Πέρα – δώθε

Απίθανη περίπτωση. Ποια; Η μαγείρισσα τής Μενεγάκη. Μιλάμε είναι… από άλλο γαλαξία! Τη λένε Ζαχαρένια, είναι πώς λέμε καπάτσα – ε, το ακριβώς αντίθετο – αλλά έχει κάτι κουλό επάνω της που είναι χαριτωμένο. Το παλεύει το woman!

Πολύ γέλιο
Είναι φοβισμένη με τις κάμερες, δεν έχει ιδέα πού να κοιτάξει, δεν σκαμπάζει γρι από τηλεοπτικούς χρόνους. Είναι ικανή να ανακατεύει για 10 λεπτά τη κατσαρόλα και να μην βγάλει άχνα. Αν δεν της θυμίσει με τον τρόπο της η Μενεγάκη ότι πρέπει να το λαλάει, το τραβάει όλο στο αμίλητο!

Υ.Γ. Νιώθει βρε παιδί μου σαν στο σπίτι της. Και το τηλέφωνο να χτυπήσει που λέει ο λόγος, θα κλείσει το μάτι τής κουζίνας και θα πεταχτεί να το σηκώσει!

Μασχάλη – λίμνη
Παράκληση. Προς όλους τούς τηλεοπτικούς αστέρες. Προσοχή βρε guys με τις μασχάλες σας. Μουσκεύετε και το θέαμα είναι αποκρουστικό. Νιώθεις την οσμή να διαπερνά τη plasma. Το νου σας!

Και σήμερα Λάμπρου στην Μενεγάκη
Επειδή εγώ το βλέπω το φλερτ (το επαγγελματικό) τού Πλανήτη με τον Λάμπρου έχω να πω το εξής. Είναι καλός όντως. Βέβαια κάποιες φορές το χιούμορ του το ψιλοτραβάει και το κάνει λίγο νια – νια. Όχι πολύ, αλλά συμβαίνει. Από την άλλη…

Κάναμε τη διαίρεση
… ο Μουτσινάς το κατέχει καλύτερα. Το ελέγχει και δύσκολα θα ξεφύγει. Είναι ο άνθρωπος που δίπλα σε μια δυνατή φιγούρα διαπρέπει. Μην τον βλέπεις στο «Δέστε τους». Εκεί είναι φιάσκο. Πάρτους τον. Δεν θα τους λείψει. 9% κάνουν στο total. Δια του 5, αναλογεί σε 1,8% στον καθένα…. Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος!

Το τσιριχτό πουλάει
Τα stage πλέον έχουν πρόσωπο. Και όνομα. Κατερίνα! Είναι η γκόμενα η μελαχρινή που σας έλεγα χτες ότι πλακωνόταν με τον Καμπουράκη. Την είδαμε so την ίδια μέρα στο βραδινό δελτίο τού Mega πρώτη μούρη στο video-ρεπορτάζ και today επίτιμη guest τού Αυτιά. Ψυχραιμία guys. Ένας–ένας… κι όλοι θα πάρουμε!

Η Καγιά τους λείπει
Κρίμα πραγματικά. Να έχει κλείσει στο ”Next top model” την ατυχία μου και να μη μπορεί να συμμετέχει στον ”Όμορφο κόσμο το πρωί”. Έτσι όπως εξελίσσεται η παρέα τού Mega, με όλη αυτή την ενέργεια, την όρεξη, τη «φρέσκια» ματιά θα ταίριαζε… γάντι!

Contrast που κόβει την ανάσα No2
Την ώρα που το «10 με 1 μαζί» δείχνει με σπιντάτους ρυθμούς διεθνή news, τo Mega έχει μονοπλάνο έναν απίθανο τύπο να παλεύει με ένα κουτί από γάλα για να μας παρουσιάσει έναν φανταστικό τρόπο να φτιάχνουμε… πορτοφόλι. Καλέ τέτοιον Όμορφο κόσμο εννοείτε; Beautifuuuul!

Υ.Γ. Αφιερωμένο εξαιρετικά. Σουξεδάκι των ημερών. Το κερδίσατε… με το σπαθί σας! (Δυναμώνουμε ε;)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.