Καμπουράκης… αγνοείται

Υπάρχουν κάποιες εκπομπές που ζουν… από την αναπαραγωγή. Δηλαδή. Ενώ την ώρα που προβάλλονται κάνουν νούμερα ψυχρά και παγερά (5-6-7%), την επόμενη ημέρα παίζουν πλάνα τους όλα τα μεσημεριανά. Σαν να μη τρέχει τίποτα! No1 στο category είναι το Lifestyle του Alter και το Gala του Star…

Βόμβες παντού
«Βόμβα Καρατζαφέρη – Εκλογές το Μάρτιο» γράφει το today σουπεράκι τού «Καλημέρα» την ώρα που Αυτιάς μιλά με την προεδράρα (λέμε τώρα) του ΛΑΟΣ. Ώπα presenter μου. Προσοχή με τα εκρηκτικά. Είχαμε και δύσκολο Σαββατοκύριακο…

Fucked up situation
Και αν για το X-Factor καρφάκι δεν μας κάηκε, στον Γιούρι Γκέλερ ξενερώσαμε χοντρά. Μα τώρα. Να έχουμε στηθεί να δούμε σόου με τον σούπερ mentalist, να περιμένουμε τα ωραία «The stage is yours!» και να διακόπτουμε ξερά; E, ρε fuck!

Τρακαρισμένη φάτσα
Κακομούτσουνες όλες οι μαγείρισσες που εξακολουθούν να περνούν από το πλατό Μενεγάκη. Today στη κουζίνα τού Καφέ εμφανίστηκε πάλι η τύπισσα με τη θεϊκή ατάκα «Καλέ μην κόβεις τη φανουρόπιτα!». Τοπ στην κατηγορία «αντι-τηλεοπτική φάτσα». Τον καναλο-διώχτη για τα καλά!

Welcome to Greece
Στενοχωρήθηκε, αναφέρει το celebrityουά ρεπορτάζ, η Beyonce γιατί δεν κατάφερε να δει την Ακρόπολη – μόλις έφθασε ο υπάλληλος τής είπε ότι έχει κλείσει και την έδιωξε! Καλέ ας της εξηγήσει κάποιος ότι ακριβώς αυτό είναι Greek spirit… Το μπάχαλο!

Dark side of the moon
Sorry κιόλα. Προσωπικά πολύ σκοτεινιά μού βγάζει η περίπτωση Αραμπατζή. Βαριά ρε παιδί μου personality για TV. Παρά το αμπαλάζ (ρούχα, χτένισμα κτλ) έχει κάτι το dark και μίζερο. Καμία σπιρτάδα, ζωντάνια, ενέργεια ανεβαστική. Και να πεις ότι σηκώνει και το κομμάτι τής ενημέρωσης… Ουδεμία σχέση!

Δεν πείθει
Είτε έχει στη τηλεφωνική γραμμή τον Βαγγέλη Γκαιντέ να τον ρωτά για χτύπημα τρομοκρατικό, είτε την Ρένια Λουιζίδου, όπως σήμερα στο πλατό, το ύφος της είναι το ίδιο και το αυτό. Βαρύγδουπο και ασήκωτο!

Hardcore ενημερωτικό προφίλ
Για να κάνετε understood, καθόντουσαν όλοι με την ηθοποιό σήμερα στο καναπέ και αυτή ήταν η μόνη με ντοσιέ και στυλό. Κάθε φορά που ρώταγε κάτι την guest συμβουλευόταν τα χαρτιά. Καλέ τι ήταν τώρα πάλι αυτό; Για να δικαιολογήσει το ρόλο που της έχει δοθεί τον σούπερ ουάου ενημερωτικό; Αστείο τρελό!

Πού είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης οέο;

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.