Τον τσάκισε το infotainment

«Ρε παιδιά, αυτό το κορίτσι τη Ρία Αντωνίου την έχει δει το μάτι μου κάπου τελευταία;» ρώταγε τους συνεργάτες της today η Μενεγάκη καθώς έδειχνε τη φωτογραφία της σε περιοδικό. Βασικά, ναι… Προχθές στους ΚαραμεροΧαριτάτους!

Λύσσαξε με το Μπουρνάζι
Λοιπόν. Το super breaking new που συγκλόνισε χθες είναι η έλλειψη κομμωτριών στην κρατική. Ξέμειναν οι άνθρωποι και το ερώτημα είναι πώς θα βγαίνουν πλέον τα presenters στο γυαλί. Ξεμαλλιασμένα; Ε, ρε fuck να μην έχει ανοίξει το coiffure η Λίτσα.com στην Αγία Παρασκευή… Χρυσές δουλειές θα έκανε!

Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται
Ε, αν τώρα έχει αρχίσει και η Ελεονώρα να μιλά με καλά λόγια για Μενεγάκη τότε… υπάρχει πρόβλημα. «Σικάτη» βρίσκει το κελεπούρι τού Star την presenter τού Alpha και της αρέσει, λέει, πολύ που έχει αδυνατίσει. Μωρέ κάτι μού λέει εμένα ότι όσο θα πέφτουν τα νούμερα τού Καφέ θα την λατρέψει ακόμα περισσότερο!

Η δύναμη του infotainment
Αυτό είναι το dynamic ξεκίνημα ενός infotainment πρωινού. «Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης χασίς και χαπιών» έγραφε το σουπεράκι τού «10 με 1 μαζί»… με το καλημέρα σας!

Το’χουν
Αν και δεν πρόκειται να καθίσουμε να φτιάξουμε τα «αγριόχορτα τσιγαριαστά» που μας πρότεινε today ο Βασίλης Καλλίδης, έχουμε να πούμε ότι το κομμάτι όπου σεφ και Νίκος Παπαδάκης είναι μόνοι τους στην κουζίνα και κάνουν cook είναι από τα καλύτερα στον Όμορφο Κόσμο…

Προς αστρολόγες
Όταν θέλετε να ανεβάσετε άμεσα τα χαμηλά σας νούμερα κάντε ένα αφιέρωμα «Ποια ζώδια ευνοούνται για γάμο το 2010». Αυτό έκανε today και η Βίκυ Παγιατάκη και περιμένει τα αποτελέσματα αύριο. Καλή επιτυχία!

Τι το θες αφού… δεν δύνασαι
Αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις σωστά, άστο βρε αδερφέ βράστο. Αγριεμένος βγήκε ο ”Ηλίας” (”Λίτσα.com”) today στο «10 με 1 μαζί» βάζοντας στο στόχαστρο όλα τα journalists που ασχολούνται με το gossip ρεπορτάζ. Και τι έλεγε; Τα γνωστά (και άστοχα)…

Δυνατή ομάδα
…Ότι αν δεν υπήρχαν τα περιοδικά θα έκανε τη δουλειά του πιο καλά και πιο εύκολα, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι είναι στη προσωπική του ζωή κι άλλα κουλά. Το ωραίο ήταν ότι στην εκπομπή τού την έπεσαν – διακριτικά μεν σαφέστατα δε – όλοι!

Η έκπληξη του «10 με 1 μαζί»
Έως και η Θεοφανία Παπαθωμά (!) η οποία παρεμπιπτόντως εξελίσσεται σε outsider εκφράζοντας απόψεις σχεδόν πάντα to the point. Όπως σήμερα που σχολίασε σχετικά ότι στο Greece είμαστε κομπλεξικοί και ότι στο εξωτερικό γνωρίζουν καλά ότι είναι μέρος τού game να εκτίθεσαι. Σωστό το woman!

Σε λάθος πρωινό βγήκες
Όσο για τον actor, το πρόβλημα ήταν ότι τα επιχειρήματα του (τα ανύπαρκτα) έμπαζαν από παντού. Οι δε τοποθετήσεις του; Από αφελείς έως… άντε γεια. Αποτέλεσμα ήταν να φύγει τζοχαδιασμένος σε ατμόσφαιρα κρύα και παγερή.

Υ.Γ. Χάθηκε ο έρημος να πάει απέναντι στη 5αδα να εμφανιστεί; Ούτε αντίλογο θα συναντούσε εκεί ούτε και κριτική.
(μωρέ ούτε καν ερώτηση!)

Ανάβουν τα αίματα
Έτσι–έτσι. Να σκληραίνει το παιχνίδι. Με σποντούλες κύλησε ο σημερινός Καφές με την Ελένη. Αρχικά, η μαεστρία τής presenter να σχολιάσει γατίσια πριν παίξει video από χθεσινό Αλ Τσαντίρι ότι σάρωσε ο Λάκης και όχι ο αγώνας στο Mega που προβαλλόταν την ίδια στιγμή…

Φούντωσαν οι μπηχτές
… και από την άλλη, ατάκα συνεργάτη της την ώρα που διάβαζε συνέντευξη Κατερίνας Γκαγκάκη ότι ωραίο τρόπο έχει να ”επικοινωνεί” στον Ant1 η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων δηλώνοντας ότι δεν της αρέσουν οι Ράδιο Αρβύλα και η Τατιάνα…. Άουτςςς μιλάμε!

Το φάουλ του Όλα10
Εγώ δεν θα εστιάσω ούτε σε Καραμέρο–Χαριτάτο, ούτε σε Θεοφάνους, ούτε σε Μπαλατσινού ούτε σε Ψωμιάδη όσον αφορά στο χθεσινοβραδινό Όλα10. Αυτό που θέλω να κάνω report είναι η λάθος έναρξη (και συνέχεια) με τις γκόμενες να χορεύουν στο πλατό. Μα να εμφανίζονται… ντυμένες; Huge mistake!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.