Βάστα αγόρι μου

Πάει. Έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Ένα σιγουράκι είχε και ο Νίκος Παπαδάκης – την ενότητα μαγειρικής πλάι στον Καλλίδη – του το πήρανε κι αυτό. Σπανάκι με ρεβύθια γιαχνί με παρτενέρ στον σεφ την Μαρία Αραμπατζή είχε το today μενού…

Λάβαμε sms. Όβερ.
Πώς μας φάνηκε; Σαν να ήθελε να απευθυνθεί το πρωινό σε ένα… μεγαλύτερης ηλικίας κοινό. Η εικόνα των δύο στη μαγειρική σκηνή είχε ένα… contrast. Πάντως ο σεφ απ’ έξω απ’ έξω τις ψιλοπέταγε τις μπηχτές. Διακριτικά μεν αλλά σαφέστατα!

Έλα μου ντε
Ξεχωρίσαμε την θεϊκή του ατάκα όταν την έβαζε να κάνει δουλειές και αυτή δυσανασχετούσε ναζιάρικα. «Ο Παπαδάκης με βοηθούσε, εσύ τι ήρθες να κάνεις εδώ;» τη ρώτησε με νόημα τρελό.
Βασικά… δοκιμαστικό!

Αδιάφορο για έναν τηλεσταρ αν βρίσκεται στην TV!
Καλέ τα θέλουν και τα λένε ή τους ξεφεύγουν; «Δεν έχει κανένα θέμα (ο Αρναούτογλου) είτε βρίσκεται είτε δεν βρίσκεται στην τηλεόραση» έλεγε με απόλυτη βεβαιότητα για λογαριασμό του σήμερα πανελίστρια τής Μενεγάκη. Ναι, σωστά. Λογικά, καρφάκι δεν του καίγεται!

Αλ Τσαντίρι και Όλα10… με γομολάστιχα
Καλά μιλάμε για τεχνικές εξπέρ όχι αστεία. Ο τρόπος που «σβήνει» ο «Όμορφος κόσμος» το logo άλλων καναλιών από την οθόνη του είναι απλά amazing. Κάθε μέρα και αποτελεσματικότερος. Τέτοια μαεστρία εξουδετέρωσης σήμερα που έλεγες ότι Θέμος και Λαζόπουλος δουλεύουν στο κανάλι τους!

Ρέντα
Οργασμό ατάκας είχε χθες βράδυ ο Θέμος στο Όλα 10. Τη μία μετά την άλλη εκσφενδόνιζε και μας άφηνε παγωτά. Όσο για το idea να καρφιτσώσει ένα τσούρμο σύριγγες επάνω του για να δηλώσει ότι είναι υπέρ τού swine flu – εμβολιασμού ήταν όλα τα λεφτά!

So you think you can… present
Γενικά σήμερα ο Όμορφος κόσμος είχε ένα άρωμα οντισιόν. Για να καταλάβετε, πρώτο πλάνο στην εκπομπή ήταν η Δούκισσα Νομικού με άγχος τρελό. Της είχαν αναθέσει να αναλάβει την παρουσίαση στον πρώτο χαιρετισμό! (και όχι μόνο)

Ουγγαρέζος VS Παπαδάκη
Στο ματς Ουγγαρέζου – Παπαδάκη, να πούμε το εξής. Στον πρώτο ακόμα και να τον παγώσεις θα βρει τρόπο να μπει σφήνα και να πεταχτεί (δυστυχώς για τον τηλεθεατή), έχει ροή ακατάπαυστου λόγου δηλαδή, ενώ ο second μετά βίας μπορεί να επιβληθεί και να ακουστεί. Θέλει τόλμη (και πυγμή) βρε παρουσιαστή!

Να κουφαίνεσαι
Εδώ είναι τα απίστευτα υποκριτικά. ”Έπιασε” την Μελέτη βίντεο του Όλα 10 να παραληρεί για τον boyfriend της «Γιάννης» και να τον αναφέρει παντού (ποιο φαγητό του αρέσει, τι της μαγειρεύει, τι της λέει για τα φωσφοριζέ εσώρουχα της κτλ)…

Ντόρος να γίνεται
… και είναι ικανή η ίδια που το ”πουλά” όλο αυτό στο κοινό, αύριο μεθαύριο να γράψει κάνα journalist κάτι για το αμόρε της και να τον τρέχει στο πυροβολητό. Φαντάζομαι ακόμα και βαρύγδουπη δήλωση της, ”Για μένα μπορούν να λένε ό,τι θέλουν αλλά για τον άντρα μου που δεν είναι η δουλειά του, δεν το επιτρέπω!”.

Πώς παίζεται το παιχνίδι
Όχι πείτε μου τώρα ότι δεν είναι πιθανό. Λες και δεν τα έχουμε δει πλειστάκις όλα αυτά. Πρώτα να σε βομβαρδίζουν οι tv-περσόνες με τα προσωπικά τους, να το πουλάνε τρελά και μετά αν τυχόν και κάτι γραφτεί να σηκώνουν θύελλα στη στιγμή!

Απορία
What happened σήμερα βρε παιδιά και στο ενδιάμεσο Αυτιά με Σκορδά είχαμε αλλαγές στο πρόγραμμα τού καναλιού; Έναν Μάρκο Σεφερλή σε επανάληψη πήρε το μάτι μας και ολόκληρο επεισόδιο Κάρτσωνα με lifestylιστικό. Μια ενημέρωση να μάθει και το κοινό!

Άλλο φρούτο
Κλείνω με τον εξωγήινο, τον έναν και μοναδικό Λάκη Γαβαλά που βρέθηκε today στο πλατό τού Όμορφου Κόσμου το πρωί. Έσκασε μύτη με ποδήλατο, ύφος σούπερ ουάου πλανητικό και στέκα στο μαλλί. Λάκη ετοιμάσου για ταξίδι. Βρέθηκε νερό στη Σελήνη!

Υ.Γ. Αφιερωμένο το song από Lady Gaga που του έβαλαν για υποδοχή. (Απλά φανταστείτε τον να μπαίνει με το άκουσμα!)

(Δυναμώνουμε, ε;)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.