Αυτή κοιτάει δορυφόρους… κι εμείς φωνάζουμε από κάτω Ωπα!

Ω, ναι. Βαγγέλης Γερασίμου και no Λαίτσος είναι ο νικητής στον χθεσινοβραδινό τελικό της Παταγονίας (της ποιας;). Αν και μεταξύ μας; Ένας ο winner που θα χοροπηδάει από τη joy του today… Πέτρος Μπούτος!

Εκτός από Όμορφο κόσμο… ουδείς ασχολήθηκε
Πάντως βρε παιδί μου, γκαντέμικο αυτό το ριάλιτι. Από την αρχή έως το end του. Δεν του έφταναν όλα τα άλλα (Αιβάζηδες, χάλια πλάνα φάτσες κτλ) έκανε και τον τελικό στο Σ/Κ της Eurovision. Συν βάλε και τους δύο weddings Λόη και Μαστροκώστα; Από όπου και να το πιάσεις… Άπατο!

Τι περιμέναμε… 29 Μαΐου;
Θέλετε τώρα σχόλιο για Eurovision ε; Τι να πούμε βρε guys μου καλοί. Εκεί που η Germany μιλά για… satellites, εμείς μπουμπουνίζουμε τα Ωπα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτο τον κόσμο! Μα nothing όμως…;

Βάλαμε τη κασέτα να παίζει
Και κλασικά. Πώς βρίσκει η επόμενη μέρα το country μας; Ευχαριστημένο μεν, στενοχωρημένο δε (ω μα τι έκπληξη!). Τι πήγε στραβά, γιατί δεν πήγαμε πιο ψηλά αφού απείχαμε από 5αδα ελάχιστη διαφορά, ποιοι δεν μας ψήφισαν τελικά… και όλα τα γνωστά. Το σαράκι να μας τρώει ξανά… Και του χρόνου!

Ό,τι να’ναι
Το σούπερ ουάου εντυπωσιακό είναι τα πρωινά και τα μεσημεριανά. Από τη μια να σχολιάζουν το ότι φέτος με Βαγιάνη δεν είχαμε κακίες για των άλλων χωρών τα τραγουδιστικά και από την άλλη… να χώνουν οι ίδιοι αμέσως μετά! Έλα Jesus μου και Christ μου δουλειά…

Πέρυσι μας «καθόταν» Ρίμπακ, φέτος Lena… Το’χουμε!
Το τι θάψιμο έφαγε η Γερμανίδα που ξεχώρισε και σάρωσε την πρωτιά; Εκεί να δείτε! Τι ειρωνεία για τις γυμνές της photos, τι για τους σωματοφύλακες που ζόρισαν τα δικά μας κελεπούρια, δεν λέγεται. Ελλαδάρα!

Ξεκινάμε με επικαιρότητα
Αυτό είναι το δίδυμο του Ant1. Θα ξεχωρίσει! Σε μεγάλα events, εκεί που όλοι θα ξεκινήσουν με το ίδιο το γνωστό, τούτοι θα διαφοροποιηθούν, δεν παίζεται να πάνε με το… λαό. Όμορφος κόσμος – Μενεγάκη start με Γιουροβίζιον τελικό, «10 με 1 μαζί» εντελώς διαφορετικό σκαλετικό!

Και τώρα… μίντια
Καφές με την Ελένη φλερτάρει… Ναταλί Κάκαβα! Ω ναι. Το νου του τού Mega το μετεωρολογικό διότι η presenter του Alpha την έβαλε στο μάτι. E-mail τηλεθεατή μετά από της Παρασκευής την επίσκεψη τη ζήτησε μεταγραφή και Μενεγάκη είπε, «Εμάς μας αρέσει»!

Mega = δημόσιο κατά Μενεγάκη
Και εκεί πάνω στο ψηστήρι για του χρόνου το συμφωνητικό πετά (Μενεγάκη ε;) και ατάκα για το πώς βλέπουμε το megalicious channel και της την λέει (της Κάκαβα καλέ) με το γάντι το διακριτικό. What εκσφενδόνισε η θεά του Alpha στο πρωινό; Ότι μας έχουν μάθει έτσι να κάνουμε watch το Mega, μην χάσουμε, λέει, την δουλίτσα μας…! Σαν το δημόσιο!

Μετάφραση
Που σημαίνει σε απλά ελληνικά; Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και επαφές, αλλά η Κάκαβα έχεις τους ενδοιασμούς να αφήσει τη δουλειά στου Mega τα σκηνικά. So, κολλάει να το πάρει απόφαση και να βγει δυναμικά!

Όλη η αλήθεια για το «4» του Χριστόφορου
Το νέο το συνταρακτικό σάς το έχουμε για το φινάλε. Ο πατέρας των «4» που είδαμε στην αρχή στου Παπακαλιάτη το φετινό συγγραφικό να αυτοκτονεί, δεν ισχύει, μην το κάνετε believe. Καλέ τον είδαμε τον άνθρωπο στου Bob Dylan τη συναυλία και ήταν στη ζωή… Ρωτήστε και Μουζουράκη που ήταν κι αυτός εκεί!

Φευγάτε; Αφιερωμένο!
Δεν υπάρχει ο τύπος! Κόλλημα! Με τη Διαμαντάκου τα έβαλε George Papadakis today πουρνό πουρνό διότι έχουν διαφωνία με το… τραγουδιστικό. Δεν του αρέσει τούτου η γερμανιδούλα βρε παιδί μου και τραβά ζόρι τρελό. Presenter μου; Δικό σου!

(μην δω τώρα να μην δυναμώνεις!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.