Το νέο πρόσωπο του Mega!

Καλά, καταπληκτικό. Άνθρωπο (εκτός καναλιού ε;) που να έχει κάνει watch το «Just the 2 of us» και να εκσφενδονίζει μια καλή κουβέντα, δεν έχουμε ακούσει. Με αφορμή και τον χθεσινό σχολιασμό από Μαρία Σολωμού στο ”Βράδυ” του Κωστόπουλου. Μιλάμε, για everyone. Ενδεικτικό!

SMS
Και by the way. Μιας και πιάσαμε την εκπομπή (του Alpha, ε;). Ίσως θα ήταν better αντί για τρία πρόσωπα, να φιλοξενούνται δύο. Όχι τίποτα άλλο, καλή ιδέα τού να δημιουργείται μπούγιο και να μην βαριέσαι, αλλά πρέπει να υπάρχει και χρόνος στα interviews να βγαίνει και κάτι. Να πηγαίνει κάπου το conversation.

Υ.Γ. Εξαιρετικά πετυχημένο το βίντεο για Καραβάτου. Να κάνεις watch την presenter να αντικρίζει στο ξαφνικό, τον εαυτό της να έχει βουτήξει στο αναφιλητό; Με ελεγχόμενο, nice τρόπο, πραγματικά την τσιτώσατε!

Ζήσε το μύθο σου
Τέλεια. Το όνειρο του ούζου, του αραχτού και της ξάπλας. «Εσείς ξέρετε τι είναι η ζωή, δεν δουλεύετε όλη μέρα». Ατάκα Μαρίας Μενούνος today στο Πρωινό mou προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο που επιθυμεί κάποια στιγμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η χώρα του γλεντιού!

Γκέγκε;
Άλλα δύο αξιοσημείωτα από την εμφάνιση της ελληνοαμερικανίδας στο μεγάλο κανάλι. Η έμφαση του Λιάγκα να δηλώσει (για άλλη μια φορά) ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε κάνει infotainment» και πες μας εσύ τι είναι. Για να εξηγήσει πάλι τούτη ότι έχει και το χα χα χα χου χου χου, εξασφάλισε και μία συνέντευξη όμως με ολάκερη την family Ομπάμα… Ακούνε οι απέναντι; (εδώ στο country μας εννοούμε!)

Άλλη όρεξη δεν είχαμε να μας κουβαληθεί με το που ήρθαμε
Second. Βάζουν την Μενούνος να κάνει έναρξη σαν να είναι δική της η εκπομπή. Αρχίζει αυτή τα αμερικάνικα τύπου «welcome to Mega show κτλ…), την χειροκροτούν στο στούντιο όλοι τι ωραία μια χαρά, αυτή λέει χαριτωμενιά «έχετε δουλειά εδώ αν χρειαστεί;» και απαντά Λιάγκας με ενθουσιασμό, «είσαι σίγουρα πρόσωπο Mega, ε, Φαίη;». Μούγκα η Σκορδά, ούτε νεύμα δεν έκανε!

Αθάνατη τηλεόραση
Πάμε τώρα στο μέτωπο Παπαδάκη. George Παπαδάκη! Όπως ακούσαμε (again στο Πρωινό mou) ο presenter χθες μετά την εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά στην radio ώρα των Λυριτζή – Οικονόμου και… τα βρήκαν. Jesus Christ μου, δώστε στον αέρα το ηχητικό να ακούσουμε τις κωλοτούμπες!

Antennas είναι
Για το τέλος, κουίζ. Τι υπάρχει πάντα… και για ποιο λόγο… στο πλατό του «10 με 1 μαζί»;

Απάντηση: Φακός. Διότι δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα πέσει το ρεύμα!

Υ.Γ. Εντάξει τον βρήκαμε τον… γουρλή. Μετά από την εμφάνιση της στους ΚαραμεροΧαριτάτους today το πρωί, η Γκαγκάκη εκσφενδονίστηκε και σε λινκ στο Μπλα μπλα από όπου κάποια στιγμή, εξαφανίστηκε. Το έρεβος!

Αμπάχα μπούχα τώρα άντε γεια και wind στα πανιά!

Πάρτε και ένα song για καλό Σαββατοκύριακο!
(δυναμώνουμε λέμε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.