Αστέρια είναι και λάμπουν

Overdose infotainment σήμερα στον Όμορφο κόσμο. Με το καλημέρα σας, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Ευσταθίου για γρίπη και εμβολιασμούς. Πώς πήγε το conversation; Άψογα. Τα presenters φόρεσαν το πιο σοβαρό ύφος τής γκαρνταρόμπας τους και κόλλησαν αυτιά στο control!

Όλοι χυμένοι στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ
Ο δε Ευσταθίου, ψυλλιασμένος, βάλθηκε να τους εμψυχώσει. Κάθε ερώτηση που έκαναν τους έλεγε μπράβο για το πόσο σωστή είναι. Στο τέλος τούς ξεφουρνίζει και ότι είναι και πολύ ωραία η εκπομπή τους και την κάνουν watch η γυναίκα και η κόρη του… Jesus Christ ο τύπος!

Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
Μωρέ αν δεν φαγωθούνε αυτοί… Την ώρα που τελειώνει ο Ευσταθίου και πρέπει κάποιος να τον αποχαιρετίσει αναλαμβάνει Παπαδάκης το κλείσιμο. Προφανώς η Αραμπατζή ως «Mrs ενημέρωση» ήθελε επίσης και την έπιασε ο φακός να τον κοιτάει… περίεργα. Ώσπου Ευσταθίου ευχαριστεί και τους 2 ονομαστικά και σκάει το woman χαμόγελο!

Το καλύτερο της
Ούτε να αρρωστήσει δεν μπορεί κανείς. Απουσίαζε today από το πόστο της η Ελεονώρα και την εκπομπή έβγαλε ο αρχισυντάκτης. Όχι μόνος. Σε παρατεταμένη τηλεφωνική επικοινωνία με την presenter από το κρεβάτι του πόνου. Ε, τουλάχιστον της είχαν ωραίο θέμα να σχολιάζει… Συνέντευξη Λάτσιου!

Για εξωγήινους μας έχουν περάσει;
Πώς καταλαβαίνεις ότι μια εκπομπή δεν πάει καλά; Αρχίζουν να ξεφυτρώνουν νέες στήλες! Σε οργασμό today ο Όμορφος κόσμος. «Κορίτσι για δέσιμο» η 1η τους φαεινή ιδέα. Εξαιρετικό. Έβγαλαν την Δούκισσα σε καφέ στην Ακρόπολη, δέθηκε με χειροπέδες με 2 σερβιτόρους και όλο αυτό υποτίθεται ήταν… λαμπρό. Άντε γεια!

Διεθνή… της ώρας
Όσο για τη 2η στήλη με διεθνή περίεργα σε βίντεο να πούμε ότι πραγματικά παραξενευτήκαμε με το breaking new για την αμερικανίδα που έμεινε έγκυος όσο ήταν ήδη σε ενδιαφέρουσα. Για να πούμε την αλήθεια από τον… Σεπτέμβρη που έσκασε η είδηση, είχαμε πάθει σοκ!

Πρώτο πιστόλι
Την αλήθεια να την λέμε. Δεν υπάρχει presenter στην πρωινή ζώνη που να κάνει πιο σούπερ συνεντεύξεις από την Ελένη Μενεγάκη. Α, δεν δέχομαι κουβέντα. Το woman είναι εξαιρετικό. Τσεκάρετε today συνομιλία της με τον νικητή του Κάτι Ψήνεται της Παρασκευής. Μπαμ μπαμ πέταγε τα questions και όλα to the point!

Και μετά μας φταίει το BBC που μας λέει απειθάρχητους
Βρε guys τι θα γίνει πια με αυτή την καπνοαπαγόρευση; Είναι δυνατόν να ακούμε αναπτήρες τσαφ στο Καλημέρα Ελλάδα; Απέναντι στη Κοινωνία Mega να σε χαιρετούν με καπνούς στα πλάνα; Και την ίδια ώρα να μπαινοβγαίνουν στα στούντιο βουλευτές, υπουργοί και αντιπρόεδροι; Έλεος!

Τους έχει στοιχίσει
Σβάρνα τα ανταγωνιστικά πρωινά έχει πάρει ο Μουρατίδης για να δείξει στους ΧαριτατοΚαραμέρηδες ότι δεν πάει στο πλατό τους. Προ ημερών στρογγυλοκαθόταν στον Όμορφο κόσμο & today στη Μενεγάκη. Μιλάμε τώρα έχει κάνει στο δίδυμο τα μούτρα κρέας!

Να τα μας
Έναν ιδιαίτερα… mainstream χαρακτήρα διαπιστώσαμε στον τελευταίο Uri Geller. Ενώ ο Ant1 πρωτοπορεί και φέρνει σόου από το εξωτερικό αναγκάζεται στη πορεία λόγω της πίεσης που δέχεται να τα απονευρώνει.

Why;
Αν είναι όμως βρε guys να το κάνουμε για 4χρονα (όπως ήταν η δοκιμασία που είδαμε το Saturday με το παραμύθι) δεν θα είναι σειρά mentalist αλλά για τους μικρούς μας φίλους! Στο flat που εισπράξαμε να προστεθεί και ένα problem με την εικόνα. Βγήκε ολίγον τι ξεπλυμένη…

Σταθήκαμε
Ένα πολύ καλό interview που το αδίκησε ο τίτλος ήταν του Γιάννη Λάτσιου στο Βήμα. Σημαντικότερα σημεία:

1. Η δήλωση ότι θα βοηθούσε πολύ περισσότερο αν οι ειδήσεις του Ant1 είχαν περισσότερη απήχηση στο κοινό
2. Η επιθυμία του για ενίσχυση του προγράμματος το Σ/Κ αλλά και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα
3. Η βεβαιότητα του ότι ο Γρηγόρης θα ήταν καλύτερος από ό,τι είναι η 5αδα
4. Η αρνητική του άποψη για το στήσιμο της 5αδας και η αγωνία που βγάζουν με αποτέλεσμα να χάνεται ως τηλεθεατής
5. Η δήλωση του «και τίποτε να μην υπήρχε στο κανάλι…» θέλοντας να τονίσει ότι η άνοδος του Alpha οφείλεται στη δισεβδομαδιαία παρουσία του Λαζόπουλου.

Για το τέλος
Από τους χθεσινούς «Πρωταγωνιστές» το σημείο που μας έκανε εντύπωση ήταν να ακούς την δόκιμη ειδική φρουρό που γαζώθηκε με 99 σφαίρες από τους τρομοκράτες να αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της στη μουσική και τους ήρωες της. Guns n’Roses, Deep Purple και Ροζ Πάνθηρας, Μπομπ ο σφουγγαράκης.
Εδώ τελειώσαμε.

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.