Τόλμη και γοητεία

Ντυθείτε, στολιστείτε, γιορτάζουμε σήμερα. Το Mega 20άρισε και το κάνει celebrate. Και αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα περί overdose των 20χρονων τού καναλιού, ε… γελιέστε. Today ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Γονατίσαμε!

Μέρα – νύχτα
Κι αν στην «Κοινωνία Ώρα Mega» περάσαμε μια χαρά, το ίδιο δεν μπορείς να το πεις και για τον Όμορφο κόσμο. Διότι my friends άλλο να κάνεις celebrate με Τρέμη, Πρετεντέρη, Στραβελάκη κτλ και άλλο με… 5αδα. Ουδεμία σχέση!

Άλλος είχε τη γιορτή κι άλλος τον τηλεθεατή
Το πόσο λίγοι ήταν, αφήστε. Leave it σας λέω. Για να καταλάβετε, η έναρξη τού «10 με 1 μαζί» με το πράσινο καρτούν από την διαφήμιση με το παριζάκι Υφαντής και τον Χαριτάτο να χορεύει στο πλατό υπό τους ήχους τού γνωστού τραγουδιού ήταν πολύ πιο τραβηχτικό και γιορτινιάρικο!

Μισό λεπτό να ανάψω τον αναπτήρα κι έρχομαι
Είχε χρώμα, ενέργεια, ζωντάνια, σε καλούσε βρε παιδί. Οι άλλοι στο Mega έκαναν πρόλογο με άγχος τι να πουν, ασυντόνιστοι και στα πρώτα λεπτά έφεραν και έναν απίθανο τύπο – ταγάρι με την κιθαρούλα του να παίζει ντρίγκι ντρίγκι μες στη μιζέρια. Α πα πα!

Η αρχή το ήμισυ του παντός
Και όλοι την ώρα να μας κοπανάνε πόσο ωραία θα περάσουμε στη συνέχεια για να μας πείσουν να μείνουμε στη παρέα τους. Πότεεεε; Βρε; Ok όλα αυτά. Αλλά έναν viewer τον γραπώνεις από την αρχή. Θέλει να περνά καλά, δεν ψαρώνει μόνο με λόγια για το μετά!

Μας περιποιήθηκαν
Το ενημερωτικό από την άλλη, καμία σχέση. Ζωντανή κουβέντα στο στούντιο με Οικονομέα – Καμπουράκη και εκλεκτούς guests. Ε, πώς να το κάνουμε. Με Τρέμη, Πρετεντέρη, Στραβελάκη, Τσίμα και Λιάρο έκανες δουλειά!

Contrast που σκοτώνει
Και τα video βρε guys. Huge υπόθεση. Να είναι τραβηχτικά. Σπιντάτα και περιεκτικά. Στην Κοινωνία Mega που τα επιμελήθηκε ο Στραβελάκης είχαν ζωντάνια, δεν σε κούραζαν στιγμή. Ε, ο άνθρωπος το είπε. 600 ώρες μοντάζ προηγήθηκαν και 6-7 μήνες συσκέψεις. Ξεπέτες μια φορά δεν τα λες…

Το άλλο με τον Τοτό;
Πλάκα πλάκα είναι και κουλό αν το πολυσκεφτείς. Πέντε άτομα που βρίσκονται στον αέρα τού καναλιού ένα μήνα… να γιορτάζουν τις δύο δεκαετίες του; Ανέκδοτο!

Αυτοί έχουν ξεφύγει
Εντωμεταξύ απέναντι σάρωνε (και) today το «10 με 1 μαζί». Είχε φέρει την σεξοβόμβα Μαρία Κορινθίου και… Uri Geller με την κόρη του. Άντε γεια!

Το απόλυτο κενό
Δράμα ο today Όμορφος world. Κρίμα για μια ζώνη καναλιού που έχει αναδείξει πολλά να γιορτάζει τα 20χρονα του με ένα team που δεν έχει τι να πει σε μια σύνδεση ζωντανή. Που τα βρίσκει μπαστούνια στο κάθε λεπτό κι απλά εκτελεί ό,τι το control τού πει…

Καληνύχτα και καλή τύχη
Άστοχο – τουλάχιστον – και το ειρωνικό σχόλιο τής Μαρίας Αραμπατζή για το infotainment. Θέλοντας να πει ότι το Mega ήταν αυτό που το πρωτοξεκίνησε με το Studio 5 πήρε ένα ύφος σνομπέ και κοροϊδευτικό τύπου: «το περίφημο που λένε τώρα». Ναι καλέ. Ώρα σου να υποτιμήσεις και το είδος γιατί δεν το κατέχεις!

Τόλμη που παγώνει
Η ατάκα των 20χρονων τού καναλιού ήταν by far της Όλγας Τρέμη. Έγραψε το woman κανονικά. Μετά από βίντεο που έδειχνε το πριν και το μετά των παρουσιαστών που έχουν περάσει από το σταθμό, πώς ήταν δηλαδή τα μαλλιά τους, πόσο μεγάλωσαν κτλ…

Πώς να μείνει κάγκελο ένα στούντιο
… & ενώ η κάμερα έχει γυρίσει στο πλατό και κάνουν σχόλια σχετικά, πετάγεται η presenter και λέει πως ήταν ψυλλιασμένη ότι ο Στραβελάκης (που έφτιαξε το βίντεο) είναι ”προβοκάτορας”: «Για αυτό και πήρα τα μέτρα μου το καλοκαίρι που πέρασε». Παγωτό το στούντιο μετά από αυτό. Κάγκελο το ενημερωτικό!

Η ατάκα του ψυχαγωγικού
Ωραίος και ο Μικρούτσικος όμως με την δολοφονική του ατάκα προς Ουγγαρέζο «Εσύ πρέπει να νιώθεις αγγούρι, πρέπει να γίνεις καλύτερος» όταν ο τελευταίος πήγε να τον φλομώσει με τυπικούρες τύπου νιώθουμε νοσταλγία κτλ…

Πες τα χρυσόστομε
Ο άνθρωπος (ο Μικρούτσικος ε;) είναι presenter όχι αστεία. Ok τώρα πέρασε η μπογιά του γιατί έτσι είναι αυτά, η TV έχει ημερομηνία λήξης, αλλά ήταν αστέρις. Και δεν μπορεί να ακούει στημένες χαζομάρες που πλασάρονται ως νέα μυαλά. Αφήστε. Τον τάπωσε για τα καλά!

Μικρά – μικρά
1. Και ο Καπουτζίδης το γιόρταζε σήμερα. Στο πλατό τής Μενεγάκη!

2. Να δεις που για αυτό ρίχνουν γλωσσόφιλο today ο ”Στέφανος” με τη ”Μελίτα” στα Μυστικά της Εδέμ. Από την ανείπωτη χαρά για τα 20χρονα του Mega!

Ξεχειλίζουμε από αγάπη σήμερα
Mega μου; Happy Birthday! Δικό σου από Pet shop boys το ”Love Etc”. Θα το κάψουμε για πάρτη σου σήμερα!

(Κανάλι μου δυναμώνεις ε;)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.