Όσκαρ… στη Μενεγάκη

Α! Όλα κι όλα. Today θα κάνουμε start με nice λόγια για Ελένη Μενεγάκη. Εξαιρετική! Τα εύγε μας! Η μόνη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης που έδωσε από την έναρξη αξιοπρεπώς χρόνο και χώρο στον κριτικό της κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, κάθε year τέτοια μέρα πιστά, να εκσφενδονίσει για την βραδιά των Όσκαρ. Κύριοι! Τα congratulations μας!

Στη σκιά του Ευταξία ο Ανδρεαδάκης
Στο Πρωινό mou είχαν και αυτοί σχετική αναφορά στο beginning, περιορισμένη σε διάρκεια, με καλεσμένο στο πλατό τον Ορέστη Ανδρεαδάκη. Τώρα για να πούμε την truth μας ποτέ δεν καταλάβαμε why τον κουβάλησαν τον άνθρωπο, αφού την περισσότερη ώρα ξεροστάλιαζε να ακούει για τα γκομενικά των Μελέτη, Αιγινίτη, Χολίδη και Φουστάνου!

Υ.Γ. Ψέματα. Στη συνέχεια ξεροστάλιαζε επίσης προσπαθώντας να αρθρώσει καμιά κουβέντα την ώρα που ο Ευταξίας σχολίαζε τα dresses του red carpet! Τον τίμησαν τον άτιμο!

Σάρωσε ο Ant1 στην κάλυψη των Όσκαρ
Καλά οι άλλοι; Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι; Κινήθηκαν… ελληνικά και εγχώρια! Ξεκίνησαν με «άγριο επεισόδιο γνωστού τραγουδιστή με τη σύζυγο του», τα ξεπέταξαν φέρνοντας στο πλατό την αρχισυντάκτρια τους και μετά συνέχισαν με είδηση ότι ελάφι μπήκε στην εθνική στη Μαλακάσα… Μία Κίρκη του X-Factor τούς έλειπε τούτους δω να πετύχουν την απόλυτη κινηματογραφική αποθέωση!
Μαζέψτε την
Α και για να ολοκληρώσουμε το οσκαρικό ρεπορτάζ των morning εκπομπών να καταθέσουμε και τη μόνη παραφωνία στον Καφέ της Μενεγάκη. Χριστίνα Πολίτη! Για να κάνετε understood… βαθυστόχαστη ματιά, να την ρωτά η presenter βλέποντας σε πλάνα τον Ράσελ Μπραντ ποιος είναι αυτός αν τον ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα κτλ και τούτη να απαντά: «Ναι, όλοι λένε ότι μοιάζει με τον άντρα μου…»! Jesus Christ εγωκεντρισμό η τύπισσα!

Απλά χάρμα
Τραγικές οι διασκευές ντίσκο τραγουδιών που παρουσίασαν χθες στη θεματική τους βραδιά το Chart show. Each άσμα που μπουμπούνισαν, το εκτέλεσαν κυριολεκτικά! Vegas (τρομάρα τους), Otherview κτλ; Αφήστε να πάνε. Leave it! Καλά και η δε Μάρω Λύτρα που δεν έκανε διασκευή, αλλά κελάηδησε το «I will survive», το σκότωσε για τα καλά. Και η Ναταλία Γερμανού να της κοπανάει πόσο εκπληκτική είναι… Άρες μάρες κουκουνάρες!

Υ.Γ. Όσο για το υπόλοιπο κομμάτι της βραδιάς με το Top 30 τους; Μαγεία! Άφησαν ένα κάρο τρανταχτά songs εκτός και μας το μπουμπούνισαν!

Παραλείψεις που βγάζουν μάτι
Προς κρατική. Καλό θα ήταν να κολλάγατε ένα «Ε» στην εκπομπή «Εποχή των εικόνων» της Κ. Ζαχαροπούλου χθες Κυριακή, την ώρα που υπάρχει καλεσμένος στο πλατό ο Νίκος Αλεξίου ο οποίος ως γνωστόν πέθανε την Παρασκευή. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πέσαμε πάνω στο σημείο όπου η presenter μάς προέτρεπε να πάμε να δούμε την έκθεση του και έλεγε στο μακαρίτη εικαστικό ότι θα στείλει και κάμερα να την καταγράψουν!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.