Σπρώξε με να γκρεμοτσακιστώ να ανεβούμε το βουνό

Μωρέ να δεις που τελικά είναι όρος στο συμβόλαιο. Να βλέπατε today τι σπρώξιμο έφαγε ο Μουτσινάς από την Ελένη… Τον ώμο τού ξερίζωσε. Αλλά κι αυτός, κύριος. Άχνα δεν έβγαλε και ας μετακινήθηκε γύρω στις 3 θέσεις… Όχι σαν την άλλη με τη φανουρόπιτα που γκάριξε γιατί της την κόψαμε!

Άσε μας να το χαρούμε ντε
Ε, sorry, αλλά μας ζάλισε today στη μαγειρική η Μαρία Αραμπατζή. Κάθε υλικό που έβαζε ο σεφ στο φαγητό όλο πόσο παχυντικό και πόσο θα ανοίξει η κορμάρα της μας κοπάναγε. Της έχει πει κανείς ότι αν κάνει την τηλεθεάτρια να νιώσει φοράδα θα ανέβουν τα νούμερα τής εκπομπής;

Δυνατό το «10 με 1 μαζί»
Όσο προχωρά η σεζόν τα πράγματα γίνονται όλο και πιο καθαρά. Όχι ότι δεν φαινόντουσαν από την αρχή. Το infotainment τού Ant1 είναι όλα τα λεφτά. Σίφουνας και τα έχει πάρει σβάρνα. Είναι η πρόταση από το future. Ανταγωνίζεται απέναντι ένα πρωινό παρελθοντικό και ένα που βρίσκεται σε μόνιμο δοκιμαστικό!

Ήλιος και breaking news VS σκοτεινιά και στασιμότητα
Φαεινή η ιδέα τού Όμορφου κόσμου να χαμηλώσει τα φώτα του σήμερα υποδυόμενοι ότι βρίσκονται σε μπαρ με αφορμή την εμφάνιση τής παρέας τού Μίλα μου βρώμικα. Μόνο που μια πρωινή εκπομπή θέλει όλους τούς προβολείς wide open. Διότι το contrast με τον Ant1 εκείνη τη στιγμή ήταν δολοφονικό!

Ο καθένας με τον πόνο του
Ναι ωραίοι είστε εσείς. Την «Πολυκατοικία» την χώσατε μέσα στα ποδοσφαιρικά, τα «Μυστικά της Εδέμ» τα κάνατε γαργάρα. Ε, όχι. Το situation σηκώνει διαμαρτυρία. Καθημερινή σειρά, huge συνήθεια, με τέτοια νούμερα και την στερείτε από το viewer έτσι εύκολα και απλά; Ενίσταμαι τρελά!

Της ξέφυγε
Και μετά λέτε για την γκαντεμιά τής family Μητσοτάκη. Αν ήταν έτσι βρε παιδιά δεν θα έβαζε γκολ χτες η εθνική την ώρα που το woman Ντόρα Μπακογιάννη ήταν στον αέρα τού Χατζηνικολάου. Έσπασε μόνο ο διάολος το ποδάρι του; Καλέ το γκρεμοτσάκισε!

Για το 15-44 ρε γαμώτο
Τα χθεσινά πλάνα από το δελτίο τού Star με τον Αιμίλιο Λιάτσο να έχει σε παράθυρα εναλλάξ τις 2 ξεκατινιασμένες μπουζουκόβιες τού εγχώριου τραγουδιού Σάσα και Ζέτα θα γραφτούν σίγουρα στην ιστορία. Ως παράδειγμα τού τι τραβάει ένας presenter εν ώρα καθήκοντος!

Congratulations
Επιτέλους και κάτι διαφορετικό στα πρωινά ενημερωτικά. Το είδαμε toady στην Κοινωνία Ώρα Mega που ασχολήθηκε με τα εσχατολογικά, την ταινία 2012 κτλ. Μάζεψε στο παρεάκι του Ανδρεαδάκη, Λεφάκη, έναν αστροφυσικό και μια δασκάλα ρέικι, έφτιαξε και κάνα δύο βίντεο και έκανε δουλειά…

Βαρεμάρα: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
Όχι ότι ήταν κάτι σούπερ ντούπερ και εντυπωσιακό αλλά σε κέρδιζε με το διαφορετικό. Διότι presenters μου στα πρωινά ενημερωτικά έχουμε βαρεθεί όλη την ώρα επιδόματα, διαδοχές και ασφαλιστικά. Πιάστε και ένα άλλο θέμα καμιά φορά!

Η Γη σταμάτησε
Σημερινές δηλώσεις Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα: «Να κόψει το λαιμό του το 15-44», «Εμείς κάνουμε ενημέρωση, δεν είμαστε διασκεδαστές». Μεγάλα λόγια από έναν great, πελώριο, γιγαντιαίο presenter!

Γιούχου γιούχου κουκουρούκου
Μπορεί αύριο να γλεντάμε τους Pet shop boys, today όμως θα βάλουμε song από τον έναν και unique Brett Anderson τον οποίο φιλοξενεί η Faq που κυκλοφορεί. Αναζητήστε τον!

Και τώρα δυναμώνουμε σε σημείο που κουφαίνουμε τον διπλανό!

Πάμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.