Ο τρίλογος της Μελέτη

Λοιπόν αυτό θα πρέπει να το πούμε. Το μόνο channel που διέκοψε το programme του ξημερώματα Τρίτης για να μεταδώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής ήταν το… Mega. Α. Οι truths να λέγονται!

Η διαφορά
Ε, sorry τώρα guys μου καλοί, αλλά αυτό είναι ενημέρωση. Να κάνεις watch 03.15 παρακαλώ, έκτακτο με τα results. Στην παρουσίαση Σωτήρης Δανέζης και στο link στη Βουλή Δημήτρης Τάκης. Congratulations!

1.
Συνοψίζοντας την χρονιά που κλείνει, τρία είναι τα things παύλα κολλήματα παύλα εμμονές που έχει η Ελεονώρα Μελέτη. Πρώτο, Ant1 και εποχή Πρωινού Καφέ. Δεν υπάρχει φορά να αναφερθεί το anything σχετικό (μωρέ και άσχετο) και να μην πετάξει το καρφί της η τηλεπερσόνα για το σταθμό. Ειδικά φέτος με την επιτυχία του infotainment των Καραμερο-Χαριτάτων; Λυσσασμένη ότι αυτή το πρωτο-οραματίστηκε αλλά της εκσφενδόνιζαν εμπόδια!

2.
Δεύτερον, ζόρια με τους τηλεκριτικούς. Με όσους, everyone που ασκεί κριτική. Εδώ να δείτε καούρα και τρέλα. Ιδανικός της world; Ένας κόσμος με τηλεαστέρες να πουλάνε μούρη στη TV και στη σόουμπιζ με ρητή απαγόρευση στον οποιοδήποτε να τους αγγίζει. Να μην επιτρέπεται να γράφουν το παραμικρό. Καλέ τσιμουδιά! Από την κατηγορία θα εξαιρούνται αυστηρά… οι εχθροί της. Αυτούς θα μπορείτε να τους γονατίζετε!

3.
Και last but no least. Τρίτον. Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη. Μόνο που η κουβέντα πηγαίνει προς τα εκεί, με το που πλησιάζει, καλέ ίσα που ζυγώνει και γίνεται… Τουρκάλα! Σπίθες suddenly βγάζουν τα μάτια της, παίρνει θέση και αρχίζει να… παίζει. What; Βελάκια στον τοίχο!

Σταθερή σκαλέτα
Τα three παραπάνω βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε εκπομπή της starόβιας presenter. Εδώ έγκειται και η επιτυχία! Κολλάνε παντού και always… Για να κάνετε understood, σε σημείο που μιλούσαν today για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνει ο «Καφές με την Ελένη» με τη νέα σεζόν για να ανταπεξέλθει στον infotainment ανταγωνισμό…

Το μυαλό της μονίμως στη σύγκριση
… και εκεί που σχολίαζαν ότι θα εντάξει Σαμοίλη για να πιάσει το οικονομικό-ενημερωτικό, τούτη με πάθος και ζήλο φανατικό εξηγούσε με παραδείγματα πώς δεν γίνεται η Μενεγάκη να ασχοληθεί με κάτι… σοβαρό. Με ύφος εντωμεταξύ σαν να σου λέει ”μην κοιτάτε που εγώ μπορώ και παίζω και ενημέρωση και ψυχαγωγία”… ”είμαι περιπτωσάρα”!

Τώρα που αποσύρεται κι ο Λάρι Κινγκ; Ανοίγει ο δρόμος!
Και στο τέλος κατέληξε: «Αυτό που διακρίνει τους παρουσιαστές στην TV είναι η ιδιότητα του δημοσιογράφου»… Μωρέ ταπεινότητες. Εμείς τους διαχωρίζουμε ως η Μελέτη και οι υπόλοιποι!

Αρχίζει το ξύλο
«ΦΑΠΑ… ΦΠΑ από αύριο στο 23%»! Σουπεράκι today στον Αυτιά!

Κόψε κάτι
Καλέ γιατί τόση φτώχεια; «Δύο χρόνια έχω να ψωνίσω… αν δεν λιώσουν τα παπούτσια μου δεν θα πάρω άλλα» εκσφενδόνισε κατηγορηματικά today στον αέρα του «Καλημέρα» ο… Νίκος Μουρατίδης. What!

Ψοφάμε για ανέκδοτα
«Μη μου λέτε τα καλά, δεν θέλω κόλακες» και «δεν διαβάζω τις κριτικές» ξεφούρνισε, μεταξύ άλλων, today η Ρούλα Κορομηλά σε τηλεφωνικό της communication με το «Κους κους»… Καταπληκτικό! Πείτε μας τώρα και το άλλο με τον Τοτό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.