Περσινά ξινά σταφύλια

Jesus Christ. Έλεος. Για όνομα! Να νομίζει ακόμα η Ελένη Μενεγάκη, τόσους months μετά, ότι αυτό που μας καίει και μας τσουρουφλάει είναι… ο πρώην γάμος της, τα δελτία Τύπου και το αν είναι ερωτευμένη. Δηλαδή ok. Χοντρό δούλεμα!

Με ένα καημό ζούσαμε
Ολόκληρη εισαγωγή today και ολάκερη ανάλυση για το γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο magazine να μιλήσει (Life & Style), τον διευθυντή του εντύπου και όχι έναν φίλο της δημοσιογράφο κτλ κτλ. Με μια βαρυγδουπιά στο ύφος ωσάν μιλάμε για το απόλυτο κοσμοϊστορικό γεγονός, το subject που κρεμόταν η υφήλιος ενάμιση χρόνο τώρα να μάθει! Και ήρθε η great στιγμή. Της αποκάλυψης! Βρε δεν πάμε καλά…

Καλά μην μας απειλείς
«Μου ήταν τόσο δύσκολο ούτε στην πρώτη μου συνέντευξη δεν είχα τέτοια αναταραχή μέσα μου» εκσφενδόνισε με την απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις συγκίνηση και «σπάσιμο» φωνής και συνέχισε τα εξαιρετικά ανεμοστροβιλίζοντας: «αλλά έγινε και αυτό τέλειωσε είπα αυτά που ίσως κάποιοι περίμεναν να ακούσουν τι είχα να πω εγώ… τα είπα και τελείωσε δεν έχω να πω κάτι άλλο ούτε να ξαναπώ κάτι άλλο πάνω σε αυτό το κομμάτι». Τελεία. Και παύλα. Και μετά το χάος!

Εγώ, εγώ, εγώ, εγώ…
Άκου εκεί «αποφάσισα να μιλήσω». Ο απόλυτος αχταρμάς των τηλεπερσόνηδων της παλαιάς φουρνιάς που την έχουν ακούσει κανονικά και νομίζουν ότι είναι φτιαγμένοι του λόγους τους από άλλο υλικό. Εξωγήινο! Συλλεκτικό!

Καλημέρα, πώς κοιμηθήκατε;
Καλέ; Εδώ ο κόσμος καίγεται και δεν είναι λαϊκισμός. Όταν γίνονται ένα κάρο δυσοίωνα και τραγικά γύρω σου, εργασιακά, οικονομικά, παγκόσμια κτλ όλα φωτιά και μπούρμπερη ε δεν γίνεται να κάνεις στη ματαιοδοξία σου τέτοια βουτιά. Και να μην βλέπεις τύφλα καμιά! Ενδείκνυται να είσαι πιο μετρημένος και στη γη. Τρικυμία τους αν νομίζουν ακόμα ότι για τα personal τους μας καίγεται καρφί! Hello; Ξυπνήστε!

Θαυμάζουμε!
Και μια απορία. Ο journalist στο πάνελ του «Καφέ» ονόματι Άρης Καβατζίκης… πιέζεται καθόλου ή του βγαίνει έτσι αβίαστα; Μιλάμε για τέτοιο γλείψιμο ο άνθρωπος στην presenter, που does not exist. Παρκέ το έχει κάνει εκεί μέσα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.