Αποκάλυψη – σοκ: Πόσο δύσκολο είναι το βαλς

Ε, πάει. O κόσμος χάλασε. Τι διάβαζε η Σκορδά λίγο πριν μπει στο στούντιο. Answer; Την Αυριανή. Jesus Christ!

This is the end
Όταν καλεσμένη της σημερινής εκπομπής διαπίστωσε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει πλούσιο αστυνομικό ρεπορτάζ, η ξανθιά presenter εκσφενδόνισε ότι, ναι έχουμε αύξηση της εγκληματικότητας και προσπάθησε να αναφέρει και στοιχεία από άρθρο της newspaper που διάβαζε, λέει, πριν… Το τέλος των μεσημεριανών!

Μας πείσατε
Έχουν πέσει με τέτοια λύσσα οι noon εκπομπές στα θέματα επικαιρότητας που πλέον αρκεί να έχεις μια διάρρηξη στο σπίτι σου και στο άψε σβήσε σε έβγαλαν με link. Έχουν μυριστεί την κατρακύλα, δεν πουλάνε τα lifestyle – gossip – trash ρεπορτάζ και έχουν ριχτεί στα αστυνομικά. Με τα μούτρα!

Βασίλισσα
Καλά, of course το βραβείο κουλαμάρας κρατά Λαμπίρη. Δεν της το παίρνει τούτης κανείς. Το να βγάζεις την αφγανή μάνα που έχασε το γιο της σε τρομοκρατική, υπό τον τίτλο Super star, όπως και να το κάνεις, δεν ανταγωνίζεται εύκολα!

Δεν βλέπεται
Τόσες επιτυχίες τούς έχουν έρθει out of the blue εκεί στο Μαρούσι, το δελτίο τους δεν λένε να φτιάξουν με τίποτα. Δεν γίνεται βρε guys να έχετε στο ενεργητικό σας X-Factor, Next Top Model, Greece’s got talent, Dancing και από την άλλη τον… Γιάννης Παπαδόπουλο να μας λέει τις ειδήσεις. Δεν είναι φάτσα!

The beauty and… Γερουλάνος
Κάνοντας watch χθες βράδυ τον Παύλο Γερουλάνο στο δελτίο του Alter, μια εικόνα ερχόταν στο μυαλό. Κατακούτελα. Ο Βίνσεντ (το τέρας remember;) που είχε ερωτευτεί την Λίντα Χάμιλτον στη γνωστή american σειρά… Εκπληκτική ομοιότητα!

Καλέστε μας σε μια σύσκεψη
Το πνεύμα των ημερών χτύπησε (μετωπική για την ακρίβεια) τον Όμορφο κόσμο. Σούζα η 5αδα, συγκινημένη με αγαλλίαση ψυχής παρακολουθούσε today ευλαβικά (μιλάμε για τρελή κατάνυξη) τον παπά στο στούντιο που έψελνε. Καλή Ανάσταση!

Τους την έφερε η Μενεγάκη
Μούφα λένε το ταξίδι της Μενεγάκη στην Ταϋλάνδη. Το Alter αντεπιτίθεται προφανώς στο Star που διαφήμιζε τον εξωτικό προορισμό και αποκαλύπτει ότι πρόκειται για κόλπο γκρόσο της presenter, έκανε επίτηδες διαρροές… να τσεκάρει. Γάτα!

Άρες μάρες κουκουνάρες
Κόντρα στη σοβαροφάνεια ήθελε να πάει η Πιπιλή για αυτό και η συμμετοχή της στο σόου του Ant1. «Δεν είμαι γραβατωμένη ούτε θα γίνω ποτέ στο πολιτικό σύστημα» εκσφενδόνισε η dancer σε εμφάνιση της στο «10 με 1 μαζί». Στη συνέχεια εξήγησε πόσο δύσκολο είναι το βαλς, δεν το καταλαβαίνει, λέει, ο κόσμος…. Ε, ίσως γιατί έχει άλλες σκοτούρες. Λέμε τώρα μια άποψη!

Η έρευνα συνεχίζεται
Τον «φάκελο άστεγοι» άνοιξε σήμερα το Super star. Καλά με τέτοια ευκολία που ανοίγουν τούτοι δω τα envelopes, ούτε ταχυδρόμοι!

Τι μέρα είναι, πού πάμε, ποιοι είμαστε;
Πάντως να πούμε την truth. Δευτέρα χωρίς Παπακαλιάτη, δεν λέει. Δεν κυλά καλά βρε guys μου το week. Τέτοιος αποσυντονισμός που μας βρίσκει each time που απουσιάζει το actor, ούτε με την αλλαγή της ώρας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.