Εκστρατεία απο-Γρηγοροποίησης για την Μπουλέ

Από χτες που happened η παρουσίαση προγράμματος του Mega δεν ακούμε τίποτα άλλο από το πόσο σούπερ ουάου γκάου εντυπωσιακός ήταν στο Μέγαρο ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι ο άτιμος… κορυφή!

Η χαρά που δεν κρύβεται
Βρε δεν τα χουμε πει; Σας θέλουμε τσακάλια! Όταν κάνετε watch χαμόγελο ευτυχίας στο face της Μελέτη λίγο πριν εκσφενδονίσει τα νούμερα, πάει να πει… δεύτερη η Μενεγάκη. Απλά πράγματα!

Δεν της παίρνεις… κουβέντα
Η οποία η γκόμενα (Μελέτη ε;) ρε παιδιά τι ξεφούρνισε πάλι today; Πώς τα πετάει έτσι δηλαδή! Της λέει ο Πυριόχος κάποια στιγμή που τον είχαν στο τηλέφωνο να μην ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων γιατί θα της γυρίσει μπούμερανγκ και αυτή σχολιάζει ότι η ίδια… δεν προβάλλει τα personal της.

Δεν της παίρνεις κουβέντα
Ε ok. Μην τρελαθούμε! Το woman που ανά πέντε λεπτά για ψύλλου πήδημα αναφέρει τον Yanni της για να τον εμπεδώσουμε και σε κάθε εξόρμηση τους μας μπουμπουνάει τις φωτογραφίες των διακοπών τους, λεπτομέρειες και τα πάντα, πλασάρεται ως η τηλεοπτική προσωπικότητα που… δεν; Μεγαλεία αχταρμά!

Την επομένη με τον βούρδουλα
Κάτι τέτοια μας τη σπάνε. Μες στην αυστηράδα παρατήρησε η Μενεγάκη today την ψιλοτρακαρισμένη της new συνεργάτιδα Έλενα Αρσένη επειδή ανέφερε κάποια στιγμή η τελευταία «… με τον Κανάκη και τον κύριο Λάτσιο». Ε επειδή έκανε αυτή την διάκριση ευγενείας το woman μες στον τρόμο της, αμέσως η presenter να της την μπει. Ρε τι είναι τούτη!

Σωστή
Το best που ακούσαμε για το new δελτίο του Ant1 ήταν διά στόματος Μάρως Λεονάρδου χθες το απόγευμα στον Flash. Τι λάλησε η journalist στην ραδιοφωνική της εκπομπή; Ότι δύσκολα θα τολμήσει κάποιος να πει κάτι αρνητικό γιατί είναι… η Μαρία Χούκλη. Can’t agree more!

Προς θεού
Πες πες πες όλοι μαζί, στο τέλος κάτι θα μείνει! Κάπως έτσι πρέπει να το έχουν κάνει think εκεί η παρέα του Ant1 (η ευρύτερη) που έχουν εξορμιστεί όλοι στα μίντια να περάσουν ότι δεν έχει καμία σχέση η επιλογή της Μπουλέ, στην παρουσίαση του Top Chef, με Λάτσιους και Γρηγόρηδες.

Of course… of course…
Μετά τα ξεκαθαρίσματα του boyfriend στην κάμερα του Star και τις δηλώσεις πέρα δώθε Μπουλέ – που κυκλοφορεί και συνέντευξη της σε today περιοδικό ότι νιώθει προσβεβλημένη, ήρθε και η δηλωσάρα Μενεγάκη: «Στις δουλειές δεν παίζουνε αυτά». Μιλάμε για εκστρατεία!

Εδώ γελάμε
Και το ανέκδοτο της ημέρας. «Το τρέιλερ ήταν ανυπέρβλητο και δεν λέω εύκολα καλά λόγια». Ποιος αντικειμενικός – αυστηρός – δεν του παίρνεις γλειψιματική κουβέντα τύπος εκσφενδόνισε για την Κορομηλά του Big Brother αυτή την δηλωσάρα today στο Κους κους; Ο Μουτσινάς!

Το σημερινό χωρίς ομοιοκαταληξία
Μετά το σόκι και δέος της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Πόπη Τσαπανίδου… today είχαμε τη συνέχεια. Δανίκας στη Μενεγάκη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.