Ο καλός Σαμαρείτης

Απορία. Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει την εντύπωση ότι το κοινό που παρακολουθεί Ant1 το πρωί είναι… γκάου; Ρεσιτάλ ηθοποιίας έδωσε και σήμερα. Αυτόν τον άνθρωπο να μου το θυμηθείτε. Θα μας τον πάρει η έβδομη τέχνη… νύχτα. Αρπαγή!

Ένα παιδί ανακαλύπτει τον κόσμο
Είχε βγάλει today μια γυναίκα ταλαίπωρη με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 10.500 ευρώ και 3 παιδιά. Καταλαβαίνετε. Πλουσιοπάροχο family. Όχι σας το λέω γιατί το presenter μάς διαβεβαίωνε ξανά και ξανά ότι δεν είχε ιδέα τού τι θα ακολουθούσε… Την παραμικρή!

Ας μιλήσουμε για τέχνη…
Της έκανε ένα κάρο καταιγιστικές ερωτήσεις και το κατάλαβε. Ότι είναι σε δραματική κατάσταση τα οικονομικά της. Τη ρώταγε δηλαδή. Πότε έχεις βγει έξω για φαγητό; Ποτέ απαντούσε το woman. Πόσο συχνά πας για ψώνια; Ποτέ ξαναπαντούσε αυτή. Μετά τη ρώτησε αν πάει θέατρο και σινεμά! (άντε γεια ο τύπος!)

Περιμένοντας το ραβασάκι της Agb
Γιατί βεβαίως μπορεί να μην ήξερε τη δυσμένεια και να έπαιρνε όρκο γι’ αυτό αλλά το συνέχιζε το μελόδραμα κανονικά. Duracell. Μέχρι που την έκανε να κλάψει. Τράβηξε κι ένα έρανο on air, έβγαλε γραμμές με ανθρώπους να δωρίζουν διάφορα και… το βγάλαμε το 10λεπτο. Άκοπα. Αντε βρε. Καλή επιτυχία για αύριο!

Αν δεν πετύχει στην TV θα σκάσει
Α, ok. Αυτή την έχει ακούσει για τα καλά. Μαστίγιο θα βγάλει στο τέλος η Καγιά και θα κυνηγάει τα μοντελοκόριτσα τού Next top. Από εκεί που ήταν ο ψάρακας τού Πρωινού Καφέ που άκουγε control και καθόταν σούζα, τώρα ξεσαλώνει. Αγριεύει τα μάτια, στρινιάζει και εκτοξεύει εντολές. Το ανησυχητικό είναι ότι τα πιστεύει κιόλα…

Ρίξτε το βίντεο με τα παλαμάκια
Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν η απόλυτη δικαίωση για τον Παπακαλιάτη. Ο λόγος που ήθελε από μικρό παιδί να γίνει σεναριογράφος – director και δημιουργός… Να γυρίσει τη σκηνή με τον junkie αδερφό να κείτεται στο πάτωμα αιμόφυρτος μετά από overdose πρέζας. Μιλάμε… το λιμπιζόταν!

Συμβαίνει τώρα… στη πασαρέλα
Καλέ τι Next top model και αηδίες. Εδώ είναι το φιγουρίνι. Εξαιρετικό το outfit τής Πόπης Τσαπανίδου στη σημερινή εκπομπή. Εφαρμοστό θηλυκότατο φορεματάκι με σούπερ μοντέρνο κοφτό μποτίνι. Η τελευταία λέξη τής μοδούς!

The stage is yours λέμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.