Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια

Ένα τεράστιο κύμα από σπόντες και υπονοούμενα που εξάπτουν (λέμε τώρα) την περιέργεια του κοινού για το τι συμβαίνει στη προσωπική της ζωή αφήνει με το κιλό τελευταία η Μενεγάκη. Χάιντε πάλι… Περσινά ξινά σταφύλια!

Και είχαμε μια φαγούρα
Για να κάνετε understood πώς πάει το πράγμα στον Καφέ, παίρνει τηλέφωνο today τηλεθεάτρια για να βρει ποιο αγοράκι είναι στη φωτογραφία (άλλος καημός) και λέει στη Μενεγάκη ότι όλο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί σκεφτόταν την απάντηση (μη το σχολιάσουμε). Και η presenter; Ευκαιρία να αποκαλύψει «και εγώ δεν κοιμήθηκα αλλά για άλλους λόγους»… Έλα τώρα πες μας, μη μας κρατάς σε αγωνία!

Υ.Γ. Ακολουθεί αφιέρωση.

Για ηλίθιους μας περνάει;
Αλλά είναι αν το σκεφτείς τρελά εξοργιστική η υποκρισία ορισμένων τηλεαστέρων. Από τη μία σου λέει η φρεσκοδιαζευγμένη presenter ότι δεν θέλει να ασχολούνται με το διαζύγιο/personal της ζωή κι από την άλλη όλη την ώρα (μα εντελώς) τροφοδοτεί σχόλια με ατάκες και «αχ-βαχ» (ναι επανέρχεται η μόδα) που επιμελώς και τεχνηέντως ξεφουρνίζει στον αέρα. Άντε γεια!

Ακόμα και το σύμπαν να καταστραφεί
Σε αυτή την εκπομπή φέτος πραγματικά έχει σταματήσει ο χρόνος. Η completely στασιμότητα. Η είδηση θα βρει την πόρτα κλειστή και αμπαρωμένη. Το μόνο breaking new που θα ακούσεις εδώ είναι… ποιο ζευγάρι σκουλαρίκια συγκεκριμένης μάρκας που πλασάρει εδώ και καιρό εξαντλήθηκε και ποιο δίνει ακόμα. Nothing else!

Ευτυχώς είναι και πολλοί
Τους έχουν πάρει αμπάριζα και τους έχουν αλλάξει τα φώτα. Ο λόγος για τον Όμορφο κόσμο που δεν έχει αφήσει ηθοποιό για ηθοποιό από τη Ζωή της Άλλης και τα Μυστικά που να μην τον έχει καλέσει. Στο τέλος θα φέρουν και τους floor managers! (που είναι και της μόδας)

Πώς τα προλαβαίνει;
Ο τύπος δεν παίζεται. Ο George Παπαδάκης καλέ ποιος άλλος! Κάθεται και παρακολουθεί τα μεσημεριανά μην τυχόν και πουν κάτι για αυτόν, να παρέμβει. Από όλη την ομάδα του «Μπλα μπλα» μόνο ένας πανελίστας ο Νίκος Παρτσώλης τού άσκησε κριτική για τα χθεσινά 20χρονα του στην εκπομπή – συμφωνώντας με το today κείμενο της Διαμαντάκου, και βγήκε σούμπιτο το presenter να του την μπει… Ευγενικά βεβαίως βεβαίως!

Συνταγή επιτυχίας
Μωρέ την κατέχει την δουλειά ο άνθρωπος. Σου λέει θα τηλεφωνήσω σε κάνα δυο μεσημεριανά (χθες στη Λόη τώρα στη Σκορδά), θα τους κάνω τη χάρη να μιλήσω, θα με λούσουν με κομπλιμέντα και με ένα σμπάρο… 15 τρυγόνια! Μαέστρος λέμε, μπουμπούκος και του λόγου του!

Κόλλημα με την κριτική
Μεταξύ άλλων κατέληξε σε αυτό που του αρέσει usually να αναμοχλεύει. Ότι αυτοί που κάνουν κριτική δεν ξέρουν από τηλεόραση, να παρουσιάσουν δηλαδή καμία εκπομπή…

Συλλογιστική κουκουρούκου
Διότι στον θαυμαστό κόσμο του Mr Παπαντάκη για να μπορούμε να μιλάμε πρέπει να μαστε… τηλεπερσόνες. Δηλαδή για να πούμε βρε παιδί μου ότι τα ναρκωτικά κάνουν κακό πρέπει να μας μαζεύουν από τα πατώματα με τις βελόνες… Τόσο απλά τα πράγματα!

Εξαίρεση
Αν και δεν είναι του γούστου μας, το επιβάλλει η περίσταση. Αφιερωμένο το άσμα στην ξενυχτισμένη Ελένη Μενεγάκη που μας κρατά κρυφούς τους λόγους που δεν κοιμάται τα βράδια…
Δώσε μαέστρο! (εσείς δυναμώνετε, ε;)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.