοτσακίστηκε ο τύπος που το κουβάλαγε και το μαζεύανε από κάτω με τη κουτάλα!

Contrast που κόβει την ανάσα
Ενδεικτικό τής πρωτιάς. Την ώρα που το «10 με 1 μαζί» έχει απευθείας σύνδεση με Θεσσαλονίκη και δείχνει επεισόδια και σπασμένα τζάμια από κουκουλοφόρους, στον «Καφέ με την Ελένη» ο τηλεθεατής σπαζοκεφαλιάζει με αίνιγμα: «Καλοκαιράκι κάθεται ψηλά σε ένα παλούκι – τι είναι;». Μωρέ κάπου πάει ο νους μου…

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί
«Τι κόψαμε λόγω οικονομικής κρίσης» εξηγούσε με βίντεο – ρεπορτάζ η 5αδα τού Mega today το πρωί. Αρχικά… τους μισθούς σας. Όχι εσείς, άλλοι!

Πανελλήνια συγκίνηση και θαυμασμός
Όχι η Agb δεν τρελάθηκε. Μην εκπλαγείτε αν δείτε λίγα νούμερα παραπάνω στη χθεσινή εκπομπή τής Λόη. Είχε αποκλειστικό interview με την ηθοποιό από το μοναστήρι που προσγειώθηκε στην Αθήνα και τσίμπησε. Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κλάδος σήμερα απονέμει τα θερμά του συγχαρητήρια. Άξια, άξια!

Ήταν ανάγκη;
Από την αρχή δεν μας άρεσε η ιδέα, είδαμε το χθεσινό επεισόδιο και το λέμε με βεβαιότητα. Εντελώς άστοχη η ένταξη τής Σάννυς Χατζηαργύρη στο φετινό Λίτσα.com. Σε ρόλο εμπνευσμένο από Βουγιουκλάκη στη ταινία «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης» υποδύεται το «αντράκι» που πιάνει δουλειά στο συνεργείο τού Μπάμπη. Ερμηνεία θορυβώδης, σκέτη ηχορρύπανση!

Να βρω μια τρυπούλα κι εγώ να χωθώ
Το κορίτσι–σύντροφο τού Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σεζόν 2008-2009 Νάντια Μπουλέ συνάντησε ο φακός τού Μπλα μπλα χθες βράδυ σε event. «Παρακολουθείς με νοσταλγία τις πρωινές εκπομπές;» τη ρώτησε το journalist. «Όχι με νοσταλγία με μεγάλη χαρά» απάντησε η wanna be tv persona. Ναι… Τρικούβερτη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.