Next Top Model

Τέτοιο άγχος γελωτοποιού ούτε και οι κλόουν. Μες στη νευρικότητα για να προκαλέσει γέλιο η Ζαρίφη today το πρωί σαν βρέθηκε στους ΚαραμεροΧαριτάτους. Ας ενημερώσει κάποιος βρε παιδιά το girl ότι άλλο χιούμορ και άλλο κονσερβοποιημένες ατάκες. Το πρώτο συνιστά ευφυΐα το δεύτερο… ηχορρύπανση!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις
Εξαιρετικά τα πλάνα από τη σημερινή συνέντευξη Χρυσοχοΐδη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Στα περισσότερα, καλεσμένος και presenters καθόντουσαν – κυριολεκτικά – με… σταυρωμένα χέρια!

Thanks!
Διαφωτιστικό και το φινάλε. Εκεί που Παπαδάκης αποχαιρετά τον καλεσμένο υπουργό και τον ευχαριστεί, πετάγεται ο Λιαρέλλης και δίνει μία… έμφαση. «Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ!» του φωνάζει και σηκώνει το χέρι ψηλά να πει goodbye και καπετανίστικα. Ok. Υποθέτουμε ποιος τον έκλεισε!

Αυτή θα αλλάξει και το προφίλ του καναλιού
Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Την ώρα που τα πρωινά Mega και Alpha δείχνουν εικόνες από χθεσινά MTV Europe Music Awards και Beyonce, το «10 με μαζί» του Ant1 έχει πλάνο Χαριτάτου να ζυμώνει φύλλο για τη σπανακόπιτα τής Αργυρώς. Ουάου!

Τέτοιους σκηνοθέτες θέλουμε
Υπάρχει και συνέχεια. Μεγάλη. Διότι η συγκεκριμένη σπανακόπιτα διήρκεσε περί τα 3 τέταρτα. Ξεροστάλιασε η Πατέρα στο καναπέ μέχρι να πει τα αστρολογικά. Γάτα και ο φακός. Την ”τσάκωσε” σε κάτι πλάνα να έχει πιάσει τον καλεσμένο και να τον έχει φλομώσει στο μπίρι-μπίρι. Γύρευε παράπονα που θα του εκτόξευε!

Θεϊκό
«Λίτσα μου συγγνώμη σήμερα, σε καθυστέρησα πολύ» πετά τη δολοφονική ατάκα η Μπαρμπαρίγου λίγο πριν αποδεσμεύσει τα φώτα από πάνω της και προχωρήσουμε στο ζωδιακό. Και της το είπε με ένα ύφος… Σαν να της λέει, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά σήμερα σε χρόνους σε έφαγα!

Όλες οι κάμερες στη σπανακόπιτα
Για να καταλάβετε σκηνικό, με το που παίρνει το λόγο η αστρολόγα να πει για τους ανάδρομους και τα πλανητικά έψαχνε τη… λάμψη της. Ένιωθε βρε παιδί μου κάτι να της λείπει. Και το εντόπισε. «Πού είναι η κάμερα μου; Δεν τη βλέπω» σολάρει με απορία. Μωρέ όσο είσαι ακόμα σε στούντιο μην ανησυχείς καθόλου!
Προφορά και ντύσιμο σκέτη δολοφονία
Απίθανη η υφυπουργός Εσωτερικών τού Greece. Βγήκε η Θεοδώρα Τζάκρη στον Αυτιά να μιλήσει για τα stage τσιτωμένη μέσα στο ταγιέρ, με ένα μαλλί τόσο στάιλιζαρισμένο που δεν κουνιόταν τρίχα. Λες και η βούρτσα τού χτενίσματος ήταν εντοιχισμένη. Όσο για το contrast τού λουκ με το επαρχιώτικο αξάν… Όνειρο!

Στα ύψη ο ΟΤΕ
Τους έχουν κόψει τα τηλέφωνα και δεν μπορούν να τα πουν in private δεν εξηγείται αλλιώς. Τελευταία, μόδα στη TV είναι να απευθύνεσαι όχι σε αυτόν που έχεις μπροστά σου, αλλά σε αυτόν που «ακούει». Δηλαδή. Στον ανταγωνιστή σου, στο αφεντικό, στο κανάλι, σε αυτόν βρε παιδί μου που στην έχει κάνει!

Το Top 3
Λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων που μοιράζονται… τις έννοιες τους με το κοινό είναι η Τατιάνα που «μιλά» με… τον Ant1, η Μενεγάκη με… Μπαρμπαρίγου ενίοτε και με τον κλάδο τον δημοσιογραφικό και βέβαια… ο Παπαδάκης σε μόνιμο communication με το μεγάλο αφεντικό!

Υ.Γ. Ένα sms περίεργο πέταξε και ο Χαριτάτος σήμερα σχετικά με δήλωση στελεχών τού καναλιού για επιστροφή Ελένης στο Antενικό… Ποιητικό!

Επισφράγιση
Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» παρακολούθησε χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη. Για να βοηθήσω στο συνειρμό, στο θεατρικό πρωταγωνιστεί ο… Νίκος Μουτσινάς. Καλορίζικος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.