Τι τράβηξα σήμερα

Αφήστε το βρε παιδιά. Leave it μωρέ. Βάζουν τώρα τη 5αδα σώνει και καλά να κάνει infotainment. Και τους έχουν σε σύνδεση με το καλημέρα σας τον Σόμπολο να ενημερώσει… όσους ξύπνησαν εκείνη την ώρα για τα τρομοκρατικά. Ίσσσσα που μας πρόλαβαν. Γλαριάσαμε!

Ας με διακόψει κάποιος
Τον είχαν αφήσει τον άνθρωπο να μιλά ακατάπαυστα, τον παρακολουθούσαν μούγκα – στρούγκα, εμφανής η αμηχανία τους, απλά κούναγαν συγκλονισμένοι το κεφάλι κάθε φορά που έπεφτε πάνω τους το πλάνο. «Τώρα αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε…» τους λέει in the end σχεδόν παρακαλετά το journalist. Τον γονάτισαν!

Απουσίες
Αργία και σχόλη σήμερα για Οικονόμου-Λυριτζήδες και Μελέτη. Και οι 3 απουσίαζαν… αγωνιστικά από κάμερες και πλατό. Ας είναι καλά τα κανάλια τους. Star και κρατική τη γλεντάνε τη γιορτή! (Ε, το καθένα με τον τρόπο του…)

Μην φεύγουμε από το θέμα
«Τρομοκράτες ”γάζωσαν” το Α.Τ. Αγ. Παρασκευής – απλήρωτοι ακόμα οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν» ένα από τα σημερινά σουπεράκια τού Καλημέρα Ελλάδα (και όχι μόνο). Να δείτε που πάλι στα stage θα το γυρίσουμε…

Άλλα ήθη και έθιμα
Η ιδέα είναι καλή, στην υλοποίηση έχουμε ένα θεματάκι. Εκεί που όλα τα πρωινά ενημερωτικά πάλλονται σε ρυθμούς ’40 και εκστασιάζονται ηρωικά, στο κανάλι των Γερμανών πέρα βρέχει. Σαν idea δεν είναι κακό. Ωραίος ο πλουραλισμός, να έχεις να διαλέγεις. Αλλά τώρα…

Φεύγουμε όπως είμαστε
… από την άλλη, να κάνεις watch τον Σπύρο Λάμπρου σε κομμωτήριο να υποδύεται τον μπαρμπέρη ή να βλέπεις σε γκρο πλαν την «ιπτάμενη ρουκέτα νερού» να σπέρνει τον ενθουσιασμό στο στούντιο είναι ολίγον… ”αλλάζουμε κανάλι” κατάσταση!

Ξεχώρισε
Αυτό θα πρέπει να το πούμε. Το video που ξεχωρίσαμε today (χρονιάρα μέρα) ήταν αυτό που έπαιξε στην Κοινωνία Ώρα Mega και συνέδεε τον πόλεμο του ’40 με το μέλλον και πώς θα είναι οι μάχες στο future όταν δεν θα χρειάζονται στρατιώτες αλλά μόνο κάτι κουμπιά. Ωραίες εικόνες, πρωτότυπη ιδέα. Congratulations!

Το απογείωσε πάλι
«Αν σας άκουγε η μάνα ενός εξ αυτών που πυροβόλησε το κορίτσι σας τι θα της λέγατε;» ρωτά ο Παπαδάκης την άτυχη μητέρα τής τραυματισμένης αστυνομικίνας που έβγαλε στη γραμμή. Όταν το πιάνει ο άτιμος το θέμα τής τρομοκρατίας… το εκτοξεύει το επίπεδο τής εκπομπής. Μετεωρίτης που χάνεται στα ουράνια!

Καλέ από πού ήρθε αυτή;
«Καλέ μην κόβεις την φανουρόπιτα!» βάζει φωνή σήμερα στην Μενεγάκη μια από τις μαγείρισσες της με το που ακούει την παρουσιάστρια να ηδονίζεται από γεύση έχοντας ήδη πετσοκόψει ένα κομμάτι να βάλει στο στόμα της…

Η απάντηση
«Αυτά στο δικό σου μαγαζί, εμείς εδώ πρώτα δοκιμάζουμε και μετά φτιάχνουμε, αν μας αρέσει το φτιάχνουμε αλλιώς δεν έχουμε χρόνο» απαντά ο Πλανήτης και πάει… κατευθείαν σε break!

Γι’αυτό ακριβώς σας προσλάβαμε
Μες στην απολογία οι ΚαραμεροΧαριτάτοι κάθε φορά που πρέπει να μεταπηδήσουν από ενημέρωση στην ελαφρο-ψυχαγωγία. «Να γυρίσουμε τη πλάτη στα μηνύματα τρόμου» έλεγαν today διστακτικά πηγαίνοντας προς κουζίνα. Εκεί τους περίμενε η Αργυρώ με ένα «πεντανόστιμο ρολό με πλούσια σάλτσα». Καλέ κάντε δουλειά σας!

Ορθές τακτικές προώθησης
«Θέμοοο; Θα μου παίξεις στο ραδιόφωνο σου το νέο μου τραγούδι;» ρωτά ναζιάρικα το θανατηφόρο κορμί – Ρία Αντωνίου τον δημοσιογράφο στο χθεσινοβραδινό Όλα 10. Αμέσως μετά εξηγεί ότι δεν έχει βγει ακόμα το CD της, κυκλοφορεί τον Δεκέμβρη και ότι βασικά δεν τραγουδά ακριβώς αυτή αλλά συμμετέχει… Καλέ, λεπτομέρειες!

Ευτυχώς προλάβαμε
Εγώ σας τα είχα πει. Αν θέλουμε να μας υπολήπτονται δύο-τρεις στο εξωτερικό έπρεπε να αλλάξουμε πρωθυπουργό. Γουστάρει τον Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε χθες βράδυ στο Όλα 10 ο Uri Geller γιατί δεν καπνίζει και είναι της healthy διατροφής. Άντε τώρα τον άνθρωπο να τον είχαμε φέρει στο Ελλάδα επί Καραμανλή!

Κιουρία με τα όλα της
Ήταν σκληρή η… «Κυρία Βίκυ» δήλωσε χθες (στο Όλα 10 again) το μοντέλο από τη Βενεζουέλα που αποχώρησε το Monday από το Next Top. Άουτςςς. Την ξεφτίλισε την γυναίκα. Μα είναι τώρα προσφώνηση αυτή για μια TV περσόνα;

Κάποιος να βάλει μια τάξη
Uri Geller (Έχω πάθει ψύχωση με τον τύπο): «It’s a tragedy» λέει που όλοι στην Ελλάδα φουμάρουν και αυτό που θέλει να κάνει είναι να σταματήσει το κάπνισμα στο country μας. Καλέ σίγουρα δεν περισσεύει κάνα υπουργείο να του δώσουμε του ανθρώπου;

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.