Μπέρδεψαν τους καλεσμένους στον Όμορφο κόσμο

Ωραίο τρόπο να αναδεικνύουν τον καλεσμένο τους έχουν εκεί στο Mega. Με το που μπαίνει σήμερα ο ”Μάνος” (κατά κόσμον Μπουγιούρης) από τα ”Μυστικά της Εδέμ” στο πλατό του ”Όμορφου κόσμου”, τους σκάει η φαεινή ιδέα να ρίξουν βίντεο με σκετσάκια των παρουσιαστών!

Πλύση εγκεφάλου μας κάνετε;
Και εκεί που περιμένουμε όλοι να ακούσουμε και να δούμε τον ηθοποιό, τρώμε στη μούρη εικόνες πάλι από τη 5αδα. Έλα Χριστέ και Παναγιά. Και μιλάμε αυτό δεν ήταν ένα απλό κονσερβογυριστό. Ήταν αφιέρωμα στον Ουγγαρέζο κανονικό!

Να ετοιμαζόμαστε για κανένα βελονισμό;
Ξαφνικά είχες όλα τα presenters να παριστάνουν τους ηθοποιούς σε θεατρικά για να δείξουν τον άντρα τον ”γυναικά”, τον ”τσιγκούνη” και άλλα… ενδιαφέροντα. Και το βίντεο είχε επίκεντρο τον madόβιο νεαρό. Καλέ μάγια θα μας κάνουν στο τέλος προκειμένου να συμπαθήσουμε τον τύπο. Τι κόλλημα κι αυτό…

Φτου γκαντεμιά!
Όχι ότι η συνέχεια, είχε ενδιαφέρον τρελό. Η επαφή που έχουν με το μέσα και το έξω τους αυτά τα παιδιά σαν βρίσκονται με guest είναι… άντε γεια. Αν είσαι fan της σειράς, today απλά θα έλεγες φωναχτά: «Γιατί ρε fuck να μην έχει πάει ο άνθρωπος στη Μενεγάκη απέναντι να κάνουμε δουλειά…;»!

Κανένα ενδιαφέρον
Και μιλάμε τώρα για έναν actor που όσοι τον έχουν δει άλλες φορές σε συνεντεύξεις ξέρουν τι εστί. Άνετος, επικοινωνιακός, με χιούμορ, άκρως τηλεοπτικός. Ε, σήμερα, με χαζά τεστ που του έβαζαν (για να γεμίσει ο χρόνος;) ήταν αδιάφορο όλο το σκηνικό. Προβλέψιμο και ανιαρό…

Το ”θανατηφόρο κορμί” στην κουζίνα της Μπαρμπαρίγου
Την ώρα που παίζει η 5αδα και πειραματίζεται μέχρι να αποφασίσει τι θέλει να γίνει σαν μεγαλώσει με το καλό, το πρωινό τού Ant1 ρίχνει δυναμίτη στο κοινό. Το contrast ονειρικό. Καλεσμένη η σεξοβόμβα Ρία Αντωνίου, πλάι σε μοσχαράκι μαγειρευτό! Με εμφάνιση σούπερ ουάου και αισθησιακή. Γκόμενα… εκρηκτική!

Δάχτυλος – κλείστρα
Βρε guys. Βρε guys λέμε. Είναι δυνατόν δεύτερο επεισόδιο τού Uri Geller και να μην βγαίνετε με ονόματα πρώτης γραμμής; Ποιος σας έκλεισε καλέ τους καλεσμένους για το σόου τού Σαββάτου… Ο Λιάγκας ή οι ξανθιές;

Περιμέναμε (πολλά) περισσότερα
Γιατί άνθρωπος που ήθελε να απογειωθεί η εκπομπή στην Agb δεν νομίζω να έδωσε το ok για να βγει έτσι το guest-team. Ξενέρωμα στα πρώτα λεπτά. Φτώχεια βρε παιδί μου. Μετά από μια εβδομάδα που έγινε όλος αυτός ο χαμός να προσφέρετε τέτοια συνέχεια;

Δεν φύσαγε ο αέρας της πρεμιέρας
Δεν σας καθόντουσαν καλεσμένοι – δημοσιογράφοι κτλ; Φέρτε celebrities – ηθοποιούς! Να κάνετε τη δουλειά σας. Αλλά για να μη το ρίχνουμε όλο εκεί, ένα έλλειμμα το εντοπίσαμε και στις δοκιμασίες. Δεν κόλλαγες τόσο όσο στο last week. (Και δεν εννοούμε την κρεμάλα!)

Μπογιά ήταν και ξέβαψε
Όσο για Μανωλίδου που μας βομβαρδίσατε, δεν ξέρω αν το έχετε μυριστεί αλλά το woman είναι… Πώς να το πω. So last year βρε παιδί μου. Με πιάνετε; Έχει γίνει νια νια. Πολλλλύ όμως. Δυσβάσταχτα!

The stage is yours λέμε. (Believe it!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.