Τζακ ποτ ο Αυτιάς

Κάθε φορά που στον Γιώργο Παπαδάκη θα τύχει περιστατικό σε μια ζωντανή σύνδεση ο συνεντευξιαζόμενος να βάλει τα κλάματα – προχτές με τη γυναίκα των 10.500 ευρώ ετήσιο εισόδημα και today με έναν γεράκο στον Αγ. Δημήτριο που τον έκλεψαν προφασιζόμενοι ότι θα μπουν σπίτι του να του χαρίσουν χαλιά…

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
…. από το ΠαΣοΚ (!) – κάθε φορά λοιπόν , το presenter έχει ακριβώς την ίδια αντίδραση. Κάντε hear. Σκύβει κεφάλι, χαμηλώνει μάτια και διαβεβαιώνει το κοινό ότι δεν ήξερε τίποτα, δεν το περίμενε, δεν γνώριζε. Μιλάμε για τέτοια άγνοια αυτός ο άνθρωπος που απορείς πώς έγινε δημοσιογράφος! (Θαύμα, θαύμα!)

Έπιασαν τόπο τα 3 χιλιάρικα
Όσοι στείλατε, στείλατε. Γιοκ τα μηνύματα για Οκτώβριο στο Καλημέρα του Αυτιά. Today είχαμε και την κλήρωση live στο στούντιο και το γιορτάσαμε. Τυχερή 24χρονη – άνεργη παρακαλώ – κοπέλα από την Πάτρα. Φαντάζεστε τη χαρά τού presenter, ε; Πού να του λάχαινε και καμιά περίπτωση stage. E, ρε γλέντια!

Προσέχουμε για να έχουμε
Αν και ήταν όλο μες στο άγχος. Να τηρηθούν οι διαδικασίες σωστά μην γίνει καμιά παρεξήγηση. Άδικο έχει ο άνθρωπος; Κάτι τέτοια σκηνικά είναι δίκοπο μαχαίρι. Πας να κάνεις ένα καλό και μπορεί μετά να σε κυνηγάνε. Α, πα, πα. Πρέπει να είσαι careful!

Ήρθε η Λαμπρή
Εντωμεταξύ στο στούντιο υπήρχε τόσος ενθουσιασμός για το ύψος τού ποσού που είχαμε μείνει κάγκελο. Ο δε Δημήτρης Μάρκου την είχε ακούσει λες και η τυχερή κέρδισε όχι 3.000 αλλά δις! Μέχρι και πρόταση έκανε στον Αυτιά τα 5.000 του Νοεμβρίου (γιατί ανεβαίνει το ποσό) να τα μοιράσει σε 5 άτομα από 1.000. Καλέ για ψιλικατζήδες μάς πέρασες;

Υ.Γ. Don’t worry πάντως το presenter διαφώνησε. Και υποσχέθηκε ότι για Δεκέμβρη θα το παλέψει να δώσουν… 10.000 ευρώ. Μιλάμε… οβελία θα ψήσουμε το Christmas!

Ας πρόσεχες
Κοψομεσιάστηκε today ο Νίκος Παπαδάκης. Του ήρθε η φαεινή ιδέα να ανεβάσει στα καλογυμνασμένα του μπράτσα την Παγιατάκη και τα είδε ο άνθρωπος… όλα! Everything όμως; Το τι λαχάνιασμα έπεσε για κάνα 5λεπτο μετά, δεν λέγεται. Guys κι απ΄τον πολυέλαιο να μας την κρεμάσετε, η στρίνια της δεν φεύγει!

Μας πείσατε
Το ωραίο ήταν που η megalicious (ο θεός να την κάνει) αστρολόγα με το που προσγειώθηκε από την σούπερ ντούπερ αγκαλιά γελάει (σε θερμοκρασία υπό το μηδέν) και λέει «Αυτά κάνουμε στο διάλλειμα». Ναι. Έξω καρδιά αυτό το woman!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Αυτή είναι καλέ δημοσιογραφία. Για να πάρει μια δήλωση η Λαμπίρη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο (που την ίδια έχει κάνει ο ηθοποιός και σε κάμερες άλλων καναλιών) δεσμεύεται να του τραβήξει ένα αφιέρωμα… σάλιωμα κανονικό!

Όπως μπορεί ο καθένας
Το τι έδειξε στη χθεσινή εκπομπή για τον actor δεν λέγεται. Το τι υγρασία έπαιξε από τα κομπλιμέντα, τα γλειψίματα, ούτε αυτό περιγράφεται. Ένα θα σας πω μόνο. Τέτοιο μαραθώνιο αφιέρωμα για τις ερμηνείες τού ηθοποιού ούτε στα 20χρονα του Mega!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.