Ζήτω ο Χριστόφορος

Όσο περνά η σεζόν τα καυτά θέματα ξεδιαλύνονται. Όπως για παράδειγμα πώς και αποφάσισε ο Αυτιάς να πάρει μαζί του φέτος γυναίκα συμpresenter… Είχε στο μυαλό του να προσθέσει κληρώσεις μετρητών και χρειαζόταν κάποια να εκφωνεί τις οδηγίες!

Κι όλα αυτά για 1 φωτογράφιση σε σιντριβάνι
Με τόσο κλάμα, τόσες κρίσεις πανικού, τόσο σπάσιμο συναισθηματικό που έχει κάθε επεισόδιο τής εκπομπής απορώ πραγματικά γιατί λείπει από την TV ο Ανδρέας Μικρούτσικος… Άνετα θα μπορούσε να παρουσιάζει το Next Top Model!

Τύφλα να έχει το 2012
Η αλήθεια να λέγεται. Χίλιες φορές διαδοχές και διλλήματα Ντόρα ή Σαμαράς παρά πανδημίες και τρομο-γριπικά. Imagine μόνο τι θα γινόταν τέτοια εποχή αν ήταν αλλιώς και δεν είχαμε τα εκλογικά… Δελτία ειδήσεων εντελώς καταστροφολογικά!

Πρόσωπο 16/11/2009: Άρης Σπηλιωτόπουλος
Όσο για το δελτίο τού Mega δεν υπάρχει guys μου αυτό. Κάθε φορά να φιλοξενεί το πρόσωπο τής ημέρας; Το face που γίνεται όλη η συζήτηση από το πρωί; Καλέ αυτό δεν λέγεται «μπροστά από τις εξελίξεις» απλά. Αλλά κινώ το σύμπαν mentalistικά!

Το κανάλι που κλειδώνει τον καλεσμένο
Το top of the top που με ξετρελαίνει για τα καλά, είναι το πρώτο πλάνο που δείχνουν του guest απλά να πει ένα γεια. Ο τρόπος που τον βγάζουν on air για ένα λεπτό – για να τον δει το κοινό – είναι όλα τα λεφτά. Ένα νεύμα χαιρετούρας από μακριά μέχρι να έρθει η ώρα του να λάμψει φαντασμαγορικά!

Αιχμάλωτοι
Είναι σαν να σου λέει βρε παιδί μου, εσένα στον απλό τηλεθεατή, «κάνε βόλτα αν θες τριγύρω να περιηγηθείς, αλλά εδώ θα γυρίσεις και θα καρφωθείς». Σου δημιουργεί όλο το concept μιας υπερπαραγωγής. Πρώτο βιολί ενημερωτικό. Και θα το χάσω εγώ…;

Ψωνίσαμε
Το «10 με 1 μαζί» θεωρεί ότι οι τηλεθεατές που το προτιμούν, νωρίτερα αποκλείεται να έχουν δει «Καλημέρα Ελλάδα»; Το λέμε γιατί συχνά ρεπορτάζ που παίζουν στην εκπομπή τα «δανείζονται» από το πρωί…

Υ.Γ. Όπως π.χ. σημερινό video σε κατάστημα φθηνών ρούχων στην περιοχή Ελληνορώσων στο οποίο η κάμερα τού Παπαδάκη βρισκόταν… μόλις χθες!

Interactive η κουζίνα του Όμορφου κόσμου
Το έχουμε ξαναπεί. Από τις πιο επικοινωνιακές μορφές μαγειρικής είναι το new entrance στη TV Βασίλης Καλλίδης. Σήμερα θα σας το δώσω και με παράδειγμα. Κάθε φορά που καλημερίζει στην εκπομπή λέει στη νοικοκυρά: «Τι γίνεται καλά είστε;»… Και είναι πραγματικά σαν να περιμένει απάντηση!

Κόσμημα, κόσμημα!
Χριστόφορε, δεν υπάρχεις. Την ώρα που έκανε σεξ στα πατώματα, στους τοίχους και στις ταπετσαρίες με το wife του Μακρυπούλια ταυτόχρονα η κάμερα τούς έδειχνε να υπογράφουν το διαζύγιο τους. Και μένα να έχει θολώσει το μυαλό μου και να μη μπορεί να βρει. Πού το έχω δει… Αμ αυτό δεν είναι σίριαλ αλλά σπαζοκεφαλιά!
Καταρρίπτουμε το μύθο
Και για να ξεκαθαρίζουμε επιτέλους τα πράγματα. Διαφωνώ ότι το actor-director-σεναριογράφος αντιγράφει τη «Brothers & Sisters» ξένη σειρά… Προσωπικά βρίσκω τρελές ομοιότητες και… με το Sex & the City. (στην αντρική του version!)

Υ.Γ. Μη σας πω ότι ειδικά χτες είχε και κάτι από Κιούμπρικ και «Μάτια Ερμητικά Κλειστά». Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.