Ωραία μου τηλεόραση

Βρε βρε. Μαύρα μάτια κάναμε να την δούμε… Την υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην τηλεόραση! Ναι, ναι. Ληγμένα παίρνουμε και λέμε ό,τι μας έρθει…

Στους τρεις… τέταρτος δεν χωρά
Βγήκε today στην «Κοινωνία Ώρα Mega» το woman να κάνει… διάλογο. Όσο ήταν μόνη της με τα δύο presenters, όλα κυλούσαν μια χαρά. Με το που έβγαλαν στο τηλέφωνο τον Ριζόπουλο, τον αντιπρόεδρο ομοσπονδίας νοσηλευτών, τα βρήκαμε σκούρα και τσινίξαμε!

Υπουργός is talking
Διότι ο άνθρωπος είχε μια αγανάκτηση, έλεγε για τις ελλείψεις στις εντατικές κτλ. Αποτέλεσμα η υπουργός να δυσανασχετεί και να το δείχνει με έναν τρόπο στους παρουσιαστές οι οποίοι αφού του έκαναν 2-3 υποδείξεις να… σωπάσει στο τέλος τον έκαναν τζους με συνοπτικές διαδικασίες… Ε, μα!

Πού θα βρούμε καλύτερα
Πήγαινε γυρεύοντας κι αυτός. Αδιανόητος. Μα να λέει σε ολόκληρη υπουργό ότι είναι η δεύτερη φορά και «κρίμα να μιλάμε στα κανάλια»; Και πού θες να συζητήσουμε καλέ μου; Ε, ρε δεν πάμε καλά…

Βρε λες;
Α και κοίτα να δεις τώρα σαν το διάολο τι θυμήθηκα. Ότι και προ ημερών είχε βγει ένας τύπος πάλι του ιατρικού και κατήγγειλε στην ίδια εκπομπή ότι ενώ είχαν δώσει ραντεβού με την υπουργό στον ”αέρα” για να συναντηθούν με το που έκλεισαν τα φώτα της TV… ακόμα την ψάχνει να βρεθούν! Βρε λες να είναι τέτοιος τύπος η υπουργός;

Για σας δουλεύουμε
Αυτό είναι για τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα βίντεο στις σατιρικές εκπομπές. Απιστεύτου κάλλους μουγκρητά είχαμε σήμερα το πρωί στο πλατό της Μενεγάκη. Η presenter είχε σκύψει πάνω από ένα κοτόπουλο με πιλάφι και έβγαζε ήχους μοναδικούς…. Ααααχ και βααααχ. Και ξανά. Ααααχ και βααααχ!

Ένας- ένας κι όλοι θα πάρετε
Να δεις που τον έχουν κλείσει με το μήνα. Αν νομίσατε ότι τελειώσαμε με τον πιο ψηλό άνθρωπο του κόσμου στο κανάλι της Κηφισιάς πλανάστε οικτρά. Όσο τσιμπάνε κάποια νούμερα άπαξ και τον βάλουν μπροστά από το γυαλί θα τον τραβολογάνε σε κάθε εκπομπή. Today η Μελέτη είχε την αρπαχτή!

Μωρέ είμαστε ακόμα διχασμένοι
Πατριωτικά το έχει πάρει το θέμα της γρίπης το πρωινό ενημερωτικό δίδυμο του μεγάλου καναλιού. Δηλώνουν τρελά υπέρ τού να μπήξουμε τη βελονιά. Για να καταλάβετε μέγεθος, ο Καμπουράκης κλείνοντας today δεν μας είπε «άντε γεια» αλλά «πηγαίνετε κάντε κάνα εμβόλιο βρε παιδιά»!

Ε, ναι λοιπόν
Πολλές φορές παραιτούμαι, δήλωσε σε περιοδικό ο Γιώργος Παπαδάκης. Τελευταία φορά, λέει, έδειξε την πρόθεση του να την κάνει από το σταθμό προ ημερών γιατί… δεν είχαν πληρώσει συνεργάτες του. Μετά από τη δήλωση αυτή, βρήκα το πρότυπο μου σε παρουσιαστή. Ναι presenter μου είσαι εσύ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.