Κοπήκαμε

Ας το ξεκινήσουμε στο χαλαρό και φορτώνουμε after με το κιλό… Λοιπόν, what a shame να έχει ρίξει αυλαία ο Θέμος Αναστασιάδης. Ε ρε fuck! Διότι σας έχουμε πλάνο σούπερ ουάου καταπληκτικό… Κυριάκου Μητσοτάκη!

Άλλο να σας το λέμε, άλλο να το βλέπετε
Δεν υπάρχει guys μου καλοί η εικόνα που κάναμε watch το Σάββατο στης Κάρτσωνα τη Lifestyle εκπομπή. Να έχεις το politician μες στον συναυλιακό ενθουσιασμό, με teenager ρουχισμό, με ατημέλητο μαλλί να πηγαίνει στους Aerosmith να χτυπηθεί!
Όλα τα λεφτά!

Η Κάρτσωνα τοποθετήθηκε
Α! Και by the way. Στο φινάλε της εκπομπής μάθαμε και πώς βλέπει η Κάρτσωνα το ενδεχόμενο τού να επιστρέψει ο Νίκος Παπαδάκης στου Alter την μακρόβια εκπομπή. Γυρίζει στους δύο τύπους της τους συμπαρουσιαστές και τους εκσφενδονίζει… εγώ εσάς θέλω! Α τσα το woman! Πήρε θέση! Όχι σου λέει, πώς το είδε τώρα αυτός το σκηνικό; Γυρίζουμε πίσω στο πατρικό;

Παραμυθιάζομαι μόνη μου
Είναι πάντως αν έχεις θετική σκέψη! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που σε μία από τις απανωτές… εξωσχολικές της εμφανίσεις εκσφενδόνισε today στον αέρα της Μελέτη ότι την απομάκρυνση της από το Guinness World Records Show του Mega δεν την βλέπει ως «αντικατάσταση» διότι, εξηγεί… στη θέση της πήρανε «αγοράκι» και όχι «άλλο κοριτσάκι»… Καλό!

Πλάκα μας κάνει
Καλά αυτό που συμβαίνει με τον Ανδρέα Λοβέρδο, δεν υπάρχει. Does not exist! Εκεί τον κράζουν για τις αμέτρητες του τηλεοπτικές εμφανίσεις, εκεί αυτός δεν λέει να μαζευτεί, αντιθέτως γκαζώνει! Today στον Αυτιά, ζωντανός σπαρταριστός. Αν θέλατε of course κονσέρβα version, είχαμε κι από αυτό. Παπαδάκης έπαιζε πλάνα του από το ”Mega Σαββατοκύριακο”!

Ουδεμία σχέση
Μία μία είπαμε βρε παιδιά οι αυλαίες. Μας γονατίσατε! Φινάλε χθες και τα Μυστικά της Εδέμ… Τώρα να πούμε ότι το διπλό κυριακάτικο επεισόδιο μας άφησε θετικές εντυπώσεις όπως το αντίστοιχο της περσινής χρονιάς, ψέματα θα σας ξεφουρνίσουμε. No way!

Έχουμε ξεφύγει
Πέρα από το αστείο του πράγματος να κάνεις watch την παρέα της φεγγαρόπετρας να κλαίει και να οδύρεται για το φευγιό του Μπουγιούρη – όταν ξέρεις ότι το actor απλά δεν γουστάρει να συνεχίσει τη next χρονιά, το episode είχε και απίστευτη κοιλιά…
Οι τύποι απλά μας πέταξαν 2-3 ξεκούδουνες εξελίξεις και έβγαλαν το δίωρο!

Φως στο τούνελ
Το ωραίο πάντως σχετικά με την αποχώρηση Μπουγιούρη το ακούσαμε today στο Μπλά μπλα. Πληροφορίες λέει υποστηρίζουν πως ζητήθηκε από τον ηθοποιό να κάνει αποτρίχωση στο… δάσος του στέρνου του κι αυτός αρνήθηκε!

Και εκεί που περιμένεις…
Jesus Christ! Δουλευόμαστε all together ή ένας ένας; «Είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω ακριβώς έναν χρόνο μετά γιατί απλώς τώρα ένιωσα τη διάθεση να το κάνω» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη του στο Big Fish…

Φαντάσου και να μην το ένιωθε
…αφού μας έχει αραδιάσει εντωμεταξύ νωρίτερα ένα κάρο «δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή γιατί κι αυτό φοβάμαι ότι θα παρερμηνευτεί» και «θα θέλαμε πολλές ώρες για να τα αναλύσουμε»!

Βραβείο εκνευριστικής συνέντευξης 2010
Απιστεύτου! Σε κάθε answer του στο τέλος της παραγράφου θα δεις ένα ”άλλη ώρα” να ξεφουρνίζεται. Δηλαδή για να κάνουμε understood βρε άνθρωπε. Αφού δεν είχες σκοπό να το λαλήσεις, τι μας εκσφενδονίστηκες; Για την φωτογράφηση;

Unique
Εδώ μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ. Presenter που ήθελε να δώσει συνέντευξη… χωρίς να δώσει, που ήθελε να μιλήσει… χωρίς να μιλήσει. Μας έστειλε!

Σαν να μη πέρασε μια μέρα
Καλά όσο για το σημείο που ερωτάται αν συμμερίζεται αυτό που λέγεται από τηλεκριτικούς ότι το μοντέλο που υπηρέτησε η Μενεγάκη τελείωσε μαζί με το ελληνικό όνειρο που ζήσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια και αυτός ανεμοστροβιλίζει ένα «όχι, δεν συμμερίζομαι κάτι τέτοιο»; Άντε γεια! Με μία δήλωση και μοναδική μας έβγαλε όλη τη παλιακούρα την γνωστή!

Breaking news
Και για το τέλος, το καλό. «Δεν έχει κλείσει για μένα ο κύκλος της πρωινής ζώνης» said το presenter και μας σκανδάλισε. Ναι… Αν σκεφτούμε ότι το Mega το πάει με Λιάγκα και Σκορδά, ο Ant1 έχει καπαρώσει Καραμέρο-Χαριτά και Alpha Μενεγάκη, τότε… yes. Έρχεται!

Γέλιο… του θανατά!
Α και βρε Πατλάκη (Κους κους); Πόσο θεά! Τι εκσφενδόνισε πάλι το woman με τα κόλλυβα και μας άφησε παγωτό; Ότι ο Γρηγόρης ενδέχεται να κάνει επιτυχία σούπερ ντούπερ στο εξωτερικό… αν ο Χέφνερ τα τεζάρει! Θα παίξει το greek presenter λέει σε όλα τα CNNια!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.