Κι αν τον τυλίξει;

Ω, ναι φίλοι μου. Είμαστε πολλοί. Την ώρα που η Σοφία Δήμτσα δίνει στην «Κοινωνία Mega» τις τελευταίες πληροφορίες για το πού θα κυμανθεί το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Δημήτρης Καμπουράκης με εμφανή απορία πετά την αγγλικούρα: «How much;»….
The stage is yours sexy boy!

Είναι 2 μεγάλα πνεύματα και μόλις… συναντήθηκαν
Δεν μπορούν να κάνουν understood τα δύο woman, Μελέτη και Ζαρίφη, πώς και άνθρωποι που πέρυσι εκθείαζαν την Ελένη Μενεγάκη, λέει, φέτος γράφουν αρνητικά για αυτήν. Τα φέρνουν από εδώ, τα πάνε από εκεί, ζορίζονται τα δύο θηλυκά να καταλάβουν…

Κοντοζυγώνει
Διότι στο σύμπαν τους (φήμες λένε ότι είναι πολύ ωραία εκεί μέσα!) μία κριτική υπάρχει. Η δια βίου! Δηλ. ανεξάρτητα από το τι κάνει μια εκπομπή, αν κουράζει ή όχι, αν ο ανταγωνισμός καταθέτει μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση, αυτές μένουν κολλημένες και πήζουν στην εμπάθεια. Υπομονή my girls. Θα έρθει κι η ενηλικίωση!

Πλέον ξεκουραζόμαστε και ανήμερα
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Τετάρτη είναι η ημέρα των ανελέητων αναπαραγωγών τού Αλ Τσαντιριού. Το «Πάνω στην ώρα» ήρθε να ταράξει τα νερά. Εισάγοντας στο χορό και τα… ανήμερα. Σημερινό video με σουπεράκι: «Εν αναμονή του Λάκη Λαζόπουλου»! Έδειχναν, λέει, «τα ωραία του Alpha»… Μωρέ και τα ξεκούραστα!

Κατέβασαν ιδέα
Έλα σιγά σιγά να το κάνουμε πιο personal το thing. Με το δημοσίευμα που δείχνει τον Νίνο να απολαμβάνει το σόου μιας στριπτιζέζ στο κλαμπ που εμφανίζεται ξεκίνησε today ο Όμορφος κόσμος. Με το συγκεκριμένο βέβαια ασχολήθηκαν και τα υπόλοιπα πρωινά. Όμως η 5αδα του Mega το πούλησε a little διαφορετικά…

Άρχισαν οι ενέσεις τόνωσης
Βλέπετε οι φήμες που θέλουν τη Δούκισσα να διατηρεί σχέση μαζί του ήταν η huge διαφορά. Και… τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Έτσι είναι βρε παιδιά. Αν δεν βάλεις λίγο ”αλατοπίπερο” στο πρωινό πώς θα τσιμπήσεις κάνα κοινό!

Κάποτε αναρρώναμε σπίτι μας
Αυτό ήταν. Φωνή και έκλεισε. Από τις πιο αστείες TV εικόνες η today συνέντευξη Ψωμιάδη στον Αυτιά. Βγήκε ο νομάρχας με βουλωμένο λαρύγγι να πει ότι δεν αποσύρεται και προς τη δόξα τραβά. Για να καταλάβετε, το interview τελείωσε με δήλωση presenter ότι… αν είχε θυμαρίσιο μέλι από τη Σάμο θα του το έστελνε!

Ενδεικτικό
Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σήμερα, λέει, θα μας φτιάξει ο Βασίλης Καλλίδης «μια χειμωνιάτικη σαλάτα». Δηλαδή, προσθέτει το young presenter, «που έχει μέσα κασκόλ!». Ναι πράγματι…Great sense of humor. Μπρρρρρ!

Το Mega σατιρίζει Ναταλία Γερμανού
Η χάρη τής Γερμανού τώρα και στο prime time τού Megάλου Καναλιού. Συζήταγε αγχωμένο χθες βράδυ το τηλεοπτικό ζεύγος τής «Παιδικής Χαράς», Λουιζίδου – Κόκλας, με ποια έχει μπλέξει ο γιος τους. «Πώς τη λένε;» ρωτά το ένα ήμισυ, «Ναταλία» απαντά το άλλο…

Κουδούνια
…Με το άκουσμα ότι τρέχει γκομενοδουλειά το φυλλοκάρδι τής μάνας τρέμει. «Κι αν είναι καμιά μεγαλύτερη και τον τυλίξει;» Αναρωτιέται… Για να λάβει το εκπληκτικό answer από τον σύζυγο: «Λες να’ ναι η Γερμανού;»… Φσσσς μπόιντ!

Προς 5αδα Mega
Βουτήξτε τις κασέτες τής σημερινής εκπομπής Μενεγάκη και κλειδαμπαρωθείτε σπίτια σας. Βγείτε ξανά αφού έχετε μελετήσει σχολαστικά το interview που έκανε today στο πλατό με Ζέτα Μακρυπούλια. Ξεκινήστε με απλά βήματα στην αρχή. Το ρήμα – κλειδί λέγεται «ακούει»…. Τον καλεσμένο!

Ανταπόκριση από κόσμο Χριστόφορου!
Θα κλείσουμε με κάτι χιουμοριστικό. Και τι best από το «4» του Παπακαλιάτη. Ακούστε σκηνικό τώρα από το χθεσινό. Ο junky αδερφός που σερνόταν στα πατώματα από overdose κόκας, δύο ημέρες μετά κάνει αστειάκια με τη μαμά του, είναι μες στη καλή διάθεση και διανύει τις πιο ξένοιαστες του days! Καταπληκτικό;

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.