Τέλος εποχής

Έπρεπε. Έπρεπε. Να κάνατε watch today ύφος Ελένης Μενεγάκη σε όλη τη διάρκεια σχεδόν της εκπομπής… Μία φάτσα; Τίγκα στη στρίνια! Παρόμοια συναντάς μόνο σε υπαλλήλους 100 χρονών και βάλε που job τους, να χτυπάνε σφραγίδες!

Τον έφαγε ο ”Στέφανος”
Τέλος, λέει η Έλενα Ακρίτα, ο «Μάνος» (κατά world Παναγιώτης Μπουγιούρης) από την ερχόμενη σεζόν στα Μυστικά. Γιοκ. Φινίτο. Γύρευε τώρα τι θα τους έκανε. Να δεις που το actor τσατίστηκε με τον φετινό του ρόλο που πετσοκόφτηκε και μπήκε ο ”Καρτάλης”… Άμα λέμε εμείς!

Γραφή 2010
Πάντως στα συν (στα πολύ όμως) η άποψη της σεναριογράφου ότι δεν σκοπεύει να κάνει αντικαταστάσεις και να μας πετάξει στα μούτρα κάνα «Μάνο» να τον παίζει suddenly άλλος ηθοποιός – «γεια σας ήρθα»! Αυτά γουστάρουμε στο συγκεκριμένο woman. Δεν κάνει τα κουλά που μας είχαν συνηθίσει σαπουνόπερες παλιά!

Συγχαρητήρια
Θα το πάμε τώρα λίγο διατύπωση αλά Ράδιο Αρβύλα… Ελάτε. Πείτε την αλήθεια. Η huge καταξίωση για έναν wanna be τηλεπερσόνη είναι να κάνει τα γενέθλια του σε ένα πλατό… Ισοδυναμεί με μεταπτυχιακό στο βιογραφικό! (Right;)

Άξια άξια
Τα γιόρτασε τα 25 χρόνια της today η Κατερίνα Καινούργιου (να τη χαιρόμαστε και τούτη) στον Όμορφο κόσμο με τούρτα και τα σχετικά. Η χαρά τους όταν τους βλέπεις να κάνουν το πανηγυράκι on air δεν παίζεται. Ζουν για τη στιγμή. Of course δεν είναι και λίγο… Πού να το περίμενε ότι θα γινόταν presenter στου Mega το πρωινό. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Έσπασε η μαλακία
Την καλύτερη ατάκα στο κρίσιμο σημείο της wish την έδωσε ο Ουγγαρέζος. Λίγο πριν σβήσει τα κεράκια τής ξεφουρνίζει: «Ευχήσου να πεις το ”ρo”» . Καλό!

Ρεπορτάζ στον αυτόματο
Πανικός από το πρωί με τον wedding Αννίτας Πάνια και Νίκου Καρβέλα. Τι φόρεσαν, πόσο ανατρεπτικοί, ποιοι πήγαν, τι ακούστηκε, πώς βγήκε το ρεπορτάζ, θέμα σε όλες τις εκπομπές.
Το σκηνικό του πανζουρλισμού είχε αρχίσει από χθες στο δελτίο του Star… Τρέλα!

Πρώτα οι υποχρεώσεις και μετά η δουλειά
Ωραία πατέντα έχουν βρει εκεί στο Alter. Χατζηνικολάου στα βραβεία σαρδέλας – Έθνους 2009 είχε μαγνητοσκοπήσει την «live» του ενημερωτική εκπομπή για να παρευρεθεί και χθες ο Τριανταφυλλό για τον γάμο τον γνωστό. Κανάλι άκρως κοινωνικό!
Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.