Το Άγιο Πνεύμα

Να τα, να τα, να τα. Έτσι καταλαβαίνεις βρε παιδάκι μου Πάσχα. Αλλιώς, πώς; «Κληρώνουμε 10 αρνιά σε 10 τηλεθεατές» σουπεράκι στο today Καλημέρα Ελλάδα. Χάιντε ντε. Και του χρόνου! Στη συνέχεια, λόγω huge συμμετοχής προστέθηκαν 5 κοκορέτσια, τα οποία στην κλήρωση έγιναν 7 από τον president κρεοπωλών. Δώστε!

Δώστε του αφορμή και τον σκλαβώνετε
Το presenter του Ant1 έφερε στο στούντιο και τη sexy γυμνάστρια τού ”10 με 1 μαζί”, όχι για άλλο λόγο, μην πάει ο νους σας στο ότι θέλει γκόμενες γιατί πουλάνε στο πλατό, no, no, no, απλά το woman το λήστεψαν…

Hardcore ενημερωτικό
Και ο Παπαδάκης με το που το άκουσε, κινητοποιήθηκε. Κάτι τέτοια breaking news σε γυναικάρες τον ευαισθητοποιούν ιδιαιτέρως τον άτιμο. Με την ευκαιρία τής επίσκεψης of course τους βγήκαν και τα μάτια όξω. Πω πω λιγούρες! Πρωί πρωί…

Στην ΕΣΗΕΑ ολοταχώς
Την… συνέντευξη που πήρε η Νομικού σε Θέμο και Περρή στη γλώσσα τού γνωστού νιαουρίσματος, μην την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μοιράστε την σε κασέτες στους φοιτητές δημοσιογραφικών σχολών να μαθαίνουν. Να ξεστραβωθούν!

Τόση ψαλμωδία ακούσατε
Α πα πα πα. Τούτη δω είναι να μην την θίξεις. Σπίθες έβγαλαν τα μάτια τής Αραμπατζή today επειδή χθες ο Μουτσινάς στην απογευματινή του εκπομπή τούς κορόιδευε για το ύφος που είχαν πάρει το κατανυκτικό ακούγοντας τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο πλατό. Καλέ; Κούλαρε. Άγιες ημέρες!

Γελοίο θέαμα
Δεν τρέχει και τίποτα κούκλα μου. Τηλεόραση κάνεις, θα σε σχολιάσουν και κάνα δυο. Ειδικά όταν το θέαμα είναι by far αστείο, σχεδόν κωμικοτραγικό. Ευλαβοχτυπηθήκατε τώρα κι εσείς μέσα στο πλατό με την Agb να γράφει. Ε, κριτική σάς έκαναν. Ok δουλεύει και στην εκπομπή της Μενεγάκη.

Με το μανταλάκι στη μύτη να απαντήσουν
Ενώ οι υπόλοιποι ήταν πιο soft, αυτή μες στην φλόγα να τον σφάξει. Και γιατί; Αφού ήταν ridiculous το θέαμα βρε παιδιά. Το γέλιο ήταν που για να επιτεθούν, Αραμπατζή λέει ότι παρόμοιο έχει γίνει και σε εκπομπή με Μουτσινά, ενώ Παπαδάκης πως το αποφάσισαν ως καινούργιο και ότι τους λέμε να κάνουν νέα πράγματα στο πρωινό – εξ ου δηλαδή και έφεραν τον παπά στο πλατό… Guys; Αποφασίστε!

Πόσα θες να μας τρελάνεις;
«Αρχίζω να μην βλέπω τηλεόραση. Ξεκινά και είναι σκουπίδι από το πρωί η τηλεόραση» δήλωσε βαρύγδουπα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Από ποια εκπομπή ξεσπάθωσε το actor; «Αξίζει να το δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου. Ντοκιμαντέρ!

Παίξτε το και διαφωνείστε
Καλά βρε guys κι εσείς εκεί στο ”Κους κους”. Έλεος με το censorship σας. Βάζουν να παίξουν τη συνέντευξη Φιλιππίδη στο ”Αξίζει να το δεις” όπου το huge θέμα για σχολιασμό ήταν η επίθεση τού actor στον Λαζόπουλο και το κόβουν. Δεν το δείχνουν καν. Divorce Μενεγάκη επίσης καμία αναφορά. Αυτό δεν είναι μεσημεριανό, αλλά γραφείο Τύπου στο σταθμό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.