Δεν μας έκατσε σε class η επιτροπή, ας πουλήσουμε τουλάχιστον ίντριγκα

So. Να συνοψίζουμε! Τι κάναμε watch και hear από το megalicious channel την εβδομάδα που μας πέρασε. Μια κίνηση αυνανισμού on air από τον Λιάγκα πρωινιάτικα, ένα «καυ…α» από τον Μίχα χθες στο Just the 2 of us – πολύ πριν από τις 24.00 και άπειρα καλιαρντά από Ουγγαρέζο και Σταμάτη καθημερινά. Well done Mega!

Λίγη χρυσόσκονη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
Καλέ; Συνεννοημένοι όλοι τους. Ημέρα στολισμού today στην τηλεόραση. Κάθε εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της μπουμπούνισε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο πλατό. Το ψηλότερο; Στης Μενεγάκη! Δεν το λέμε εμείς, της το καυχήθηκαν οι άνθρωποι που την προμήθευσαν!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις
Η απόλυτη γελοία εικόνα. Να έχει μπει στο πνεύμα huge star, να φωνάζει «πάμε!» στο κοινό, να βγάζει πανωφόρι, να γυαλίζει το μάτι από ναρκισσισμό και… να του γκρεμοτσακίζεται το μικρόφωνο. Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Μήνες θα κάνει να συνέλθει
Και by the way, αυτό να της το αναγνωρίσουμε. Επιτέλους ένας άνθρωπος στη tv να του εκσφενδονίσει το αυτονόητο, πόσο χιούμορ… δεν έχει. Του έφυγε η μαγκιά χθες στο Just the 2 of us του Ουγγαρέζου όταν η Νέγκα του τα πέταγε ένα – ένα. Ότι δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει, ότι δεν γελάμε με τα αστεία του (ο θεός να τα κάνει) και ότι έχει «περισσότερη φόρα από ό,τι του επιτρέπουν οι δυνατότητες του». Για έναν τύπο που πνίγεται στον εγωκεντρισμό; Βατερλό!

Υ.Γ. Το woman παρεμπιπτόντως το ‘χει πάρει πάνω της πατριωτικά, να ανεβάσει σε ίντριγκά την επιτροπή. Δώσε κόντρες σου λέει στο λαό, θα το εκλάβει ως interesting το σκηνικό!

Καφεδάκι;
Αποθέωση για άλλη μια more φορά, ο Καπουτζίδης. Αυτός ο καφές που ξεφουρνίζει σε κάθε ξεκατίνιασμα Νέγκα–Μαριάννας να πάνε να πιούνε με την ελπίδα να τις επαναφέρει σε ένα επίπεδο, έχει πολύ γέλιο. Αν και χθες, προφανώς του ‘χαν μπουμπουνίσει να το κάνει ολίγον τι γαργάρα και να τις αφήσει να εκδηλωθούν… και έτσι ο ταλαντούχος ηθοποιός τις αμόλησε! Να φάνε τα λυσσακά τους!

Στο σπίτι του κρεμασμένου…
Αυτό είναι από τα πετυχημένα κουλά άου γκάου χιουμοριστικά! Να κάνεις hear στο δελτίο του Star να κοροϊδεύουν βαρύγδουπα για το λάθος το ορθογραφικό στη λέξη «συνωμοσία» του Money Drop… όταν οι ίδιοι, δεν έχουν αφήσει σουπεράκι για σουπεράκι όρθιο. Καλέ guys; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

Φθηνά τρικάκια
Καλά ο δε Λιάγκας; Η απόλυτη μούφα. Χτυπιέται, κάνει ράνει για να πυρπολήσει το κλίμα με ίντριγκα και τα σχετικά και όταν τον ρωτάνε κάτι ξάστερα και καθαρά; Την κότα! Χαρακτηριστικό απόσπασμα today.

Θέλει και ένα μέτρο η «ερμηνεία»
Όταν ο Μίχας (παρτενέρ Στικούδη που αποχώρησαν) του ξεφούρνισε «μπορεί να ήταν στημένα τα αποτελέσματα;» αφού άκουγε τον presenter τόση ώρα να «καταγγέλλει» today στο «Πρωινό mou» την ακατανόητη βαθμολογία στα ζευγάρια χθες του Just και να αφήνει επιτηδευμένα υπονοούμενα, αυτός κατευθείαν και κατηγορηματικά: «όχι στημένα δεν είναι σίγουρα». Ε, τότε τι μας ζαλίζεις βρε journalist!

Επιδημία
Jesus Christ. Διανύουμε περίοδο ορθογραφικών εγκεφαλικών! «Χαμός στη Κύπρο στις οντισιόν του Greek Idol, δηλώστε συμμετοχή όσο ακόμα προλαβαίνεται» today μαργαριτάρι που δεν διορθώθηκε μάλιστα never. Βρε Κους κους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.