Τον φάγανε

Πάντως να το ξέρετε. Με το ζόρι γράφω today. Το είχα ξεκαθαρίσει. Το είπα guys μου από την αρχή. Αν δεν επιστρέψει Μελέτη στα καθήκοντα, δεν βρίσκω νόημα!

Τα σχολεία ακόμα δεν άνοιξαν
Anyway. Κομμάτια να γίνει. Αυτά είναι τα δύσκολα της δουλειάς. Να πρέπει να παραδώσεις στήλη και να απουσιάζει από την πρωινή ζώνη το κελεπούρι του Star. Ο Μοντιέ!

Κόφτο το ρημάδι
Τις χειρότερες διακοπές της ζωής της έκανε λέει η Λιάνα Κανέλλη. Καλεσμένη today στην Κοινωνία Mega η βουλευτής – τσιγαρούμπα κατέθεσε τη δική της εμπειρία από το μαγευτικό κόσμο του Άμστερνταμ. Κάντε hear. Βλέπει ντουμάνι σε ένα από τα καφέ και σκέφτεται εδώ είμαστε. Βρήκα το μέρος μου…

Την επόμενη άσε την πόρτα και πήδα από το παράθυρο!
Τον φυσικό μου χώρο βρε αδερφέ. Μπαίνει μέσα, πάει να το φουντώσει και της λένε… μπάστα. «Απαγορεύεται το τσιγάρο, μόνο τσιγαριλίκι!» οργιζόταν today το πρωί. Μωρέ και γιατί δεν έκανε είσοδο μέσα από κανένα… παράθυρο; Έτσι πράττει και στην ελληνική τηλεόραση και περνάει φίνα!

Κοψίματα
Τι έγινε βρε παιδιά. Πανδημία γαστρεντερίτιδας; Όμορφος κόσμος χωρίς Παπαδάκη today λόγω δηλητηρίασης από οστρακοειδή και καπάκι ακούμε story από Χαριτάτο να λέει πώς την Πρωτοχρονιά, ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα και μετά έκατσε σε καφέ… έτρεχε πέρα δώθε στο WC. Κοινώς και τα δύο presenters… κοπήκανε!

Διατροφικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ
Το ωραίο ήταν ότι ο Παπαδάκης λέει το έπαθε από δείπνο που είχε πάει το Σάββατο έξω με φίλους. Ευγενικός ο άνθρωπος. Δεν ήθελε να δώσει στον αέρα το φαγοπότι της κρατικής και το πήρε επάνω του. Καλέ δεν τον είδαμε εμείς στον Παπαδόπουλο που έτρωγε «στην υγειά μας»; (Προφανώς μόνο στη δική μας!)

Οργασμός
Μιλάμε ο άνθρωπος, έπηξε. Overdose εργασίας. Φόρτος ασήκωτος. Εκεί που εμείς χαζεύαμε λαμπιόνια αυτός δεν σήκωνε κεφάλι προκειμένου να κατεβάσει ιδέα. Και βρήκε… θεματάρα! Ο λόγος για τον διαιτολόγο του «Καφέ με την Ελένη» που παρουσίαζε today «Πώς να χάσουμε τα κιλά των διακοπών σωστά». Μα πώς το σκέφτηκε ο τύπος… What a πρωτοτυπία!

Δελτία – πολυκαταστήματα
Και μετά λέμε γιατί του Mega το δελτίο σαρώνει. Για λίγο κάτσαμε το Σαββατοκύριακο να κάνουμε watch τα evening news σε Alter και Alpha και σιχτιρίσαμε. Από τη μία ένα κάρο διακοπές για διαφημίσεις και από την άλλη να προλογίζουν τα θέματα, να τα πουλάνε και να επανέρχονται… του Αγίου ανήμερα!

Έτσι κάνετε εσείς το… μπαμ;
Αχ, βρε channel. Αχ βρε Ant1. Μα να κόβει στα δύο την τηλεταινία «Κάρμα» και να την χώνει στα μεσημέρια του weekend… για να κάνει αισθητό το entrance της σειράς στην καθημερινή του ζώνη; Καλέ βάλτε εκεί ένα χορταστικό δίωρο το βράδυ της Κυριακής να γουρλώσει το μάτι του το viewer. Να γίνει το eye του… γαρίδα!

Την ανηφόρα τα SMSια
Τον άπιαστο έχει καταπιεί ο άνθρωπος. Στα 15.000 ευρωπουλάκια ανέβασε το ποσό για αυτόν τον μήνα ο Αυτιάς. Κληρώνει λέμε!

Πεθαίνουμε για κάτι τέτοια
Κλείνουμε με… ΤΗΝ ατάκα. «… έρχονται κάποιες στιγμές που μέσα στο ίδιο μας το ”σπίτι” σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να μας ακούσουν τα άλλα μέλη της ”οικογένειας”. Γιατί μάλλον κάποια μέλη της ”οικογένειας” νοιάζονται περισσότερο για τους ”γείτονες” παρά για εμάς».

Ήταν ο Σπύρος Χαριτάτος και μόλις… έγραψε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.