The stage is yours

Ε μωρέ τώρα. Εγώ ένα έχω να πω. Ας μην ήταν ο Ant1 να φέρει και κανένα πρόγραμμα από το εξωτερικό και θα ήμασταν όλο μπίρι μπίρι με τις ελληνικούρες. Το έχει η μοίρα τού channel πάντως βρε παιδί μου να προκαλεί. Παράπονο δεν έχει!

Ώρα μας πάλι να σοκαριστούμε
Χάιντε πάλι κυνηγητά, αντιδράσεις και συζητήσεις. Για το σόου τού Γιούρι Γκέλερ και τις mentalist πρακτικές. Μετά τη ”Στιγμή της Αλήθειας”… ώρα μας είναι πάλι. Guys ας το παραδεχτούμε. Το κανάλι είναι μπροστά. Δεν φτάνει που μας ξεστραβώνει για το τι γίνεται εκεί έξω, τα ακούει κιόλα… Εεεεε!

Όχι άλλο κάρβουνο
Δηλώνω fan. Και μόνο να βλέπω τη φιγούρα τού Γκέλερ είμαι υπέρ. Επιτέλους κάτι breaking αν ξεμείνεις Σάββατο night στη TV. Sorry κιόλα. Είναι better δηλαδή να κάνεις watch το megάλο τσούρμο με τις ξανθές απέναντι; Το ντεκαπάζ με το κιλό;

Παράθυρο στο κόσμο
Καλέ God bless… Ant1! Να είναι καλά βρε. Το channel που ένταξε ήδη στην ελληνική τις δύο λέξεις που θα φοράμε το χειμώνα: Το ”infotainment” που το έχουμε ξεσκίσει και το… ”mentalist” που αναμένεται να έχει την ίδια μοίρα!

Παίζω και μαθαίνω
Θα σας πρότεινα να το πάμε ακόμα πιο κάτω. Να υιοθετήσουμε και τη σούπερ ντούπερ φράση τού mentalistα: «The stage is yours!». Λαμπρή; Εξαιρετική; Θα κοιτάμε τη κάμερα και θα τη ξεφουρνίζουμε… Καλέ God bless Αντ1 λέμε!

Να αποχωρήσει
Όσο για το last σόου με την κρεμάλα θα εστιάσω στο αισθητικό. Πρωτίστως κιτσάτο. Να δεις που ο performer ήταν λίγο… ελληναράς. Είχε κάτι χωριάτικο και ήθελε να εντυπωσιάσει με το καλησπέρα σας. Είχε μια mentalistοβλαχιά βρε αδερφέ!

Είμαστε πολλοί
Το ωραίο πάντως όταν βγήκε ο συγκεκριμένος on air είναι που σε όλα τα viewers είχε κολλήσει η ιδέα για το ΕΣΡ. Το σόου είχε κάτι… διαδραστικό. Ξαφνικά είχες την αίσθηση ότι το έβλεπες με χιλιάδες άλλους και έλεγες «ε ρε τι έχει να γίνει!»!

Πάμε όλοι μαζί
Και βέβαια τόσο μάθημα που μας έδωσε ο mentalistας για την αξία τού positive thinking όλοι πλέον αυτό κάνουν practice. Βάζουν κάτω τα σχέδια τους τα επαγγελματικά και τα βομβαρδίζουν με θετική σκέψη για να ευδοκιμήσουν… Τα γονατίζουν λέμε!

Άσχετο
Τη δική του προσπάθεια για μια mentalist νύχτα Σαββάτου did και ο Χαρδαβέλλας στις Πύλες του. Και είχε ντύσει με κάτι απίθανα κόκκινα σκουφάκια 2 τύπους και έκαναν «Μέτρηση της εγκεφαλικής λειτουργίας διαμέσου»…

Άντε γεια
…Και τι είπε κάποια στιγμή στο presenter ο ένας εκ των δύο συμμετεχόντων; Ότι του είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί φορώντας αυτά στο κεφάλι του γιατί πιο πολύ ανησυχεί για το πόσο γελοία φαίνονται στην TV. Ο παρουσιαστής από την άλλη… καμία έννοια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.