Χωρίς την «κρυψώνα» του πανελίστα

Αυτά παθαίνει κανείς όταν στην ανάλαφρη του εκπομπή καλεί τον… Δανίκα. ”Λυμπέρη” της έλεγαν today της Μενεγάκη, ”Λαμπράκη” άκουγε! (Jesus Christ είναι και περίεργες μέρες!)

Θες ομπρέλα
Πώς το έχουν κάποιοι άνθρωποι πάντως το γλείψιμο… Δεύτερη φύση τους! Χαιρετάει στην αποφώνηση ο Παπαδάκης today τον Μητρόπουλο και απλά ενημέρωσε ότι η εμφάνιση τού guest εντάσσεται στη νομοθεσία ως υποψήφιος περιφερειάρχης που εκσφενδονίζεται…

Μαεστρόνις
Το παίρνει τώρα τούτο ο άλλος και αρχίζει ένα σάλιωμα… άλλο πράγμα. Ευχαριστώ, που ξεκίνησα μαζί σου, θα μου φέρεις τύχη, κάνεις αντικειμενική ενημέρωση… μπλα μπλα μπλα… γλουπ γλουπ γλουπ. Γατόνι όμως κι ο presenter τού λέει, με ειδοποιούν παίρνει ο Αυτιάς και θέλει να τα πείτε!

Έλεος
Να το σοβαρέψουμε; Η διαφορά με απλά και quick λόγια του ”Καφέ” με Μενεγάκη και ”10 με 1 μαζί”. Στο πρώτο η presenter ακούει π.χ. today για twitter και νομίζει ότι σε καταγράφουν με κάμερα, ρωτά τι σχέση έχει με τον τουίτι κι άλλα αδιάφορα-χαζά… Στο δίδυμο ακούς πληροφορίες και δεν σου πουλάνε την άγνοια… για προσόν. Διότι απλά δεν είναι!

Στα spa ξημεροβραδιαζόμαστε
Θέλετε κι άλλο; Από Καραμέρο θα ακούσεις κι ένα, (όπως today π.χ.), «ξέρουμε ότι χτυπάτε πόρτες, δίνετε βιογραφικά…» κτλ. Ε ok, έχει την σημασία του! Yes βρε παιδί μου τηλεόραση κάνει και τούτος θα πει το… ελκυστικό του. Το point είναι όμως ότι, αυτό που επιλέγει να ξεφουρνίσει, σε πιάνει πιο πολύ από της Μενεγάκη… που νομίζει ότι από το πρωί ως το βράδυ βγάζουμε τα φρύδια!

Τουλάχιστον ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν κρύβονται πίσω από πανελίστες
Και επίσης; Άλλη διαφορά. Προτιμάμε το δίδυμο να εκσφενδονίζει ό,τι μπαζούκας εκσφενδονίζει κατά καιρούς, από την υποκρισία της Μενεγάκη. Example σημερινό; Να ακούς το πάνελ της να ειρωνεύεται και να χώνει Mega – Σκορδά για την αλλαγή του colour των μαλλιών σε καστανό (με αφορμή photo στο ΕΓΩ) και η presenter και καλά… μη μου άπτου!

Η υποκρισία βαράει κόκκινο
Μες στην απορία και την εικόνα της ανήξερης χαζούλας να αναρωτιέται, «μα το προφίλ το αλλάζεις με τη χρωμολοσιόν;». Και να αφήνει (εν αγνοία της; εδώ γελάμε!) τους συνεργάτες να πετάνε καρφιά τύπου, «το χρώμα που σε κάνει αποδεκτή στο Mega», «megalicious», «δηλ.για το Mega είμαστε ηλίθιες; (απορία ξανθιάς)» κτλ… και η Μενεγάκη στο end απλά να ξεφουρνίζει ένα, «πάντως να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, παιδιά μην μένουμε στο μαλλί της προς θεού»! Πόση μούφα Jesus Christ μου!

Δολοφονικές ομοιότητες
Το morning ήταν που βλέπαμε στους ΚαραμεροΧαριτάτους να σχολιάζουν την φωτογράφηση της Μανωλίδου σε περιοδικό όπου φορά το ίδιο φόρεμα (τι της έλαχε της μπουμπούκας!) με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα… και μόλις το μεσημέρι στο ”Super star” η Λαμπίρη βγάζει σε διπλό πλάνο την Τσιμτσιλή που έχουν κάνει choose επίσης πανομοιότυπο dress! Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.