Next Top… Φούντο

Λάου λάου presenter μας διότι μας αγχώνεις. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός του Αντώνη Κανάκη να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού για το Ράδιο Αρβύλα που κάθε φορά στην έναρξη ξεκινά με την αμφιβολία αν θα προλάβει να παίξει όλα τα βίντεο. Και στρεσαριζόμαστε!

Δείκτης ο Χαριτάτος
Κάγκελο έμεινε ο Σπύρος Χαριτάτος today με τη δήλωση – αποκάλυψη που έκανε η Μπαρμπαρίγου. Την ώρα που άνοιγε η cook φύλλο για τυρόψωμα με φέτα τού λέει κάντο κι εσύ, γιατί «αν το κατάλαβες εσύ, το κατάλαβαν και οι τηλεθεάτριες»! Τον έφτιαξε τον άνθρωπο!

Λευτεριά στον Ανέστη
Τους καταγγέλλουμε με τη σειρά μας κι εμείς. Όλους όσοι χαρακτηρίζουν «κρυάδες» τα jokes του Ανέστη του Ανεκδοτολόγου στο φινάλε της Κοινωνίας Ώρα Mega. Ε, όχι. Κάτι τέτοια του λέτε και δεν βγαίνει ο άνθρωπος στον αέρα της εκπομπής. Αρνείται!

Σημερινό ανέκδοτο
Πάει, λέει, ένας ασθενής στο γιατρό και του λέει:
«Γιατρέ μου, έσπασα το χέρι μου σε δύο μέρη».
Και ο doctor του απαντά: «Ε, μην ξαναπάς σ’ αυτά» (Ντόιντ!)

Εικαστική παρέμβαση
Αυτά guys μου δεν είναι απλά… ανέκδοτα. Είναι έργα τέχνης, έκφραση σουρεαλιστική. Και η απόδοση από τον ερμηνευτή, ταξίδι στην art και τον πολιτισμό… Γκέ γκε;

Επεισόδιο 3.595
Έλα Jesus μου και Christ μου πάλι. Άρον άρον κυριολεκτικά σήκωσε γκόμενα από το κρεβάτι τής… ηδονής στο στούντιο η Μενεγάκη today λίγο πριν εφαρμόσει ειδικός στο σώμα της θεραπεία αποτοξίνωσης. Όταν κατάλαβε η presenter ότι η υπόθεση έχει… ζουμί, (ενδιαφέρον τηλεοπτικό βρε παιδί μου), εξαφάνισε το μανεκέν και θρονιάστηκε!

Στα… τσακίδια
Και το έκανε… ξέρετε. Μες στην ευγένεια. Με το που την είδε ξάπλα να περιμένει το μασάζ γδυμένη με την πετσέτα επάνω της, τής λέει – σε ελεύθερη απόδοση – τι το θες εσύ, σήκω, είσαι μικρή κοπέλα, εγώ το έχω ανάγκη. Και τι έκανε το model; Πετάχτηκε σαν σούστα κρατώντας αγχωμένη το πετσετικό και έγινε καπνός από το πλάνο!

Απορία
Τώρα, να μας συμπαθάτε. Η εικόνα αυτή μιας παρουσιάστριας να διατάζει, να έχει τους πάντες γύρω της ”σήκω κάτσε – κάτσε σήκω” είναι… ελκυστική; Διότι εμάς μάς σιχτιρίζει!

Δεν είναι δούλοι σας οι εργαζόμενοι
Και πραγματικά μας κάνει εντύπωση. Όταν πέρυσι λέγαμε και γράφαμε όλοι για την κακή energy του Γρηγόρη που την έμπαινε στους πάντες και ήταν μες στην στρίνια μονίμως, το κάναμε why; Λόγω… εμπάθειας στον παρουσιαστή;

Ω, ναι φαίνεται
You people της TV ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το γυαλί τα αποκαλύπτει όλα, τα μεγεθύνει εκπληκτικά. Όταν νιώθετε ”εγώ κινώ το σύμπαν και οι άλλοι να πάνε να κόψουν το λαιμό τους”, είναι σαν το γνωστό κλισέ με μια όμως μικρή παραλλαγή: ”Περνάμε καλά… αλλά βγαίνει προς τα έξω”!

Αυτός θα βρει τον μπελά του
Στην λογική τού ”βαράω και δέρνω” εντάσσουμε και τα στραβοκοιτάγματα της presenter στον σκηνοθέτη μη τυχόν και δείξει πλάνο της αποκαλυπτικό… Ναι, εσύ σήκωνε φούστες, τούρλωνε γάμπες και τα σχετικά και το director θα κάνει magic ακροβατικά!

Άμεση απειλή για τις τηλεοπτικές κουτάλες
Το θέμα των μπλόκων στις σωστές του διαστάσεις έβαλε today η Κανέλλη στην Κοινωνία Mega. Ανάμεσα στις κραυγές της την ακούσαμε να εκσφενδονίζει: «Από το πρωί έως το βράδυ μαγειρεύετε στα κανάλια, χωρίς αυτούς (ενν.αγρότες) τι θα μαγειρεύετε μωρέ; Πλαστικά κοτόπουλα;»! Ε, μα δεν το λέμε; Η TV πρέπει να πάρει τα μέτρα της!

Αδιανόητα πράγματα
Αποθεώνεται σιγά σιγά το σίριαλ – σταθμός της φετινής σεζόν «Κος και Κα Πελς». Χθες, για να κάνετε understood, τσίμπησε το πολύ υψηλό… 9,7%. Μωρέ what the fuck. Με πρωταγωνιστικό ρόλο η Άντα Λιβιτσάνου και να μην σαρώσει με διαφορά;

Διαστημικές τηλεθεάσεις
Και να πεις ότι έχει ξανασυμβεί αυτό, α πα πα. Όχι. No, no. Η τηλεοπτική ιστορία το διαψεύδει. Κατηγορηματικά. Ουδέποτε (μα never όμως) έχει συμμετάσχει σε σειρά η συγκεκριμένη actress και δεν έχει… απογειωθεί. Πύραυλος λέμε!

Της αρέσει να τα χαντακώνει μόνη της
Σας ξέρω τώρα εσάς. Θέλετε να το σοβαρέψουμε. Ok λοιπόν. Στο μυαλό μας έρχεται η προ ημερών δήλωση Λεβέντη (όχι καλέ το σουξέ ”θα πηδηχτώ από το παράθυρο” η άλλη ότι ”πιστεύουμε πολύ στον Ant1 την Άντα Λιβιτσάνου”) και μετά από τη φόρα κατηφόρα του Κου και Κας Πελς ψυλλιαζόμαστε ποιο concept δεν θα πρότεινε ποτέ το channel στην ηθοποιό. Το δελτίο του… Διότι είναι ήδη κατεστραμμένο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.