Τα παιδία παίζει

Friday σήμερα και θα κάνουμε start με λίγο… χρωματάκι. Κιτρινάκι συγκεκριμένα. Πληροφορίες ότι πάει ο Χαριτάτος και κοιτάζει… ξωκλήσια αποκάλυψε ο Καραμέρος και τον έδωσε (λέμε τώρα) στον αέρα της εκπομπής. More πάντως δεν είπε γιατί he said είναι… προσωπικά δεδομένα. Άλλο και τούτο!

Τι μπορείς να πάθεις σαν ανοίξεις την κατσαρόλα
Καλέ, τι personal; Ανοίξου εδώ να μάθουμε τι γίνεται. Μια family είμαστε στην τηλεόραση. Βέβαια η truth είναι ότι την αφορμή (καλή μάλιστα) έδωσε ο ίδιος ο Χαριτάτος. Τι είπε today το ανύπαντρο μέλος του διδύμου ανοίγοντας την κατσαρόλα στην ώρα της μαγειρικής; Ότι ήταν σαν να άκουγε… «φωνές παιδιών έξω να παίζουν»! Μάλιστα…

Πληθαίνουν τα υπονοούμενα
Χμ. Χμ. Χμ. Και στη συνέχεια όλο σπόντες πέταγαν περί αρραβώνες και άλλα σχετικά. Βρε λες; Να έχουμε weddings εδώ και πανηγύρια; Καλό μας ακούγεται. Να ανάψει ο ανταγωνισμός… Αν μη τι άλλο!

Συνάντηση κορυφής
Καλέ what a αστρολογικός συγχρονισμός today. Την… ίδια ώρα ακριβώς Λίτσα Πατέρα και Βίκυ Παγιατάκη έλεγαν τα… ίδια ζώδια. Μαζί Καρκίνο, together και Λέων, στην Παρθένο την πάτησε η του Mega. Έκοψε για διαφημίσεις ο Όμορφος κόσμος ενώ η Πατέρα… Duracell κανονικά!

Πού να ‘ξερε!
Τι την περίμενε όμως στη συνέχεια. Εδώ guys μου κι αν κολλάει το… Jesus Christ! Σέκος έμεινε η κυρία – Πλανητάριο του Ant1 όταν τελειώνοντας τα ζώδια και με το που αποχαιρετά το κοινό πετάγεται ο Καραμέρος και της λέει το θεϊκό: «Ευχαριστούμε πολύ Αργυρώ μου». Αν πάγωσε το χαμόγελο της; No, no… Καταψύχθηκε!

Μήπως
Και μιας κι έχουμε πιάσει τα πρωινά, sorry βρε guys αλλά μήπως είναι λίγο… χαζό το concept του Όμορφου κόσμου το πρωί; Κάποιες (αρκετές θα λέγαμε) φορές τουλάχιστον. Κάντε hear today σκηνικό.

Να μας συγχωράτε
Την ώρα που το «10 με 1 μαζί» έχει τη στήλη με τα διεθνή – στην οποία παρεμπιπτόντως το woman που την παρουσιάζει είναι από τα πιο σούπερ για το είδος αυτό στην TV, το Mega παίζει βίντεο με Δούκισσα Νομικού να έχει… δεθεί με χειροπέδες με έναν τριτοκλασάτο τραγουδιστή και να περιφέρονται χαζογελώντας και χαχανίζοντας. Ένα θέαμα που σου προσφέρει το απόλυτο… nothing. Μπούρδα!

Γιούχου
Ε, ρε χαρά σήμερα ο Αυτιάς. Τρικούβερτη! Κλήρωση έκανε το presenter του Alter για τα 15.000 ευρώ και τι νομίζετε ότι ήταν ο νικητής του ποσού; Άνεργος!

Τυχερός νικητής: «Σώνομαι Γιώργο μου!»
Για όσους δεν κάνετε watch να σας πούμε ότι huge επιθυμία κάθε φορά του παρουσιαστή είναι τα money να πιάνουν τόπο, να πηγαίνουν σε άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη. Ε, σήμερα έπεσε διάνα. Ο winner από τη Θεσσαλονίκη ήταν «ένα βήμα πριν το δάνειο» γιατί μπήκε μέσα το μαγαζί του. Περίφημα!

Καβάλα στα τρακτέρ
Η αγροτιά καλεί Καμπουράκη. «10 ημέρες να βγεις από το στούντιο… γιατί δεν έρχεσαι… σήμερα είσαι μέσα στη ζέστα, τότε (ενν. με αγρότες από Κρήτη) είχες κατέβει στον Πειραιά» κατακεραύνωνε today τον presenter της Κοινωνίας Ώρα Mega ο… Σιδερόπουλος από Τύρναβο. Στα μπλόκα, στα μπλόκα αδέρφια!

Megάλες στιγμές
Τέσσερις άντρες γύρω από ένα πιάνο. Πάνω στο όργανο (το μουσικό ε;) η Σάσα Μπάστα. Κουβέντες για γκόμενους και στρινγκάκια. Όμορφος κόσμος το πρωί!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.