Χμμμ…

Καλέ ένα ήταν το question – καταπέλτης στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην σημερινή της εμφάνιση στο πρωινό του Mega. Την ρώτησε ο Οικονομέας λίγο πριν το κλείσιμο… αν είχε φέρει μαζί γλυκά για τη γιορτή της! Έχουν celebration τα Κατερινάκια today… Το νου σας μην ξεχαστείτε!

Ας το πάρουμε από την αρχή
Κοίτα να δεις ιδέα που μου καρφώθηκε. Ότι σημερινή «ζωντανή» σύνδεση που παίχτηκε στο Καλημέρα Ελλάδα δεν ήταν και τόσο… πώς να το πω. Σπαρταριστή βρε παιδί μου. Δηλαδή ενώ στο πλάνο εμφανίστηκε σε φινιστρίνι ο ρεπόρτερ με τον συνεντευξιαζόμενο από Πειραιά για να μιλήσουν για ένα έγκλημα που έγινε…

Μας μπήκαν ιδέες
… δεν σε έπειθε βρε guys μου ότι ήταν και τόσο live η κατάσταση. Ψιλο – κονσέρβα έμοιαζε. Γυρισμένο από πριν. Ε, μα. Να καλημερίζει ο άνθρωπος τον Παπαδάκη και το presenter να μένει μούγκα στρούγκα…; Να μην πεταχτεί το δίδυμο από το πλατό ούτε για μια ερώτηση και να κόβεται το link ξερά – κοφτά; Χμμμμ…

Στείλτε απαντήσεις με e-mail και sms
Ειλικρινά θέλω να το καταλάβω και δεν μπορώ. Honestly θέλω να δείξω κατανόηση και δεν δύναμαι. Πώς εξηγείται να σου βγάζουν σε βίντεο τους γονείς σου και πριν προλάβεις να ανοίξεις τα μάτια σου να τους δεις, έχεις καταποντιστεί στο κλάμα!

Μύξα – μύξα
Συνέβη στον today Όμορφο κόσμο το πρωί με αφορμή το celebration της Κατερίνας Καινούργιου. Δεν πρόκαμε το κορίτσι να συνειδητοποιήσει την… πρωτότυπη βεβαίως βεβαίως έκπληξη των συναδέλφων της για την χρονιάρα ημέρα και έμπηξε το δάκρυ. Καλέ βαλάντωσε!

Πάνω στο καλό το χαλάει
Έχει έναν τρόπο όμως βρε παιδί μου αυτή η Καραβάτου να κάνει τα interviews πιο αδιάφορα από ποτέ. Είχε δηλαδή χθες το μεσημέρι σε link την Ματθίλδη Μαγγίρα και όταν πανελίστες της πήγαν να κάνουν ιντριγκαδόρικη ερώτηση στην guest για τις αμοιβές της στην κρατική, τα δημοσιεύματα τα σχετικά που βγήκαν κτλ…

Εκεί αλλάζεις κανάλι (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)
… αυτή το γυρνάει, δεν αφήνει την καλεσμένη να απαντήσει και αντ’ αυτού αρχίζει το γλείψιμο! Πόσο ωραία ήταν αυτά που παρουσίαζε τότε και πόσο μας είχαν καταπλήξει όλους… Καλέ; Καλέ λέμε.

Χρειάζεσαι ομπρέλες
Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι θα χρειαστεί όταν κουβαλήσεις έναν καλεσμένο να τον μουσκέψεις και λίγο, αλλά αυτό το πράγμα με την συγκεκριμένη presenter έχει ολίγον τι ξεφύγει. Όχι τίποτα άλλο βρε woman, αλλά το κάνεις και εις βάρος της εκπομπής. Πολύ flat για να κάτσεις να την δεις…

Ε, ναι. Ο πολιτισμός σταματάει όταν κοπεί το ρεύμα!
Αυτό που συνέβη χτες, ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Να έχεις στρωθεί να δεις τα «Μυστικά της Εδέμ» και ξαφνικά τσαφ… να κόβεται το ρεύμα. Jesus Christ!

Βουτιά στην Decadence
Τον πιο ψηλό άντρα του κόσμου φιλοξένησε χθες το Super star. Επείγον. Αν βρείτε… πάτο πουθενά τηλεφωνείστε αμέσως στην Λαμπίρη. Τον ψάχνει απεγνωσμένα. Κάθε της εκπομπή χειρότερη από την προηγούμενη. Λαμπρή δουλειά. Θεματολογία από τα bottom της TV… Τα μακροβούτια θα την φάνε!

Τα καλύτερα
Στα πεταχτά – γιατί πρέπει να πάμε και σε break! – αναφέρουμε τα best of από το χθεσινό «Όλα 10».

1. Νίκος Μουτσινάς. Ο τύπος έχει τρελό χιούμορ, δεν υπάρχει, μην τον ψάχνετε. Does not exist!

2. Οι φετινές γκόμενες – τα κελεπούρια που χορεύουν στο πλατό. Ειδικά η τύπισσα με την βραχνή φωνή έχει great σουξέ. (Έχουμε άντρες δίπλα μας και βλέπουμε!)

3. Νίκος Παπαδάκης με χιούμορ να σηκώνεται και να χουφτώνει λαχταριστά… τον Θέμο. Αυτό είναι τηλεόραση αγόρι μου. Εικόνα!

Το μήνυμα της ημέρας
Την 5αδα είναι να την ντύνεις, να την στολίζεις και να την βγάζεις βόλτα σε θέατρα, πρεμιέρες, κέντρα και events.
Εντάξει και σε εκπομπές… Άλλων!

Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.