Λιάγκας αδειάζει Νομικού

Έλεος πια. Μη και προκύψει κάνα έγκλημα, τσουπ στα κανάλια ο τηλε-ψυχίατρος Δ. Σούρας να εξηγεί, να αναλύει και να χτυπιέται. Today guest στο «Καλημέρα Ελλάδα» μάς θύμισε ότι έχει δηλώσει στο παρελθόν μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, δεν τον άφησαν οι γονείς και κουβαλά το σαράκι. Κοινώς ψώνιο, καταλάβατε…

Υ.Γ. Έχει ζητήσει sorry λέει και από τα viewers για τη TV – μανία του αυτή. Μωρέ εδώ κι αν κολλάει το γνωστό, από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο!

Άλλη προσέγγιση
Με την ευκαιρία, να πούμε ένα congratulations για τη χθεσινή επιλογή του Μεσημεριανού Express να καλέσει για να συζητήσουν το φονικό στον Πειραιά που συγκλόνισε με τα δύο αδέλφια, τον εγκληματολόγο Αντώνη Μαγγανά. Επιτέλους κι ένας άνθρωπος σοβαρός να μιλήσει!

Αερικό
Τι ήταν αυτό Jesus Christ μου που μας βρήκε today. Ανέστης ανεκδοτολόγος επέστρεψε στα πλατό λίγο πριν το φινάλε και χάρισε στο κοινό της «Κοινωνίας Ώρα Mega» ένα από τα γνωστά… ξεκαρδιστικά αστεία του. Μαύρα μάτια!

Φόρα
Κοίτα την να δεις βλέψεις. Αν νομίζατε ότι Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αρκείται στο να κάνει cook ένα φαγητάκι και να φεύγει, πλανάστε. Ρόλο διεκδικεί κανονικό στην εκπομπή. Today για να κάνετε understood λύσσαξε να βγάλει είδηση από την actress του Mega Βάσω Λασκαράκη (”Πολυκατοικία”) αν τραβιέται με τον Τσιμιτσέλη!

Με ρέγουλα
Εντάξει. Θα μπορούσε να έρθει εις πέρας a little καλύτερα. Με τα εσώρουχα έβγαλαν πάλι γκόμενα – μοντέλα στον Όμορφο κόσμο today με αφορμή θέμα «Πώς να αποβάλλετε την κακή ενέργεια με τα χέρια». Τούρλα τα οπίσθια εντελώς άγαρμπα και σεξιστικά για να μαγνητιστούν τα κοινά. Ε, δεν σκάμε κι από λιγουριά!

Ι Love Καρδίτσα promo tour
Μεγάλες στιγμές για Κατερίνα Παπουτσάκη. Η απόλυτη καταξίωση. Καλεσμένη today στην Πρώτη Γραμμή φώτισε τα στούντιο της κρατικής και είχε την ευκαιρία να κάτσει πλάι σε Λυριτζή και Οικονόμου. Οι οποίοι την κοίταγαν και χαμογελούσαν αμήχανα με μια ντροπή… Κοκκίνισαν!

Κουίζ
Ποιος γνωστός παρουσιαστής έκανε τη δολοφονική δήλωση σήμερα το πρωί: «Με έχει σιχαθεί μέχρι και η γυναίκα μου που με βλέπει στην τηλεόραση!»;

Δώστε πλάνα στο λαό
Κραυγές και επιφωνήματα θαυμασμού ακούμε each time που βγαίνει στο Ράδιο Αρβύλα η μελαχρινή τύπισσα με τα ιντερνετικά. Σε παραλήρημα ο αντρικός πληθυσμός. Το μόνο που διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν, η ελάχιστη ώρα της εμφάνισης. Λένε χαρακτηριστικά, το σήμα που πέφτει για τη στήλη της διαρκεί περισσότερο!

Μια Eurovision περιμένει και το Star να ανακάμψει
Το ένα χτύπημα μετά το άλλο για το κανάλι της Κηφισιάς. Δεν φτάνει που υποχωρεί το δευτεροκλασάτο lifestyle και εδραιώνεται το infotainment έχεις και τον Γερουλάνο να μην σέβεται τον θεσμό της Eurovision. Πλήγμα!

Απάντηση
Ο… Γιώργος Παπαδάκης. (Ποιος άλλος!)

Τραγικά ωραία
Κάντε παραγγελίες για φαγητό κι αράξτε. Σούπερ το «Back 2 Back» αυτής της Κυριακής. «Ο Γαμπρός της Συμφοράς» και καπάκι το «Scoop» με την Σκάρλετ Γιόχανσον έρχονται στον ANT1 και προειδοποιούν: Θα τρυπήσουν καναπέδες!

Επαφή… μηδέν
Βρε Λιάγκα. Δεν φτάνει που γείωσες την Νομικού που ανέβηκε τόσες σκάλες για να σε κατεβάσει και σχεδόν σημασία δεν της έδωσες, ξεφουρνίζεις και με το που θρονιάζεσαι στον καναπέ: «Να σου πω. Ο Ουγγαρέζος πού είναι;»!

Με το σπαθί σου
Αλλά και στη συνέχεια, importance δεν έδινε το presenter των Ξανθιών στο όμορφο μοντέλο. Για να κάνετε understood, κάποια στιγμή αναγκάστηκε η Νομικού να τον ρωτήσει: «Γιατί δεν με κοιτάς;». Ε θα φταίνε οι to the point ερωτήσεις… Τον κέρδισες!

Και για το τέλος, τα ευχάριστα. Ξεκίνησαν today οι εκπτώσεις. Βουτήξτε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.