Ζήτω το 1990

Το τι μαθήματα παρουσίασης παρέδωσε, το τι τέλεια ήταν, το τι εθνική presenter την μπουμπούνιζαν, το τι εκπληκτική αξιοπρέπεια έβγαλε, το πόσο μαγευτικά ήταν τα ρούχα της (αραδιάζοντας μία μία τις εξαιρετικές μάρκες!) και και και… δεν λέγεται. Κους κους για Ρούλα Κορομηλά. Καλέ… κατανοούμε, αλλά και again κόψτε κάτι!

To be or not to be;
Δεν διαβάζει στήλες κριτικής, το έχει σταματήσει και συμβουλεύει να κάνει το ίδιο και το κελεπούρι του ο Ουγγαρέζος. Γιώργος Λιάγκας! Πάντως ας του το αναγνωρίσουμε. Δεν κάνει read λέει, ούτε blogs (ό,τι τον ενημερώνουν), αλλά είναι της άποψης να exist οι τηλεκριτικοί. Να τον διαχωρίσουμε τουλάχιστον διότι υπάρχει και το φρούτο Ελεονώρα Μελέτη που θεωρεί ότι πρέπει να αφανιστούν και να γράφεις για κάποιον, μόνο όταν τον γνωρίζεις προσωπικά… Ξέρετε. Μαμά, μπαμπάς, αδέρφια… και συγγενείς πρώτου βαθμού στα τσακίρ τα κέφια!

Διόρθωση: Με το που ανοίξεις το laptop σου
Και speaking για τηλεκριτικές. Ρούλα Κορομηλά. Άλλη και η περίπτωση της! Δεν δίνει σημασία, δεν κάνει read ποτέ κτλ… αλλά όλο και τρώγεται. Και κάθεται και εκσφενδονίζει ένα κάρο δηλώσεις για ό,τι της γράψουν. Μωρέ γιατί δεν εισηγούνται να βγει ένας νόμος να συλλαμβάνεσαι με το που πατήσεις το finger σου στο πληκτρολόγιο! Ακαριαία πράγματα!

Η πασαρέλα την μάρανε
Και όσο για την τελευταία. Μιας και την χαλάνε τα δημοσιεύματα για τα ενδυματολογικά της, ας της κεραυνοβολήσουμε για το χθεσινό της performance. Κακή. Πολύ bad παρουσίαση! Με κενά (αέρος!), αμηχανίες, νοήματα στον αέρα να βγαίνουν στο φακό, φινάλε flat τραγικό και in general αντιτηλεοπτική ροή. Εικόνα μόνο οπισθοδρομική. Όπως εξάλλου και το the whole πρόγραμμα!

Δεν τους είχαν πληρώσει για το τελευταίο 10λεπτο;
Στα highlights στο μεταξύ, το πλάνο με τον Σταματόπουλο να έχει ανακηρυχτεί Φουκάκης νικητής και να κάθεται αυτός μούγκα στρούγκα σιωπηλός (ωσάν άμαχος πληθυσμός!) πίσω από τους τεχνητούς καπνούς και να κάνει ουσιαστικά… ο παίκτης Αντώνης τα presenterικά! Γιούχου γιούχου κουκουρούκου!

Υ.Γ. Το δε πλάνο του με την ομπρέλα; Συλλεκτικό!

Face-lifting η Κάντζα
Και μην ξεχνιόμαστε. Ένα το question των ημερών, μία η απορία η τρανή: Μετά το Big Brother τι! Αν σκεφτείτε το focus από Κους Κους, Δέστε τους κτλ χρειάζεται new θεματολογία το κανάλι!

Μπλα μπλα μπλα για να γίνεται
‘Ο,τι you want ακούς τελικά σε αυτή την τηλεόραση. Σχολιάζουν οι everyone αρνητικά την εκπομπή των ΚαραμεροΧαριτάτων και now που προέκυψαν σενάρια κοψίματος κτλ το παίζουν ψυχούλες και σου λένε να σκεφτείς την ομάδα που βρίσκεται από πίσω και αγωνιά. Το ότι οι ίδιοι οι presenters τους δεν το έκαναν think και κάθισαν και μπουμπούνισαν καμικάζι τακτικές την προηγούμενη εβδομάδα με το ”τα κανάλια ξεφουρνίζουν διαρροές” φωτογραφίζοντας τον ίδιο τους τον εργοδότη, ούτε που σχολιάστηκε!

Μπροστά
Άντε για το τέλος για καλό week, κουιζάκι! Ποιο έντυπο φιλοξένησε το πρώτο εξώφυλλο της… Κατερίνας Παπουτσάκη; Τα ΝΕΑ! Όταν η actress ήταν δύο χρονών σε καροτσάκι, αποκάλυψε η ίδια στο Πρωινό mou, την κουβάλαγε η mother της η συνδικαλίστρια και είχε τίτλο «Πόσο θα ζήσω ακόμα;»! Α ρε newspaper με τη διορατικότητα σου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.