Άλλος άνθρωπος

Ω μα τι ομορφιά ξεχείλισε στη plasma μας! Mr Παύλος Γερουλάνος εμφανίστηκε today στο πλατό του Χασαπόπουλου και έκαψε καρντιές. Καλά, λέμε τώρα… Διότι η στήλη τούτη ποτέ (μα never όμως!) δεν έκανε understood γιατί περνιέται για ωραίος!

Δεν είμαι στα πάνω μου
Πέρα όμως από τις personal κρίσεις και ο ίδιος δεν φαίνεται να το… είχε ιδιαίτερα today. Ενώ εκεί άλλες φορές τον έβλεπες να βγαίνει αεράτος με τη πουκαμισιά του και τα σχετικά, τώρα καλοκαιριάτικο μπουμπούνισε τα σκούρα του σακάκια. Εκουμπώθηκε!

Τζίφος
Αν πάντως αναρωτιέστε why την έκανε από ΕΡΤ ο Γαμπρίτσος και υποθέτετε ότι ξεφούρνισε ο minister κάτι διαφωτιστικό, ξεχάστε το. «Το προσωπικοί λόγοι πρέπει να μένουν προσωπικοί λόγοι» απάντησε όταν ερωτήθη σχετικά και μας έκοψε τη λαλιά!

Σοκ
Και… σεμνότητα! Κάντε hear τι αποκάλυψε ο άνθρωπος και μας άφησε παγωτό. Ότι με το που αφαίρεσε το δικό του μήνυμα από το site του ΕΟΤ και το αντικατέστησε με τουριστικά info για Ελλάδα, αυξήθηκε η επισκεψιμότητα! Για όνομα!

Κουκουρούκου
Εδώ μιλάμε για contrast δολοφονικό. Ακαριαίο! Να πάνε Χασαπόπουλος – Γερουλάνος σε break, να γυρνάς στο Elatte και να βλέπεις… τέρατα. Δύο από τους συνεργάτες της Θρασκιά πάνω σε καναπέ να υποδύονται ότι κάνουν… σέρφινγκ. Jesus Christ!

Δεν θα χαθούμε
Ίσα με 80 φορές πρέπει να ανέφερε today στην τελευταία της – για τη σεζόν – εκπομπή ότι επανέρχεται στις 23 Αυγούστου. Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου που να πεις… μια έννοια την είχε. Ένα χτυποκάρδι!

Το ξέσκισαν το τραγούδι
Καλά πια αυτό «το καλοκαίρι μου» του Χατζηγιάννη ανακηρύσσεται πλέον και επίσημα ως το τραγούδι της τηλεοπτικής αυλαίας. Όλες οι φετινές εκπομπές σχεδόν με αυτό τελείωσαν. Μέχρι και η Τσαπανίδου today το έχωσε στο βιντεάκι της με τα backstage! Το οπτικό υλικό συνόδεψε η presenter με δηλώσεις για τον ΣΚΑΙ, «νιώθω σαν στο σπίτι μου, είμαι λίγους μήνες και είναι σαν από πάντα». Αμ πώς, να έχετε σφαιρική information!

Το κορίτσι των γαλλικών, του πιάνου και της ευγενείας
Καλά είχαμε παρατηρήσει που στους περισσότερους καλεσμένους της τους ρωτούσε αν της επιτρέπουν να τους μιλάει στον ενικό, αλλά δεν είχαμε δώσει και μπόλικη σημασία. Μέχρι που την ακούσαμε today την Θρασκιά να απευθύνεται στον Μουρατίδη με το σεις και με το σας. Κύριο τον ανέβαζε, κύριο τον κατέβαζε!

Τον έφαγαν οι γλουτοί τον Μουρατίδη
Ο οποίος καψερός Μουρατίδης ως συνήθως στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχε πάει φορτωμένος να διαφημίσει τα βιβλία του και έμεινε με το παράπονο. Διότι στο τέλος πάλι αντιλήφθηκε ότι… δεν έφτανε ο χρόνος. Είχανε να δείξουν σε σύνδεση με παραλία γυμναστική για τους γλουτούς!

Κανένας λόγος ύπαρξης
Το χθεσινό παντελώς άνευρο έκτακτο του Mega στις 19.00 για την πολιτική επιστράτευση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων ήταν τόσο… great που αυτόματα μας ήρθε ένα άλλο παρόμοιο στο μυαλό. Η έκτακτη έκδοση των OK και HELLO για το διαζύγιο της Μενεγάκη!

!!!
Και τώρα… και now λέμε! Έφθασε η big time της δικής μας αυλαίας. Ε μα!

Κάντε υπομονή ένας Αύγουστος είναι. Θα περάσει!

Δεν φεύγουμε όμως έτσι, χωρίς το κατιτίς!

So, κάντε hear τραγούδι σούπερ ντούπερ καταπληκτικό με το οποίο έχουμε φάει huge κόλλημα! Σας το αφιερώνουμε, παίρνουμε και τα μπρατσάκια μας και δρόμο!

Αμπάχα μπούχα!

(βρε μην σας δω να μην δυναμώνετε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.