Τοίχο – τοίχο

Χάιντε τώρα, βρήκαμε δουλειά. Σε συνέχεια της… διαφωτιστικότατης κουβέντας που άνοιξε την Παρασκευή η «Κοινωνία Mega» για τη γρίπη και το αν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο ή όχι, today έστησαν και πάλι ιατρικο-τηλεοπτικό παρεάκι…

Έκανε νούμερα και τον ξαναφέρατε;
Και μαντέψτε. Πρώτη μούρη στο στούντιο έφεραν ποιόν; Τον ίδιο παθολόγο ονόματι Καραμπέλη που είχαν και προχτές και ισχυριζόταν τα περί συνωμοσιών κτλ. Βρε guys μάς δουλεύετε;

To εμβολιαστεί or not to εμβολιαστεί;
Από τη μία μάς κοπανάτε ότι ο τύπος δεν είναι ειδικός και να μην τον ακούμε και από την άλλη μας τον κουβαλάτε δύο μέρες σερί; Για να μας τρομοκρατεί; Λες και δεν έχουμε αρκετή σκοτούρα στο κεφάλι μας με τη ρημαδό – swine flu!

Να μας μούντζωνες λιγότερο μ…κες θα νιώθαμε!
Και αφού πλακώνονταν τα doctors μεταξύ τους – Καραμπέλης, Μπεχράκης και Πλωμαρίτης (λοιμωξιολόγος) – και άκρη δεν βγάζαμε, στο τέλος τής μπαχαλο-conversation τι μας λέει ο Οικονομέας; «Ελπίζουμε ότι ήταν ένας γόνιμος διάλογος και βγάλατε τα συμπεράσματα σας»! Άντε γεια. (Bye είπαμε!)

Αλλού κολλάει αλλού όχι!
Σωστός ο Γιώργος Καραμέρος. Αποφεύγει να φιλήσει today την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επικαλούμενος ιωσούλα που τον ταλαιπωρεί… και την ίδια ώρα beautiful women – μοντελάρες που πέρασαν από το στούντιο τις ασπάστηκε κανονικά!

Μέσα σε μια εβδομάδα
Αρχίσαμε τις τσακαλιές. Μπορεί να άργησε να μπει ο «Όμορφος κόσμος» στο παιχνίδι των αναπαραγωγών προγραμμάτων άλλων καναλιών, το χαμπάριασε όμως αμέσως το νόημα. Σήμερα ενώ έδειξε παρατεταμένο video από Uri Geller, το logo Ant1 είχε αντικατασταθεί με μπλε ορθογώνιο σηματάκι. Γατόνια γίνατε!

Διαμαρτυρόμαστε
Ώρα σας guys εκεί στον Ant1 να αρχίσετε να παίρνετε λίγο περισσότερο δραστικά μέτρα φύλαξης στα live X-Factor και Uri Geller. Δεν είναι δυνατόν τώρα second week και να μη μπορούμε να δούμε mentalist παιχνίδι με την ησυχία μας. Ξενέρωμα χοντρό!

Προτείνουμε
Βάλτε σκυλιά και μπάτσους να ψάξουν καλά πριν ξεκινήσει το σόου, περάστε από έλεγχο έναν – έναν μετά το κοινό και έχετε και το police απ’έξω stand by για παν ενδεχόμενο. Ε, μα τώρα… Να κάνουμε και μείς δουλειά!

Ο κ-α-λ-ύ-τ-ε-ρ-ο-ς
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, να πούμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο presenter σε show από τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο τύπος δεν υπάρχει, είναι by far ο πιο σούπερ τής TV. Ξέρει πού να μιλήσει και τι να πει. Το κατέχει καταπληκτικά. The stage is yours λέμε!

Υ.Γ. Κρατάει ο άνθρωπος τα στοιχεία της προσωπικότητας του σταθερά και δεν τα αλλοιώνει κάθε φορά ανάλογα με το σόου που παρουσιάζει. Σωστός!

Greek lover ο Παπαδάκης
Jesus Christ αυτουνού γυαλίζει το μάτι. Μη δει woman στην εκπομπή ορμάει και αλλάζει όψη. Καλέ μεταμορφώνεται σε αρπακτικό τής ζούγκλας. Ο λόγος για ποιον άλλον; Τον σούπερ ουάου in flame presenter τής greek TV… τον Νίκο Παπαδάκη.

Από μακριά
Για να καταλάβετε τι διαστάσεις έχει πάρει το θέμα, μαντέψτε τι του είπε με το καλημέρα σας σήμερα το πρωί η Ζέτα Μακρυπούλια με το που την πλησίασε… απειλητικά. «Νίκο μια χάρη θα σου ζητήσω. Μόνο μη με φιλήσεις»!

Υ.Γ. Σε όλο το interview η γυναίκα με το άγχος ήτανε. Σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή μη ξέροντας από πού θα της έρθει!

Παπαδάκης – Ουγγαρέζος 0 – 1
Πάντως αν θέλουμε να το δούμε λίγο πιο σοβαρά το whole thing, καθόλου δεν τον κολακεύει τον Παπαδάκη όλο αυτό. Τουλάχιστον έτσι όπως εξελίσσεται. Ακόμα κι αν το κάνει για να πάρει λίγα περισσότερα φλας επάνω του σε σχέση με Ουγγαρέζο, σε επίπεδο εντυπώσεων μάλλον αρνητικά τού γυρνάει και χάνει στο σκορ…

Χάλια μαύρα
Γιάννης Παπαζήσης από την Παρασκευή ένοικος τής «Πολυκατοικίας». Πώς μας φάνηκε; Ένα θα πούμε. Μαζί με την Σάννυ Χατζηαργύρη που εισέβαλλε φέτος στο «Λίτσα.com» αποτελούν τις πιο αταίριαστες συμμετοχές σε σίριαλ. Ε, εντάξει για να μην τα παραλέμε… Ίσως αυτός δεν κολλάει ακόμα περισσότερο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.