Άκρα του τάφου σιωπή

Όλα τα λεφτά το ύφος Σκορδά τον τελευταίο καιρό. Να κάνεις watch την presenter να αποσιωπά τα νούμερα των Λυριτζή – Οικονόμου και Τσαπανίδου, να μην δείχνει καρτέλες σχετικές, να τους αγνοεί κανονικά και όταν την ρωτούν… να σφυρίζει αδιάφορα!

Extreme make over
Ποια; Η εκπομπή που είχε πάρει από πίσω σχεδόν τους ex – παρουσιαστές της κρατικής και λαχταρούσε να μάθει πώς θα τα πάνε στο κανάλι του Φαλήρου. Ήδη από το Monday της πρεμιέρας τους είχαμε πονηρευτεί ότι κάτι δεν πάει καλά… Δεν ασχολήθηκαν!

Ποιηματάκι
Και αν την πρώτη ημέρα που σχολίασαν την απουσία των συγκεκριμένων νούμερων οι καλεσμένοι της εκπομπής το πέρασαν οι Μπλα μπλάδες στο ντούκου, χθες με τον Τάσο Δούση ήταν… διαβασμένοι.

Τέχνη!
Σε ερώτηση του journalist πού είναι η Agb για το δίδυμο της Πρώτης Γραμμής και την Τσαπανίδου αφού… πάγωσαν, έδωσαν answer ότι δεν παίζουν μικρά channels και αν ήταν έτσι θα έπρεπε να έχουν και το TV Mακεδονία. Επίσης βρίσκουν αδικία προς άλλους παρουσιαστές όπως Αντωνοπούλου (who;) που δεν έλεγαν τα νούμερα της ποτέ… Ό,τι πείτε!

Αν και δεν υπάρχει νόημα
Ε, στο τέλος μιας και επέμενε ο Δούσης τα έδωσαν στο προφορικό. Σιγά μωρέ σου λέει. Αφού δεν ενδιαφέρουν και κανέναν. Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι αυτό το week υπήρχε… σασπένς για τις επιδόσεις της brand new πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ; Χάιντε καλέ!

Entertainer ο Σαμοίλης!
Εκπληκτικός ο ιντερνετικός σχεδιασμός του Alpha. Στο site τους και συγκεκριμένα στο category «Ψυχαγωγικές εκπομπές» θα βρεις: «10 μικρούς Μήτσους (special)», «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», «Chart Show – Your Countdown», «Domino Day 2009» (αυτό έχει ξεμείνει), «Fatus Olus ΙΙ»… καλά ως εδώ… και… «Για λογαριασμό σας».
Φςςςς μπόιντ!

Σειρά – ημερολόγιο
Από τα καλά των Μυστικών της Εδέμ. Να σε έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια ανάλογες σαπουνόπερες να κάνεις watch Χριστούγεννα… καλοκαιριάτικα και 15 Αύγουστο… με χιονιά και εδώ η παρέα της φεγγαρόπετρας να τα βιώνει όλα στο σωστό timing. Για να κάνετε understood χθες και στη σειρά είχαμε… 25 Φεβρουαρίου. Μιλάμε για ακρίβεια!

Οι Σέρλοκ Χολμς των μεσημεριανών
Α, σπαζοκεφαλιές μάς βάζει ο Αντώνης Κανάκης. Σε συνέντευξη του το presenter του Ράδιο Αρβύλα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ένα χαμένο κορμί… ένα ανθρωποειδές με τούμπαρε και με έκανε να πιστέψω ότι ήταν φίλος μου…». Και πανελίστες – εκπομπάρχες από το πρωί που σχολιάζουν το συγκεκριμένο point ένα πράγμα θέλουν να του πουν. Φάτους όλους!

Τηλεοπτικές διακρίσεις στα… δάχτυλα
These are τα… ιατρικά παράξενα. Αν ζεις τον τελευταίο καιρό μόνο με εγχώρια τηλεοπτική τροφή θα νομίζεις πραγματικά ότι το μόνο που καίει και τσουρουφλάει τους Greek people είναι η άσεμνη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου. Το… finger που τρώμε συνολικά, με κόψιμο μισθών, που θα γίνουμε Αργεντινή και θα πηδάμε τσούρμο στα σούπερ μάρκετ γιατί δεν θα έχουμε μία, είναι ψιλά γράμματα…

Άντε γεια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.