Πανελλήνια συμπόνια για τον Γκέλερ

Καλέ; Το σκεφτήκατε καλά τώρα αυτό; Στον Γιώργο Παπαδάκη είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει ο Ant1 τον Γιούρι Γκέλερ του. Η συμπόνια μου για τον mentalist κι αν ξεχείλιζε σήμερα το πρωί. Μα να αναγκάζετε τον άνθρωπο να ακούει από κοντά ιστορίες για την… πεθερά τού παρουσιαστή;

Agb εκεί; Δικό σου!
Πού να ήξερε το mentalist ερχόμενο στο Ελλάδα τι θα συναντούσε! Εκεί που είπαμε ευτυχώς Παναγιά προλάβαμε κι εξαφανίσαμε τον Καραμανλή ξεχάσαμε την περίπτωση Παπαδάκη. Τον είχε θρονιάσει στο πάνελ του με… εκλεκτούς καλεσμένους (βλ. Βέλιο, Πρέκα) και του έκανε ανάκριση γ’ βαθμού. Γιατί αυτό, why το άλλο.

Πεθεράκιας
Στο σημερινό interview ενημερωθήκαμε για τα πάντα. Μεταξύ άλλων, τι ένιωσε η πεθερά τού presenter το βράδυ τού Σαββάτου που ο Γκέλερ καλούσε τους τηλεθεατές να φωνάξουν μαζί του το «φύτρωσε» για τις πατάτες. Σοκαρίστηκε!

Σουπεράκι – παγκόσμια αποκλειστικότητα
Καλά όσο για το σουπεράκι που είχαν στην εκπομπή μην αναφερθώ. Με πιάνει ανατριχίλα μόνο που το σκέφτομαι. Κάντε hear ελληνικούρα: «Γιούρια… στον Γιούρι Γκέλερ». Πάει… Θα φύγει γκαζωτός από την χώρα ο άνθρωπος!

Χιούμορ να φάνε κι οι κότες
Το παρατράγουδο έληξε με τρόπο μαγικό. Κυριολεκτικά. Τον έβαλε ο mentalist να σχεδιάσει κάτι κρυφά και μετά ζωγράφισε το ίδιο διαβάζοντας τη σκέψη του. Σέκος το presenter. Με «Μητέρα… καταστράφηκα!» έκλεισε την εκπομπή.

Τι να κάνω αν έρθει ο Γκέλερ στην εκπομπή μου
Πρώτα κράζουμε και μετά παραδεχόμαστε. Πολύ πρωτότυπο βρε παιδιά να ρίχνετε με το κιλό την δυσπιστία σας πυροβολώντας τον τύπο στην αρχή και μετά κάνοντας σας μια δοκιμασία να πέφτετε σαν το ώριμο φρούτο και να τον χαιρετάτε με πλήρη υποταγή. Ευφάνταστο indeed!

Για κάτι τέτοια ζούμε
Μουτσινάς again στον Πλανήτη (Μενεγάκη καλέ!) σήμερα το πρωί. Ένα έχω να πω. Αν όντως το γέλιο χαρίζει ζωή τελευταία έχουμε τσιμπήσει κάμποσες δεκαετίες. Και κάτι άλλο. Μια κάμερα βρε παιδιά στη Ζαρίφη σαν βλέπει τον ex-συμpresenter της στα παλιά της λημέρια να μεγαλουργεί. Θα έχει… σκυλιάσει!

Παρατάει δουλειές και στήνεται στη TV
Αφιέρωμα στον Ant1 σήμερα. Δεν γίνεται όμως να μην αναφερθεί. Ο μεταμεσονύχτιος τηλεθεατής (remember him;) έχει πάθει πλάκα με τη ζώνη σας τη late late βραδινή. Με τα 2 σίριαλ κολλητά που βάζετε ”Κλεμμένη ζωή” με Λουιζίδου και το άλλο με το Νινιό τού έχετε κλείσει το σπίτι!

Κανάλι με ευαισθησίες
Ειδικά χτες, μάς μεταφέρει, δώσατε ρεσιτάλ. Παίξατε σε επανάληψη Λίτσα.com το νέο επεισόδιο που νωρίτερα είχε προβληθεί και καπάκι μετά τα άλλα δύο. Και μάλιστα με το που έπεσαν οι πρώτοι τίτλοι στο second ξεκίνησε το δεύτερο. Ανάσα δεν πρόλαβε να παρθεί. Αυτό my channels είναι αλληλεγγύη στον τηλεθεατή!

Αυστηρά και μόνο
Άσχετο. Guys στον Ant1 (είπαμε today αφιέρωμα) κάντε κάτι με ”Ηλία” (Λίτσα.com). Ενώ είμαστε fan (you Know) τής σειράς χθες τελικά ξενερώσαμε χοντρά. Με την εμφάνιση του τη πρωινή. Στην infotainment εκπομπή. Πείτε σε actors & μουσικούς δεν γουστάρουμε να ακούμε… άποψη. Μόνο ερμηνεία στη σκηνή!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.